search
Goed nieuws voor 'The Walking Dead'-fans
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'The Walking Dead'-fans

De spin-off Fear the Walking Dead gaat gewoon door op de zender AMC.

Alweer een tijdje geleden werd duidelijk dat de moederserie The Walking Dead zal stoppen na een uitgebreid elfde seizoen. De fans van de zombieserie dachten mogelijk dat ook Fear the Walking Dead geen lang leven meer zou hebben. Maar nu is er goed nieuws.

AMC heeft namelijk onthuld dat Fear the Walking Dead na seizoen zeven gewoon weer een nieuw seizoen krijgt. Het nieuws werd onthuld nadat afgelopen zondag de 'midseason finale' van seizoen zeven werd uitgezonden.

Seizoen acht voor Fear the Walking Dead
Nadat de tweede seizoenshelft van seizoen zeven is uitgezonden in 2022 kunnen de fans zich dus klaarmaken voor seizoen acht. Die tweede seizoenshelft van het zevende seizoen zal op 17 april gaan starten.

"We hebben geen specifieke gesprekken gehad over wanneer de serie gaan eindigen," vertelden showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg eerder aan ComicBook over de toekomst van Fear.

"We hebben onze eigen ideeën over hoe we denken dat de serie zou moeten eindigen, maar voor nu gaan we gewoon door met het vertellen van de verhalen en zo lang als dat AMC het zegt dat we het moeten blijven doen," was even geleden de aanvulling.

In Nederland kijk je Fear the Walking Dead op Amazon Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen