search
Terugkeer in 'Fear the Walking Dead': Madison Clark weer te zien!
Series / Nieuws

Terugkeer in 'Fear the Walking Dead': Madison Clark weer te zien!

Kim Dickens keert na enkele seizoenen afwezigheid terug in Fear the Walking Dead.

Er is groot nieuws voor de fans van Fear the Walking Dead. Er keert namelijk een bekend personage uit de zombieserie terug. Actrice Kim Dickens zal weer te zien zijn in seizoen zeven en acht. Dit is vandaag onthuld.

Dickens speelde in de zombieserie van AMC de rol van het personage Madison Clark en ze leek in de 'midseason finale' van seizoen vier te sterven. Dat blijkt dus niet waar te zijn.

Madison Clark terug in Fear
"Als er een Mt. Deadmore was, dan zou het gezicht van Kim Dickens erop staan. Madison Clark is een fundamenteel personage voor The Walking Dead Universe- heroïsch, complex. Een gewoon personage dat een krijger wordt en vervolgens een kracht van welwillendheid," zei Scott M. Gimple, Chief Content Officer van AMC's The Walking Dead Universe.

"Het rauwe talent, de kracht en de genialiteit van Kim Dickens zullen The Walking Dead Universe opnieuw opwindend maken en we kunnen niet gelukkiger zijn om haar terug te hebben," voegde Gimple toe.

We zien Madison Clark weer in de tweede seizoenshelft van Fear the Walking Dead, die in april 2022 zal starten. In Nederland volg je de Walking Dead-spinoff op Amazon Prime Video.


Aanbevolen artikelen