search
Nieuw op Netflix: Seizoen 3 van de DC-serie 'Titans'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Seizoen 3 van de DC-serie 'Titans'

DC Comics fans hebben de komende dagen weer wat nieuws om naar uit te kijken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van DC Comics kunnen zich opmaken voor het verschijnen van het derde seizoen van de populaire serie Titans. Dat derde seizoen is later deze week te bekijken op streamingdienst Netflix.

In het derde seizoen vinden de jonge superhelden zichzelf terug in (waar anders) Gotham City. Niet alleen lopen ze oude bekenden tegen het lijf, daarnaast worden ze uiteraard ook terug geconfronteerd met heel wat nieuwe uitdagingen.

Moeilijke start
Ondanks het feit dat Titans niet alleen kan rekenen op heel wat fans, maar ook op meer dan degelijke reviews was de start toch vrij moeilijk. In eerste instantie zou de reeks namelijk verschijnen op de Amerikaanse zender TNT, maar die overeenkomst sprong af.

Uiteindelijk vond de lancering van de reeks plaats op 12 oktober 2008 op het DC Universe platform. Later verscheen ze ook op de streamingdienst HBO Max.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van de serie Titans? Dan kan je daarvoor de onderstaande trailer bekijken. Het derde seizoen is bovendien te bekijken op Netflix vanaf 8 december.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen