'Avatar: The Last Airbender'-acteur neemt definitief afscheid

'Avatar: The Last Airbender'-acteur neemt afscheid

Een van de sterren van de serie Avatar: The Last Airbender neemt nu echt afscheid.

Jim Pedd, 4 december 2021 10:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Avatar: The Last Airbender maakt zich op voor een heel nieuw tijdperk. De serie gaat richting live-action, waar het van oorsprong ooit animatie was. Nu laat de acteur die achter de stem van Zuko zit, weten dat hij klaar is om het stokje door te geven.
De update vond plaats tijdens een Q&A-sessie met acteur Dante Basco. Hij sprak tijdens de FACTS 2021 en als stemacteur achter Zuko vertelde hij er nu echt wel klaar voor te zijn om het werk door te geven.

Avatar: The Last Airbender
"Ik sprak net met de nieuwe knul die Zuko speelt in de serie van Netflix, Dallas Liu, en we hadden het over het personage," begon Basco.

"Ik gaf de fakkel door, weet je wel. Het is zijn beurt om hem te spelen. Hij moet hem spelen zoals hij het wil en ziet. Ik speelde hem zoals ik het zag, en kon hem helpen op zijn reis. Maar uiteindelijk is het zijn reis om te doormaken. Zijn beurt om hem te spelen, zoals het personage ook echt bij hem past."

Voor fans is dat een mooie update, want daarmee weten we in elk geval van Dante Basco zeker dat hij de rol goed overdraagt.

Avatar: The Last Airbender is, met Basco (!) op Netflix te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Dante Basco

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws