Dit is waar de zombies in 'The Walking Dead' vandaan komen

We weten nu echt waar de zombies in de The Walking Dead-franchise vandaan komen.

Jim Pedd, 6 december 2021 17:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De scène na de aftiteling van The Walking Dead: World Beyond laat zien waar de zombies vandaan komen. We weten nu echt waar ze vandaan komen, en dat belooft wel wat.
De scène na de aftiteling speelt zich af in Frankrijk. Die laat zien dat er een internationale samenwerking was tussen wetenschappers, waar het zombievirus ogenschijnlijk vandaan komt. Het team van Primrose bezocht een conferentie in Ohio toen de uitbraak begon. De suggestie is dat ook Spanje betrokken is bij de franchise.

The Walking Dead-zombies
Bedenker Robert Kirkman vermeed de vraag altijd waar de zombies vandaan komen. Hij hintte er wel eens naar in de comics, maar onthulde het nooit definitief.

We zien dus een locatie in Frankrijk, een biomedische faciliteit waar de zombies vandaan komen volgens graffiti: The Dead Are Born Here, lezen we.

De zombies zijn dus gemaakt door mensen en gemaakt in een lab in Frankrijk. Het Primrose-team reisde naar de Verenigde Staten voor een geheime conferentie, waarmee we dus ook kunnen concluderen dat de zombies een internationaal fabrikaat zijn. De kans lijkt ook groot dat de wetenschappers niet de intentie hadden om het virus los te laten.

Alleen ging er iets mis; we horen namelijk: "Toen de uitbraak begon, toen jij deed wat je deed". Dat hint erop dat het virus door menselijk toedoen de wereld in kwam.

The Walking Dead: World Beyond binge je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, Zombies, Walker, AMC, Robert Kirkman, The Walking Dead World Beyond

Populair nieuws