'The Walking Dead': Dit is hoe de rest van de wereld eraan toe is

De The Walking Dead-franchise onthulde nu eindelijk hoe het ervoor staat buiten de VS.

Jim Pedd, 6 december 2021 17:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In The Walking Dead is het al slecht gesteld in de Verenigde Staten. Maar grote delen van de rest van de wereld blijken het ook enorm zwaar te hebben. Voor het eerst onthult de franchise hoe het met de rest gesteld is.
In de drie The Walking Dead-series zagen we al Mexico en de Verenigde Staten. Niemand is veilig voor de zombies, maar doordat het qua internet zo slecht gesteld was, wisten we niet wat er buiten de VS gebeurde.

De wereld is gevallen
Dankzij The Walking Dead: World Beyond weten we dat de hele wereld gevallen is. Dat stelde Elizabeth Kublek althans in de serie.

De scène na de aftiteling speelt zich af in Frankrijk, waar blijkt dat 'de Fransen' wisten van de uitbraak. Die blijkt voort te komen uit een samenwerking tussen verschillende laboratoria die behoorlijk onethische experimenten uitvoeren.

Duidelijk is dat er ook per ongeluk een nieuwe zombie gemaakt is, die sneller is. Die werd gemaakt in een poging om het virus te genezen. De scène suggereert ook dat dit een dominante variant geworden is in Europa en misschien wel verder.

Daarmee lijkt het erop dat het in het The Walking Dead-universum buiten de Verenigde Staten nog slechter gesteld is.

The Walking Dead: World Beyond binge je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, Wereld, AMC, Robert Kirkman

Populair nieuws