Netflix haalt 'Homeland' van haar streamingdienst

De populaire reeks verdwijnt aan het einde van het jaar uit de catalogus van Netflix...

Geoffrey Ketels, 06-12-2021 14:10

De serie Homeland is misschien wel één van de meest beklijvende series van de voorbije jaren. De serie is te bekijken op streamingdienst Netflix en dat heeft haar populariteit nog een extra duwtje in de rug gegeven. Daar komt nu echter binnenkort een einde aan...
Aan het begin van dit jaar, meer bepaald in de maand februari, werd het achtste seizoen van Homeland nog toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Nu heeft het bedrijf echter bekend gemaakt dat ze de reeks uit haar aanbod gaat schrappen. Bovendien is er ook niet heel veel tijd meer om de laatste afleveringen nog even snel te bekijken.

31 december
Op de laatste dag van het jaar gaan we afscheid nemen van verschillende grote titels. Niet alleen Homeland wordt verwijderd uit het aanbod van Netflix, dat geldt ook voor andere namen zoals bijvoorbeeld Prison Break en Modern Family.

Voor fans van de reeks die bijvoorbeeld nog bezig zijn met het (opnieuw) bekijken van de reeks is het dus even voortmaken geblazen. Alle acht de seizoenen zijn momenteel wel nog te bekijken bij Netflix. Op 31 december 2021 komt daar dus echter verandering in.

Ook Friends en The Big Bang Theory verdwijnen op deze dag overigens van de streamingdienst.


Lees meer over: Homeland, serie, series, Netflix

Populair nieuws