search
'The Walking Dead' onthult eindelijk waar Rick Grimes nu is
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult eindelijk waar Rick Grimes nu is

The Walking Dead heeft antwoorden op vele vragen gegeven afgelopen nacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead: World Beyond laat eindelijk weten waar Rick Grimes zich nou eigenlijk bevindt. De Walking Dead-schurk verdween 'in het universum' zes jaar geleden en nu weten we waar hij is.

Rick werd meegenomen door een Civic Republic Military-helicopter. In The Walking Dead: World Beyond weten we nu dat Rick meegenomen is naar de Civic Republic. Jadis ruilde hem voor een plek in de stad, zodat zij onder de 200.000 overlevenden kon leven.

Geheime locatie
Een cryptische locatie van de stad werd al onthuld met een teaser voor de Walking Dead-films: Philadelphia en de Amerikaanse staat Pennsylvania.

Dat is een kleine 200 kilometer van Alexandria in Virginia vandaan. Maar we weten nu pas zeker waar Rick heen is: de verborgen stad is inderdaad Philadelphia. Dat weten dankzij een soldaat die Silas rekruteert in de CRM. Zichtbare locaties zijn de iconische wolkenkrabbers One en Two Liberty Place in Philadelphia.

De films rond Rick Grimes zijn nog altijd in de maak, ondanks dat we al jaren vrijwel niets horen over de productie. Het verhaal moet dan ook - zo vertelde acteur Andrew Lincoln - perfect zijn.

The Walking Dead: World Beyond binge je op Prime Video.



Aanbevolen artikelen