search
Sylvester Stallone speelt hoofdrol in misdaadserie 'Kansas City'
Series / Nieuws

Sylvester Stallone speelt hoofdrol in misdaadserie 'Kansas City'

De serie komt uit de koker van Taylor Sheridan, die we kennen van Yellowstone, Sicario en Wind River.

Sylvester Stallone is in onderhandelingen getreden om de hoofdrol te spelen in de nieuwe misdaadserie Kansas City voor Paramount+. Stallone zal tevens uitvoerend producent van de serie worden.

Het project is een heel bijzondere, want het brengt Yellowstone- en Mayor of Kingstown-bedenker Taylor Sheridan en The Sopranos-scenarist en Boardwalk Empire-bedenker Terence Winter samen. 101 Studios en MTV Entertainment Studios zullen de serie financieren.

Unieke rol voor Sly
De serie zal een hedendaagse setting hebben en gaan over New York City-mafioso Sal (Stallone), die de taak krijgt om zijn mafia-familie te verplaatsen naar het gemoderniseerde Kansas City. In Kansas City krijgt Sal te maken met een aantal verrassende figuren die hem bijstaan in zijn onconventionele pad naar de macht.

Dit zou de eerste keer moeten worden dat Stallone de hoofdrol speelt in een tv-serie. In de jaren '70 speelde hij wel rolletjes in iconische series als Police Story en Kojak. Ook was hij even te zien in de recente serie This Is Us.

Winter, Sheridan, Stallone, Braden Aftergood, David C. Glasser, Ron Burkle en Bob Yari zullen allen produceren. Winter zal dienst doen als showrunner.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen