'The Last of Us' vindt een indrukwekkend nieuw castlid

'The Last of Us' vindt een indrukwekkend castlid

HBO heeft een belangrijke acteur gevonden voor The Last of Us.

Door onze nieuwsredactie, 7 december 2021 06:00

De toch al indrukwekkende cast van HBO-serie The Last of Us is weer wat groter geworden. Pedro Pascal voert de cast samen met Bella Ramsey aan. En naast hen is ook Gabriel Luna in een van de hoofdrollen te zien. Nu is er nog een hoofdrolspeler gevonden.
We horen namelijk dat Nick Offerman, die je vermoedelijk vooral kent als Ron Swanson in NBC's Parks & Recreation, gecast is.

The Last of Us-cast
Dat Offerman toegevoegd is aan de cast, werd nog niet officieel bekend gemaakt. Maar een van de castleden meldde dit ogenschijnlijk per ongeluk tijdens een recent interview.

Murray Bartlett vertelde tegen The Guardian over zijn ervaringen met de opnames van de serie: "We namen hem op in Calgary. Veel van mijn scènes zijn met Nick Offerman. Met hem spelen was geweldig."

We weten niet welke rol Offerman mogelijk speelt en dus ook niet hoe groot de rol is. De makers blijven relatief dicht bij het bronmateriaal, maar voeren ook wat veranderingen door om het geheel geschikter te maken voor televisie. Het valt dus niet te zeggen wie hij speelt.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Nick offerman

Populair nieuws