search
Amazon deelt eerste beelden van nieuwe komedieserie 'With Love'
Series / Nieuws

Amazon deelt eerste beelden van nieuwe komedieserie 'With Love'

Lang hoef je bovendien niet meer te wachten op het verschijnen van de serie...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van romantische komedieseries opgelet! Amazon heeft de eerste beelden gedeeld van de aankomende Prime Video serie With Love. Het is bovendien helemaal niet lang meer wachten tot deze reeks te zien zal zijn.

With Love vertelt het verhaal van Lily en haar broer Jorge. Allebei zijn ze nog op zoek naar de liefde. Deze vinden blijkt echter voor beiden niet bepaald eenvoudig te zijn. Dat wordt ook meteen duidelijk in de eerste trailer die Amazon van de reeks op de wereld heeft losgelaten.

In het bijzonder het kruisverhoor van de familie zorgt ervoor dat beiden graag een leuke partner willen vinden, maar dan moeten ze natuurlijk wel de juiste persoon tegenkomen. In de reeks zien we in ieder geval hoe broer en zus verschillende feestdagen doorkomen. Gaande van Kerst tot Pasen en tussendoor uiteraard ook Valentijn, het komt allemaal voorbij!

17 december
De cast van de serie With Love bestaat uit namen zoals onder meer Emeraude Toubia, Mark Indelicato, Rome Flynn, Desmond Chiam en Vincent Rodriguez III. Ook Isis King evenals Todd Grinnell maken deel uit van de cast.

Spreekt de trailer van With Love jou ook wel aan? Noteer dan zeker 17 december met stip in je agenda. Dan verschijnt de reeks namelijk bij Prime Video!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen