Netflix voegt deze 8 series toe de komende week

Netflix voegt deze 8 series toe de komende week

Netflix komt weer met een hele dot nieuwe content voor je de komende dagen.

Jim Pedd, 6 december 2021 17:51

Elke maandag blikken we vooruit op de nieuwe content die je op Netflix kunt verwachten. Ook deze week belooft het een fijne streamingweek te worden, met ten minste acht nieuwe toevoegingen. Uiteraard melden we vrijdag weer wat er daadwerkelijk nieuw is toegevoegd aan aanvullende content.

VANAF 8 DECEMBER
Titans (seizoen 3): Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

VANAF 9 DECEMBER
Bonus Family (seizoen 4): In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.

VANAF 10 DECEMBER
Aranyak: Twee agenten, elkaars tegenpolen, onderzoeken een vreemde moord in een bergplaatsje. Ze krijgen te maken met politieke en persoonlijke agenda's en een beestachtige mythe.

Saturday Morning All Star Hits!: Deze behoorlijk oneerbiedige en wat verontrustende animatieserie voor volwassenen brengt een ode aan de bizarre tekenfilms van de zaterdagochtenden van de jaren 80 en 90.

How To Ruin Christmas: The Funeral: De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstre√ľnie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?

Twentysomethings: Austin: Deze realityserie over volwassen worden speelt zich af in Austin, Texas, waar twintigers liefde en vriendschap beleven en een nieuw avontuur aangaan: het leven.

VANAF 11 DECEMBER
The Hungry and the Hairy: Rain en Ro Hong-chul maken met hun motor de roadtrip van hun dromen en ontspannen volop terwijl ze heerlijk eten en prachtige locaties in Korea ontdekken.

Inspector Koo: Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws