Uitzonderlijk epische poster 'Cobra Kai' seizoen 4

Uitzonderlijk epische poster 'Cobra Kai' seizoen 4

Cobra Kai van Netflix ziet er heel gaaf uit in een nu al iconische poster.

Jim Pedd, 4 december 2021 om 09:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De ziel van San Fernando Valley ligt voor het grijpen. Het einde van het derde seizoen van de hitserie Cobra Kai/ liet nog zien dat Johnny en Daniel gingen samenwerken om het op te nemen tegen John Kreese en de Cobra Kai dojo.
Uiteindelijk heeft het er alle schijn van dat zij uiteindelijk gaan strijden tegen elkaar op het All Valley Tournament, hetzelfde evenement waarbij Daniel en Johnny - dertig jaar geleden- nog tegen elkaar vochten. Dat wordt vermoedelijk het voornaamste verhaal van het aankomende vierde seizoen van de hitserie Cobra Kai.

Cobra Kai poster
Het vierde seizoen van Cobra Kai is vanaf 31 december in zijn geheel te zien op Netflix. En in het kader van die aankomende release is vandaag een gloednieuwe poster voor het seizoen vrijgegeven.

Die poster laat zien dat 'de ziel' van de hele vallei voor het grijpen ligt.

Dat betekent ook meteen dat de twee facties die tegen elkaar gaan strijden in de nieuwe aflevering, echt niet lief tegen elkaar gaan zijn.

De nieuwe poster laat zien dat Johnny en Daniel aan de ene kant van de medaille staan en de rest, waaronder hun leerlingen en Terry Silver, aan de andere kant. Kom maar door met Cobra Kai seizoen 4!


Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Seizoen 4

Populair nieuws