search
'The Book of Boba Fett'-acteur maakte zich fors zorgen over de Disney+-serie
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett'-acteur maakte zich fors zorgen over de Disney+-serie

Temuera Morrison had wel wat zorgen over de serie The Book of Boba Fett.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Temuera Morrison, ster van The Book of Boba Fett was er bang voor dat de televisieserie die nu gemaakt wordt rond het personage, te veel zou onthullen over de iconische Star Wars-premiejager.

Morrison voegde zich bij de film Attack of the Clones bij de franchise als de vader van Boba Fett, Jango. Het complete kloonleger van de republiek was gebaseerd op zijn genetische code.

The Book of Boba Fett
We zagen Boba Fett natuurlijk ineens verschijnen in de serie The Mandalorian. Na een eerste tease verscheen hij in het tweede seizoen van die show daadwerkelijk en bleek hij grote impact te hebben op het verhaal. Genoeg om een eigen serie te krijgen, die je vanaf 29 december op Disney+ kan bingen.

Wat acteur Morrison betreft, was één ding belangrijk, namelijk het bewaren van geheimen. Ja, we leren in de nieuwe serie een en ander over zijn Star Wars-personage, maar er blijft wat hem betreft genoeg aan mysterie bestaan.

"We hebben natuurlijk een blik geopend. En ik had wel mijn reserveringen wat dat betreft. Maar hey, ik vertrouw de mensen met wie ik werk. Ik had het geluk om te mogen werken met mensen als Dave Filoni, die ook echt een aantal van de verhalen kon verbinden - ook de oudste - en die de authenticiteit konden bewaren. Ik vertrouwde veel op hem. Omdat ik niet een van die acteurs ben die elk comic-book leest."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen