search
'The Flash': Dit is waar Armageddon vandaan komt
Series / Nieuws

'The Flash': Dit is waar Armageddon vandaan komt

De serie The Flash laat het einde van de wereld zien en dat komt hieruit voort.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De op een na laatste aflevering van het vijfdelige Armageddon-event in The Flash is te zien en brengt een boel antwoorden met zich mee ten aanzien van de drijfveren van Despero en zijn zorgen rond de wereld.

Barry kwam aan in 2031 en zag een verlovingsfeest voor Eobard Thawn en Iris. De aflevering liet zien dat Barry Allen in die toekomst de Reverse Flash is en Thawne The Flash is. Hij heeft zelfs een eigen team dat bestaat uit de goede vrienden van Barry Allen.

The Flash-twist
Als Eobard Barry eindelijk een op een kan spreken, vertelt hij dat hij besloten heeft om Barry op een andere manier te verslaan. Op snelheid kon hij het namelijk niet winnen.

En dus maakte Thawne zijn eigen Reverse Flashpoint. Hij herschreef de realiteit en wist daardoor het leven van Barry zowel figuurlijk als letterlijk te stelen. In de nieuwe realiteit doodde Thawne Barry als kind. Dus als de klok middernacht slaat, verdwijnt Barry uit de realiteit.

Hoewel dit het plan van Thawne is, is ook duidelijk dat hij niet wil dat de wereld tot een einde komt. Hij houdt van de wereld die hij geschapen heeft.

Barry heeft nog maar 1 kans om de boel ongedaan te maken en moet daarvoor op een zekere snelheid rennen. Zo snel betekent dat hij over de wereld moet rennen die de wereld uit elkaar kan scheuren. Dat belooft dus wat voor de finale van Armageddon.

The Flash zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen