'Cobra Kai'-schurk gaat je volkomen verrassen

De serie Cobra Kai doet het anders met het komende vierde seizoen.

Jim Pedd, 24-11-2021 06:36

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Cobra Kai-acteur Ralph Macchio vertelde tijdens een nieuw interview dat Terry Silver een hele evolutie doorgemaakt heeft in het vierde seizoen.
De laatste keer dat we Cobra Kai te zien kregen, waren er nog heel wat verhaallijnen over om te vertellen. Fans kregen te zien hoe het LaRusso-huis werd overvallen, en er vrede kwam tussen de Eagle Fang en Miyagi-do leerlingen. En daarna ook nog een aanval van Cobra Kai-studenten. Zo is er meer, want we krijgen in Cobra Kai seizoen 4 ook iets van Terry Silver te zien.

Cobra Kai-schurk
Cobra Kai-schurk Silver en Kreese brachten samen heel wat tijd door in Vietnam. Daar werden ze vrienden, maar het personage is veranderd.

Macchio sprak met Empire over de terugkeer van Silver en belooft dat het heel wat wordt. "We hanteren een andere invalshoek wat Terry Silver betreft. En als je die verhalen bekijkt, en dan in de grijze gebieden duikt, dan breidt dat het universum en het verhaal flink uit. We grijpen een kans om iets te nemen dat niet werkte, waarna we proberen er fruit van te maken. Kan dat? Nou, ja. Seizoen vier is echt next level."

Cobra Kai seizoen 4 is vanaf 31 december op Netflix te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Terry Silver

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie