search
Nieuw op Prime Video: De Nederlandse serie 'Dutch Wheels'
Series / Nieuws

Nieuw op Prime Video: De Nederlandse serie 'Dutch Wheels'

De serie vertelt het verhaal van het snelste groeiende auto-tuningbedrijf van Europa...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tunen van een auto is tegenwoordig ongelofelijk populair. Wat veel mensen echter niet weten is dat in Nederland het snelst groeiende auto-tuningbedrijf van heel Europa is gevestigd. Net daarover gaat de serie Dutch Wheels.

In Rotterdam is het auto-tuningbedrijf Absolute Motors terug te vinden. Hier lopen heel wat getalenteerde figuren rond die alles in het werk stellen om hun klanten te voorzien van de meest exclusieve auto's.

Bekende klanten
In de realityserie die te bekijken is bij Prime Video komen heel wat bekende klanten voorbij. Het gaat hierbij niet alleen om Rico Verhoeven en Steven Bergwijn, maar ook om Justin Kluivert evenals Jessie Maya. Zij hebben allemaal hun auto's toevertrouwd aan dit bijzondere bedrijf.

Ben jij ook iemand die fan is van getunede auto's en wil je graag een exclusieve kijk hebben achter de schermen van één van 's werelds meest bloeiende tuningbedrijven? Dan is deze serie natuurlijk zeker en vast iets voor jou.

Dutch Wheels is vanaf vandaag te bekijken op Prime Video. De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat je kan verwachten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen