search

Ons nieuws van donderdag 9 december 2021

'The Boys'-teaser brengt Homelander terug!
Series / Video/clip/featurette

'The Boys'-teaser brengt Homelander terug!

In de serie The Boys heeft Homelander een paar woorden voor je.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke maand wordt weer een nieuwe aflevering vrijgegeven van Vought News Network: Seven on 7 with Cameron Coleman. In de nieuwste The Boys-video heeft Homelander een boodschap voor Amerika.

In de serie is Homelander een van de zeven superhelden die zich compleet, maar dan ook echt compleet, misdragen. De serie is sinds juli 2019 te zien op Prime Video en krijgt een derde seizoen. Wanneer dat te zien is weten we nog niet, maar om het wachten makkelijker te maken komt Amazon eens per maand met deze The Boys-gerelateerde video's.

Nieuwe The Boys-teaser
Als de leidende figuur van de Seven, moet Homelander de mensen beschermen. Hij heeft heel wat krachten ter beschikking om dat te doen, waaronder warmtevisie en hij is enorm sterk.

De superheld maakt tegelijk veel fouten, en weigert daar verantwoording voor te nemen. Zodoende gelooft Homelander in The Boys ook dat hij prima een massamoord kan begaan.

In de nieuwe video blijkt weer dat Homelander geen respect voor mensen heeft. Maar wel werkt aan zijn publieke imago. "Hallo iedereen. Dit jaar heeft enorme uitdagingen voor ons in petto," begint hij onderstaande video.

"Terwijl die uitdagingen zich ontvouwden, is jullie vertrouwen verraden en dat spijt mij oprecht. Superhelden zijn de pilaren van de samenleving, symbolen naar wiens idealen en principes mensen opkijken. Rolmodellen die je altijd zou moeten vertrouwen, in elke omstandigheid. Ik beloof je dat, vanaf hier en nu, ik alles zal doen om dat vertrouwen te herstellen."The Boys zie je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 kijkcijferkanonnen binge je nu op Prime Video
Series / Featured

Deze 3 kijkcijferkanonnen binge je nu op Prime Video

Prime Video heeft heel wat toffe series in z'n aanbod, check deze 3!

Prime Video zet steeds meer in op grote series in zijn aanbod. Soms kan het daardoor moeilijk zijn om de bomen nog door het bos te zien, maar gelukkig zijn wij er voor je op drie van de grootste series op Prime Video op een rij te zetten.

We duiken er meteen in!

The Boys: THE BOYS is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys maken een heroïsche tocht om de waarheid bloot te leggen over 'The Seven' en de steun die ze van Vought krijgen.

The Wheel of Time: The Wheel of Time speelt zich af in een epische fantasiewereld en volgt Moiraine (Rosamund Pike), een lid van de ongelooflijk machtige, vrouwelijke organisatie Aes Sedai, die aankomt in Tweewater. Vanaf daar gaat ze op een gevaarlijke, wereldomvattende reis met vijf jonge dorpelingen van wie er een de voorspelde Herrezen Draak zou zijn… degene die de mensheid zal redden of vernietigen.

Mr. Robot: "Mr. Robot" is een technologische thriller die gaat over Elliot, een jonge programmeur die overdag als ingenieur aan werkt aan cyberveiligheid en 's nachts als burgerwacht-hacker. Elliot bevindt zich op een beslissend moment wanneer de mysterieuze leider van een ondergrondse groep hackers hem benadert om het bedrijf waar hij in dienst is en dat hij zou moeten beschermen, te vernietigen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De spannende misdaadserie 'Aranyak'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spannende misdaadserie 'Aranyak'

Deze nieuwe serie zal je ongetwijfeld op het puntje van je stoel doen belanden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de serie Aranyak vindt er een vreemde moord plaats in een bergplaatsje. Twee agenten worden er op uitgestuurd om de zaak van naderbij te gaan onderzoeken. Het wordt echter al snel duidelijk dat de twee elkaars complete tegenpolen zijn. Dat maakt de zaak er niet bepaald eenvoudiger op.

De locatie die is gebruikt als decor voor deze reeks is er één die niet bepaald alledaags is. De serie neemt je namelijk mee naar het dichte woud van de Himalaya. Dit levert in ieder geval heel wat bijzondere beelden op.

Bengaalse roman
De reeks is gebaseerd op het verhaal van een Bengaalse roman die beschikt over dezelfde naam. De roman werd op de markt gelanceerd door de beroemde Bengaalse auteur Bibhutibhushan Bandopadhyay. Het schrijven van de roman nam ongeveer 2 jaar in beslag.

Aangesteld voor de hoofdrollen in de reeks zijn namen zoals Raveena Tandon, Parambrata Chatterjee, Taneesha Joshi, Ashutosh Rana, Meghna Malik, Vivek Madaan evenals Zakir Hussain.

Ondertussen werd er van Aranyak ook een trailer gelanceerd. Deze trailer kan je uiteraard hieronder bekijken.

Wil je meteen aan de slag met het volledige eerste seizoen van Aranyak? Dat kan vanaf morgen, vrijdag 10 december 2021 op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-actrice trok de reünie helemaal niet
Series / Nieuws

'Friends'-actrice trok de reünie helemaal niet

Jennifer Aniston vertelt hoe ze meermaals weg moest lopen van de set van de Friends Reunion.

Jennifer Aniston was meermaals zo erg emotioneel dat ze de set van Friends: The Reunion moest verlaten. De special werd begin dit jaar opgenomen en was op 27 mei te zien op HBO Max.

De serie Friends liep gedurende tien seizoenen op NBC. Hij begon in september 1994 en eindigde in 2004, met de Friends-sterren als superbekende acteurs en actrices die wereldwijd bekend zijn. Aniston speelde Rachel, een personage dat zo bekend werd om haar aan/uit-relatie met Ross Geller.

Heel erg emotioneel
Aniston sprak met The Hollywood Reporter over haar aankomende nieuwe projecten, waaronder het volgende seizoen van The Morning Show en de Netflix-film Murder Mystery 2.

Tijdens het interview ging Aniston ook in op haar ervaring bij de opnames van de Friends-reünie. Dat was blijkbaar een erg zware ervaring.

"Ik denk dat we zo naïef waren dat we er gewoon in liepen en dachten: 'Hoe leuk gaat dit zijn? Ze brengen de sets weer bij elkaar, precies zoals ze waren'," begon Aniston.

"Toen kwamen we daar en realiseerde ik mij: 'Ik had niet gedacht over wat er gaande was, de laatste keer dat ik hier kwam'. Het verraste mij echt, dat gevoel van: 'Hoi, verleden, ken je mij nog? Weet je nog hoe zwaar dat was? Dat je dacht dat alles voor je lag en je leven prachtig was en je tegelijk misschien wel de zwaarste tijd meemaakte?' Het was heel moeilijk en overal stonden camera's om ons heen. Ik was al emotioneel toegankelijk, en dus moest ik een paar keer weglopen. Ik weet niet hoe ze daar omheen gewerkt hebben."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot gevaar in trailer 'The Wheel of Time'
Series / Trailer

Groot gevaar in trailer 'The Wheel of Time'

Maak je maar op voor grootse gebeurtenissen in de hitserie van Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De teaser voor aflevering 6 van Amazon-serie The Wheel of Time laat zien dat Moiraine onder grote druk van de Aes Sedai komt te staan.

In de televisieserie, die gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks van Robert Jordan en Brandon Sanderson, volgen we de magiër Moiraine terwijl zij vijf dorpelingen meeneemt naar de stad van de magie-gebruikers omdat een van hen de Dragon Reborn zou kunnen zijn: een mythische figuur die de wereld zou kunnen redden, maar hem ook kan verwoesten.

The Wheel of Time-trailer
Komende vrijdag is aflevering 6 alweer te zien op Prime Video. En Amazon laat in de nieuwe trailer zien dat de druk op Moiraine groot is.

De aflevering heeft de titel The Flame of Tar Valon en is de op twee na laatste van de televisieserie.

Na de gebeurtenissen van aflevering 5, laat deze nieuwe promo zien dat de serie nog verder af wijkt van het bronmateriaal. De teaser laat zien dat "de Dragon de Dark One gaat vernietigen of zich bij hem zal voegen".

De druk wordt groter op het moment dat de Aes Sedai Moiraine bedreigen en zeggen dat er "geen weg terug" is. Check hieronder de trailer:The Wheel of Time zie je op Amazon Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy'-bedenker schaamt zich voor andere series
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-bedenker schaamt zich voor andere series

Shonda Rhimes die ons de serie Grey's Anatomy bracht, schaamt zich hiervoor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat Grey's Anatomy zo'n diverse cast heeft, maakt dat maker Shonda Rhimes zich schaamt voor andere televisieseries.

Grey's Anatomy is momenteel bezig met z'n achttiende seizoen. De hoofdrollen zijn onder meer voor Ellen Pompeo, Chandra Wilson en James Pickens Jr., en veel originele castleden waaronder Sandra Oh, Isaiah Washington, Katherine Heigl, T. R. Knight, Patrick Dempsey, Eric Dane, Brooke Smith en Kate Walsh waren ook ooit betrokken of zijn weer terug.

Grey's Anatomy en representatie
Al snel nadat Grey's Anatomy van start ging, werd de serie populair en geprezen om zijn oog voor diversiteit en representatie. Vrouwen, raciale minderheden en LHBTIQA+ castleden maken onderdeel uit van de cast en significant ook. Daarmee liep de serie voor op heel wat andere series.

Maar voor Rhimes is dit een bitterzoet feit. Dat Grey's Anatomy hierom geprezen werd, maakt ook meteen dat duidelijk is dat andere series het niet goed doen.

"Helaas denk ik dat het nalatenschap van de serie misschien enkel is dat we het mogelijk maakten voor meer mensen van kleur om voor de camera te werken op televisie." Een knappe en belangrijke prestatie. Maar: "ik schaam me daardoor een beetje voor televisie."

Grey's Anatomy kan je op Disney+ streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met Duitse versie van 'Queer Eye'
Series / Nieuws

Netflix komt met Duitse versie van 'Queer Eye'

Het succes van de serie 'Queer Eye' zorgt ervoor dat er ook een Duitse versie van de reeks is aangekondigd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie Queer Eye die ook een aardig mondje Duits praten. Streamingdienst Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er ook een Duitse versie van de populaire reeks zal verschijnen.

De nieuwe reeks zal weinig verrassend de naam Queer Eye Germany dragen. Het betreft de eerste internationale spin-off van de toch wel erg populaire realityserie. In deze reeks geven de Fab Five heel wat hippe tips en make-overs.

De groep van vijf zal in Queer Eye Germany bestaan uit de life-coach Leni Bolt, een heuse modegoeroe genaamd Jan-Henrik Scheper-Stuke, een beauty-deskundige die luistert naar de naam David Jakobs, de voeding- en gezondheidsexpert Aljosha Muttardi evenals de ontwerper Ayan Yuruk.

Niet het eerste buitenlandse avontuur
Fans van Queer Eye weten uiteraard dat dit niet de eerste buitenlandse uitstap is die door de reeks wordt gemaakt. Eerder was er namelijk in het jaar 2019 ook al sprake van Queer Eye: We're in Japan!... al was dat uiteraard wel nog net even anders.

Wie uitkijkt naar het derde seizoen van Queer Eye hoeft ook niet lang meer te wachten. Het zesde seizoen van de serie wordt immers toegevoegd op streamingdienst Netflix op 31 december van dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het scheelde niet veel of er werden meerdere 'Friends'-sterren ontslagen
Series / Nieuws

Het scheelde niet veel of er werden meerdere 'Friends'-sterren ontslagen

Jennifer Aniston over Friends: ze laat weten dat er grove bedreigingen waren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jennifer Aniston zegt dat de filmstudio achter hitserie Friends ooit dreigde twee van de voornaamste castleden te ontslaan.

De immens populaire sitcom was tussen 1994 en 2004 te zien op televisie en is nog altijd een van de populairste series in de geschiedenis. Een special, getiteld Friends: The Reunion, bracht de hoofdrolspelers terug naar de set van de serie en was op 27 mei van dit jaar te zien.

Friends ontslaan!?
In Friends volgen we zes mensen die ergens tussen de twintig en dertig zijn en in New York City wonen en werken. Aniston is te zien als Rachel, die samen gaat wonen met haar jeugdvriendin Monica (Courtney Cox), nadat ze haar verloofde bij het altaar laat staan. Ze krijgt een will-they-won't-they relatie met Monica's broer Ross (David Schwimmer). En in de groep leren we ook Joey (Matt LeBlanc) en Chandler (Matthew Perry) kennen die aan de andere kant van de gang wonen, evenals Lisa Kudrow als Phoebe.

Je zou je niet kunnen voorstellen dat ze het zonder die zes doen. Maar blijkbaar werd even gedreigd er twee te ontslaan.

"We hadden zoveel plezier samen. Ik weet nog dat een van de dingen toen we nog jong en dom waren en bezig waren met de heronderhandelingen, de studio dreigde: 'We hebben jullie niet alle zes nodig. We kunnen dit ook met vier van jullie doen'. En wij dachten alleen maar: 'Wat!? Kan je dat? Zou je Rachel of Joey of wie dan ook kunnen dumpen?' Later realiseerden we ons dat ze dat niet konden doen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk antwoorden in 'Star Wars: The Book of Boba Fett'-trailer
Series / Trailer

Eindelijk antwoorden in 'Star Wars: The Book of Boba Fett'-trailer

The Book of Boba Fett gaat antwoorden geven voor Star Wars-fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste trailer van The Book of Boba Fett hint ernaar dat de aankomende Disney+ serie een groot gat in de tijdlijn van Star Wars gaat vullen.

Voorgaande trailers lieten met name de focus op het verhaal van Boba Fett en Fennec Shand die het rijk van Jabba the Hutt proberen over te nemen. Dat proberen zij na de val van het Keizerrijk en na de gebeurtenissen in de serie The Mandalorian. Maar de nieuwste trailer focust zich op andere verhalen die ook verteld gaan worden in de serie The Book of Boba Fett.

The Book of Boba Fett-trailer
De trailer voor de serie The Book of Boba Fett laat zien hoe Boba's reis naar de troon van de onderwereld plaatsvond. Ook zien we wat hints naar de manier waarop hij wist te overleven na Return of the Jedi.

In de eerste akte van de film Star Wars: Return of the Jedi leek Boba Fett om het leven te komen in het gevecht waarbij Han Solo bevrijd werd van Jabba. Dankzij Luke viel Boba in de gevreesde Sarlacc Pit en werd hij ogenschijnlijk opgegeten door het zandmonster.

Al na de release van de film speculeerden fans dat Boba overleefd had. Het non-canon Expanded Universe haalde Boba al uit de Sarlacc Pit, gered door Jawa's die dachten dat hij een robot was. Later werd hij in dat non-canon een leidende Mandalorian die de Republiek hielp in de strijd tegen een invasie van aliens.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'She-Hulk' krijgt verrassend element dat je niet verwacht had
Series / Nieuws

'She-Hulk' krijgt verrassend element dat je niet verwacht had

De serie She-Hulk van Marvel Studios krijgt muzikale elementen blijkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige maand kregen we eindelijk de eerste blik op Disney+ serie She-Hulk. Die moet volgend jaar ergens zijn debuut maken op de streamingdienst.

De hoofdrol wordt gespeeld door Tatiana Maslany, die te zien zal zijn als Jennifer Walters, a.k.a. She-Hulk. Ze brengt ons een komische aanpak van de Marvel Comics en belooft de vierde muur te doorbreken. Die elementen maken het al een vrij unieke serie, maar er komt nog iets uniekers aan.

Een musical en She-Hulk
Tijdens de Comedy Bang! Bang! World's Scott Hasn't Seen-podcast werd Maslany gevraagd of de serie She-Hulk ook wat liedjes omvat. Daar had ze een opvallend antwoord op:

"Um. Oh. Nou..." Om vervolgens te onthullen dat ze de Madonna-versie van Fever en Muppet-klassieker It Ain't' Easy Being Green zingt.

Hoewel er een kans is dat Maslany een grap maakt, lijkt het antwoord tegelijk wel iets te specifiek om enkel een flauwe grap te zijn. Daar komt bij dat Jennifer Walters in de comics houdt van praten tegen haar publiek. Het zingen van leuke nummers past daar goed bij.

She-Hulk is volgend jaar te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor Netflix-serie 'The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window'
Series / Trailer

Trailer voor Netflix-serie 'The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window'

Kristen Bell en Tom Riley spelen de hoofdrollen in deze nieuwe miniserie van Netflix.

Netflix komt binnenkort weer met een opvallende miniserie en dat komt niet alleen doordat Kristen Bell en Tom Riley de hoofdrollen spelen. Ook de titel valt flink op, aangezien deze bestaat uit maar liefst veertien woorden: The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window!

In The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window is het hart van Anna gebroken en is elke dag hetzelfde. Ze zit met haar wijntje uit het raam te staren en ziet hoe het leven zonder haar voorbij gaat.

Maar wanneer een knappe buurman en zijn schattige dochter aan de overkant van de straat komen wonen, begint Anna licht te zien aan het einde van de tunnel. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord... Of toch niet?

Teaser voor The Woman in the House Across the Street
De miniserie The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window gaat op 28 januari in première, alleen op Netflix. Hieronder zie je de eerste teaser voor de thriller.

[video]ilb2I9fbbBM[video]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 grote kijkcijferkanonnen op Netflix die je NU moet zien
Series / Featured

3 grote kijkcijferkanonnen op Netflix die je NU moet zien

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

The Witcher | Bing nu! | 1 seizoen
Geralt van Rivia (Henry Cavill), een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters. Het tweede seizoen verschijnt deze maand op Netflix, het derde wordt binnenkort opgenomen.The Walking Dead | Bing nu! | 10 seizoenen
Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen. Op Netflix staan de tien meest recente seizoenen. Wil je seizoen 11 ook al gaan volgen, dan kun je beter naar Disney+ overstappen.Sweet Tooth | Bing nu! | 1 seizoen
Een lief joch dat half mens en half hert is, zoekt tijdens een gevaarlijk avontuur in een postapocalyptische wereld samen met een norse beschermer naar een nieuw begin. Met rollen voor Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar en Stefania LaVie Owen starten de opnames voor seizoen twee in 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' vindt nieuwe hoofdrolspeler!?
Series / Nieuws

'The Last of Us' vindt nieuwe hoofdrolspeler!?

Nick Offerman krijgt een vrij belangrijke rol in The Last of Us.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Rick Offerman speelt de rol van Bill in de HBO-serie gebaseerd op de videogame The Last of Us uit 2013.

HBO kondigde eerder aan dat de acteur zich bij de cast van The Last of Us zou voegen. Een update van Variety bevestigt nu dat hij de rol van Bill gaat spelen. Een behoorlijk bijzondere!

The Last of Us-cast
Bill is in de oorspronkelijke game te zien als Joel en Ellie hem bezoeken, in de hoop dat hij hen kan helpen een werkende auto te vinden. Die zou hen dan naar Colorado moeten transporteren, waar Ellie's immuniteit misschien kan helpen de Cordyceps-pandemie te verslaan.

Bill woont op zichzelf, in een klein stadje dat vol valstrikken zit om geïnfecteerden en vijandige vreemdelingen af te weren.

Eigenlijk zou acteur Con O'Neill de rol van Bill spelen in The Last of Us. Maar de acteur moest wegens problemen met de planning stoppen.

Overigens weten we nu ook dat Murray Bartlett de rol van Bill's partner Frank speelt. Die twee schijnen een relatie gehad te hebben.

In de games leeft Frank niet meer, omdat hij zelfmoord pleegde na een infectie, maar dat Bartlett gecast is als Frank wijst erop dat hij of leeft in de serie, of er een flashback is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' teaset schokkende terugkeer
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' teaset schokkende terugkeer

Grey's Anatomy brengt mogelijk een oude bekende terug in zijn achttiende seizoen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een foto van achter de schermen van Grey's Anatomy maakt dat nieuwe geruchten opdoemen over een verschijning van acteur T.R. Knight in de serie.

Grey's Anatomy werd in 2005 gelanceerd door Shonda Rhimes. De medische dramaserie draaide al die jaren om Ellen Pompeo's personage Meredith Grey. In die 18 seizoenen zagen we heel wat verschillende personages komen en gaan.

George O'Malley
In de pilot leerden we een van de oorspronkelijke Seattle Grace-stagiairs kennen: George O'Malley, gespeeld door T.R. Knight. Hij kwam in het zesde seizoen om het leven bij een busongeluk.

Recent in het zeventiende seizoen was T.R. Knight desondanks in een cameo te zien. Dat kon doordat Meredith in coma raakte tijdens haar strijd tegen het coronavirus.

Een nieuwe foto op Instagram laat zien dat nu gedacht wordt dat Knight nog eens terugkeert. Acteur James Pickens Jr., die de rol van Richard Webber speelt, plaatste op Instagram een foto.

Daarop zien we Pickens naast Kate Walsh staan, evenals Chandra Wilson en Knight. Het zou goed kunnen dat hij straks in een cameo terugkeert.

Grey's Anatomy zie je op Disney+.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zit The Mandalorian stiekem in 'The Book of Boba Fett'?
Series / Nieuws

Zit The Mandalorian stiekem in 'The Book of Boba Fett'?

The Book of Boba Fett lijkt misschien een crossover met zich mee te brengen.

Jon Favreau lanceerde in 2008 het Marvel Cinematic Universe met de film Iron Man. Sindsdien is hij een vaste aanwezige bij Disney, met de regie van films als The Jungle Book en The Lion King. Maar dat niet alleen: Favreau is ook verantwoordelijk voor de lancering van het Star Wars-universum op het kleine scherm.

Hij bracht ons namelijk de serie The Mandalorian. Dus verrassend is het niet dat Lucasfilm zich tot Jon Favreau wendde om meer te maken.

The Book of Boba Fett
De serie The Book of Boba Fett is daar een voortvloeisel van. Die brengt ons vooral in het tweede seizoen fanfavoriete personages zoals Bo-Katan en Ahsoka Tano. En we zien Temuera Morrison's Boba Fett.

Alledrie de personages krijgen grotere rollen in de Disney+ series, waarvan The Book of Boba Fett de tweede live-action variant is.

De serie is over een paar weken dan eindelijk te zien op Disney+. In een interview vertelde Morrison niet heel veel over een crossover, maar hintte hij er wel naar dat we iets mogen verwachten.

"Ik kan niets zeggen. Maar er zijn wat wonderbaarlijke, kleurrijke dingen om naar uit te kijken. Ik wil er niet te veel over zeggen omdat we allemaal samen op deze reis vertrekken. En elk beetje informatie op dit moment dierbaar is."

Vanaf 29 december zie je The Book of Boba Fett op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdpersonen in 'Squid Game' seizoen 2 lijken bekend
Series / Nieuws

Hoofdpersonen in 'Squid Game' seizoen 2 lijken bekend

Twee terugkerende personages vechten het uit in het tweede seizoen van de Netflix-hit

In september dit jaar verscheen op Netflix de stevige dramaserie Squid Game. De serie bleek een enorm succes en recent werd seizoen twee aangekondigd door bedenker Hwang Dong-hyuk. Het blijkt dat in het volgende seizoenen rollen zijn voor Lee Jung-jae (Seong Gi-hun) en Lee Byung-hun (The Front Man).

"Ik ben niet echt op de juiste plaats om seizoen twee in een officiële setting te bespreken, maar als er een seizoen 2 zou zijn... In het eerste seizoen is Gi-hun een personage wiens menselijkheid in bepaalde situaties wordt getoond of ontmaskerd," legde Hwang uit tijdens een virtueel panel dat werd gehost door EW.

"Met andere woorden, zijn menselijkheid wordt op een zeer passieve manier getoond. Maar ik denk dat dit in het tweede seizoen op een actieve manier wordt getoond. Hij heeft geleerd van de games en zijn ervaring in het eerste seizoen," voegde Hwang toe.

De Front Man ook terug
"En tegelijkertijd ook de Front Man. Hij is een eerdere winnaar, maar werd een Front Man, het is net als Darth Vader," vervolgde de maker. "Sommigen worden Jedi en sommige worden Darth Vader, toch? Ik denk dat Gi-hun misschien op een bepaald punt komt waar hij aan een test wordt onderworpen."

Wanneer Squid Game seizoen twee verschijnt is nog niet bekend. De negen afleveringen van het kijkcijferkanon staan gewoon op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster 'Snowpiercer' seizoen 3 onthult strijdend drietal
Series / Posters

Poster 'Snowpiercer' seizoen 3 onthult strijdend drietal

Snowpiercer keert volgende maand terug op Netflix. Check het eerste affiche.

Het derde seizoen van Snowpiercer komt er alweer snel aan. Nadat het tiendelige tweede seizoen werd afgerond eind maart, kunnen we het nieuwe seizoen eind januari 2022 verwelkomen. Hieronder hebben we de eerste poster.

In het derde seizoen zien de vertrouwde gezichten weer terug, met onder meer Jennifer Connelly als Melanie Cavill, Daveed Diggs als Andre Layton, Mickey Sumner als Bess Till, Alison Wright als Ruth Wardell en Sean Bean als Joseph Wilford.

Een nieuw personage in seizoen drie is Archie Panjabi als Asha. Zij denkt dat ze jaren de laatste persoon op aarde was en vermoedelijk heeft ze iets te doen met de terugkeer van Melanie Cavill. Het personage Sykes van actrice Chelsea Harris krijgt een grotere rol in seizoen drie.

Eerste poster voor Snowpiercer seizoen 3
Hieronder zie je nu het eerste affiche voor het derde seizoen van Snowpiercer met daarop Melanie Cavill, Andre Layton en uiteraard de schurk Joseph Wilford. Uiteraard ontbreekt de razende trein met de vele wagons niet.

Vanaf 24 januari keert Snowpiercer wekelijks terug op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dikke problemen voor Superman in eerste trailer 'Superman and Lois' seizoen 2
Series / Trailer

Dikke problemen voor Superman in eerste trailer 'Superman and Lois' seizoen 2

Superman and Lois neemt een verrassende wending in de eerste nieuwe beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een trailer voor het aankomende tweede seizoen van de serie Superman & Lois impliceert dat er zware tijden aankomen voor Clark Kent en zijn familie.

In Superman & Lois volgen we Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als het paar uit de titel: Clark Kent, a.k.a. Superman en Lois Lane. Beide acteurs zijn sinds februari dit jaar in hun eigen serie te zien, nadat ze eerder de rol speelden in Supergirl. Het tweede seizoen werd al aangekondigd toen de pilot debuteerde.

Superman & Lois-trailer
Dat tweede seizoen zit er nu snel aan te komen en om dat te vieren kwam televisiezender The CW met een gloedje nieuwe trailer.

In Superman & Lois zien we hoe het beroemde koppel verhuist naar Smallville. Dat doen ze met hun twee tienerzoons. Clark moet intussen proberen enerzijds zijn taken als echtgenoot en vader van twee zoons goed een plek te geven (waarvan er dan ook nog eens een is die superkrachten krijgt), en anderzijds probeert hij de schurkachtige Tal-Rho te verslaan - zijn halfbroer uit Krypton.

De nieuwe trailer laat zien dat de balans steeds moeilijker wordt, want de Amerikaanse regering stelt steeds meer eisen aan Clark, en tegelijk moet 'ie ook op blijven komen - zo goed en zo kwaad als maar kan - voor de wereld.

Check hieronder de trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megahit 'Loki' lijkt het eindstation voor Tom Hiddleston
Series / Nieuws

Megahit 'Loki' lijkt het eindstation voor Tom Hiddleston

Tom Hiddleston lijkt bijna klaar te zijn met zijn tijd als Loki, als we hem zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tom Hiddleston speelt niet eeuwig meer de rol van Marvel-schurk/held Loki. De acteur debuteerde in 2011 in Kenneth Branagh's Thor als Loki, en deed dat naast Chris Hemsworth die de rol van de God of Thunder speelt.

De afgelopen jaren zagen we Loki een paar keer zogenaamd om het leven komen, en vervolgens kwam er de film Avengers: Infinity War waarin Loki echt dood ging. Maar er volgde wel een spin-off, een serie die zich afspeelde in een alternatieve realiteit en een andere variant van Loki volgde.

Niet voor altijd
Hoewel je ergens bijna het gevoel krijgt dat Hiddleston voor altijd in de rol van Loki kan duiken, laat de acteur tijdens zijn acceptatiespeech van de People's Choice Awards weten dat er een einde aan zijn tijd als Loki zal komen.

Hiddleston zei dat hij een "tijdelijke fakkeldrager" voor het personage is. Dat ziet hij ook echt als "een eer en een genot".

De acteur ging natuurlijk niet in op de vraag wanneer hij dan vertrekt of hoe hij dit voor zich ziet. Maar het is zeker dat er ooit een einde aan z'n tijd komt.

Loki binge je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Chilling Adventures of Sabrina' is toch niet voorbij
Series / Nieuws

'Chilling Adventures of Sabrina' is toch niet voorbij

Chilling Adventures of Sabrina-actrice Kiernan Shipka lijkt goed nieuws voor je te hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina hoopten natuurlijk al langer dat ze eindelijk zouden zien hoe Sabrina Spellman van Kiernan Shipka de oversteek zou maken naar Riverdale voor een speciale crossover.

Hoewel er geen plannen zijn voor Shipka om op de lange termijn de rol van Sabrina Spellman te blijven spelen, vertelt Shipka tijdens een nieuw interview met Entertainment Weekly naar aanleiding van haar cameo in Riverdale deze week, dat ze het helemaal ziet zitten om nog vaak terug te keren.

Chilling Adventures of Sabrina-revival?
"Het is gestoord. Want voor mijn gevoel hebben we het sinds de eerste aflevering van Chilling Adventures of Sabrina over een crossover met Riverdale", begon Shipka.

"Eindelijk stonden alle sterren op de juiste plek en voor mijn gevoel was het perfect getimed. Ik hoopte al heel lang dat we hier zouden komen en dit punt zouden bereiken. Maar het is logisch, en dus ben ik blij dat we het konden maken op dit moment en op deze manier. Het leven van Sabrina is ook wat uitgebreid en dat vind ik fijn."

Hoopt ze dan op nog meer? Zeker: "De deur staat open denk ik. Die staat denk ik wel open en dat is heel opwindend."

Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash': Dit is waar Armageddon vandaan komt
Series / Nieuws

'The Flash': Dit is waar Armageddon vandaan komt

De serie The Flash laat het einde van de wereld zien en dat komt hieruit voort.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De op een na laatste aflevering van het vijfdelige Armageddon-event in The Flash is te zien en brengt een boel antwoorden met zich mee ten aanzien van de drijfveren van Despero en zijn zorgen rond de wereld.

Barry kwam aan in 2031 en zag een verlovingsfeest voor Eobard Thawn en Iris. De aflevering liet zien dat Barry Allen in die toekomst de Reverse Flash is en Thawne The Flash is. Hij heeft zelfs een eigen team dat bestaat uit de goede vrienden van Barry Allen.

The Flash-twist
Als Eobard Barry eindelijk een op een kan spreken, vertelt hij dat hij besloten heeft om Barry op een andere manier te verslaan. Op snelheid kon hij het namelijk niet winnen.

En dus maakte Thawne zijn eigen Reverse Flashpoint. Hij herschreef de realiteit en wist daardoor het leven van Barry zowel figuurlijk als letterlijk te stelen. In de nieuwe realiteit doodde Thawne Barry als kind. Dus als de klok middernacht slaat, verdwijnt Barry uit de realiteit.

Hoewel dit het plan van Thawne is, is ook duidelijk dat hij niet wil dat de wereld tot een einde komt. Hij houdt van de wereld die hij geschapen heeft.

Barry heeft nog maar 1 kans om de boel ongedaan te maken en moet daarvoor op een zekere snelheid rennen. Zo snel betekent dat hij over de wereld moet rennen die de wereld uit elkaar kan scheuren. Dat belooft dus wat voor de finale van Armageddon.

The Flash zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans zijn dolblij met 'Riverdale'-crossover
Series / Nieuws

Fans zijn dolblij met 'Riverdale'-crossover

The Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale samen zijn klaarblijkelijk goud.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jarenlang hoopten fans van Archie Comics al op een crossover van de werelden van Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina. De twee series zijn op The CW en Netflix te zien.

Helaas kwam Chilling Adventures of Sabrina vorig jaar tot een einde op Netflix. Maar dat wil niet zeggen dat het verhaal van Sabrina Spellman voorbij is, want ze debuteerde in het zesde seizoen van Riverdale. Wederom werd de rol daarin gespeeld door actrice Kiernan Shipka.

Heel wat blije fans
Heel wat fans zijn enorm blij met de crossover tussen Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina.

De aflevering waarin je Sabrina kon zien, draaide om drie generaties van Blossom-vrouwen in verschillende tijdperken. In het heden blijkt dat Sabrina uitgenodigd was om te helpen bij een ritueel en dat deed ze.

Cheryl en Sabrina kenden elkaar bovendien via de gemeenschap van heksen in Riverdale en Greendale. Daarmee had Sabrina geen al te grote rol, maar was het voor fans fantastisch om haar weer te zien.

We doen een greep uit de reacties. Chilling Adventures of Sabrina binge je, net als Riverdale, op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The CW vindt nieuw hulpje voor een van zijn nieuwste helden
Series / Nieuws

The CW vindt nieuw hulpje voor een van zijn nieuwste helden

Naomi krijgt straks hulp van iemand in de gelijknamige serie van The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog iets minder dan een maand en dan beleeft de serie Naomi, de nieuwste op DC Comics gebaseerde serie van The CW zijn debuut.

De serie introduceert het nieuwe, maar nu al fanfavoriete, personage van Brian Michael Bendis, David F. Walker en Jamal Campbell in live-action en doet dat met een groot ensemble aan castleden. Nu horen we via Variety dat er nog een castlid is toegevoegd: Stephanie March.

Naomi-castlid
Actrice Stephanie March zal de rol van Akira spelen. Oorspronkelijk komt ze van een planeet ver weg, maar ze verbergt zich hier op Aarde. Naomi gaat naar haar op zoek, in een poging antwoorden te vinden.

Naomi volgt een tienermeisje, die van haar kleine stadje in het noordwesten van de Verenigde Staten uiteindelijk terecht komt in het multiversum.

Een bovennatuurlijke gebeurtenis zorgt voor een grote schok in haar thuisstadje, waarna Naomi op een zoektocht gaat om de redenen daarachter te achterhalen. Dat moet alles op de proef stellen wat we denken te weten over onze helden.

De serie wordt geproduceerd door Ava DuVernay en Jill Blankenship en is de nieuwste toevoeging aan het Arrowverse.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's: Groot Marvel-personage terug in 'Hawkeye' aflevering 4!
Series / Foto's

Foto's: Groot Marvel-personage terug in 'Hawkeye' aflevering 4!

In de vierde aflevering van de Marvel-serie Hawkeye weer een groot nieuw personage.

Voor wie de film Black Widow heeft gezien weet dat er een link werd gemaakt met het personage Hawkeye en de nieuwe aflevering van de serie Hawkeye heeft een grote verrassing in petto voor de fans. Let op: SPOILERS.

In de nieuwe aflevering duikt namelijk een onverwacht personage op die het opneemt tegen Clint Barton a.k.a. Hawkeye van acteur Jeremy Renner. Nee, het is niet Echo van actrice Alaqua Cox. Haar zagen we uiteraard al uitgebreid in aflevering drie.

Groot nieuw personage in Hawkeye
In de nieuwe aflevering krijgen we de eerste blik op actrice Florence Pugh die haar rol als Yelena Belova opnieuw speelt in Hawkeye. In de film Black Widow werd nog onthuld dat Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) haar vertelt dat Hawkeye verantwoordelijk is voor de dood van Natasha Romanoff (Scarlett Johansson).

Actrice Florence Pugh was er online snel bij om de eerste foto's van zichzelf in de Marvel-serie te delen. Alle vier de afleveringen kun je nu gewoon zien op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-series gaan iets unieks doen
Series / Nieuws

'Star Trek'-series gaan iets unieks doen

De hele Star Trek-franchise van Alex Kurtzman bouwt op naar een crossover.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met decennia aan geschiedenis en meer dan 800 afleveringen in meerdere verschillende series, is het Star Trek-universum gigantisch. De revival van de afgelopen jaren gaat ook uiterst briljant, met de release van Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Prodigy en meer nieuwe series op komst.

Het nieuwe gouden tijdperk van Star Trek maakt natuurlijk dat fans zich heel erg af beginnen te vragen wanneer we een significante crossover tussen verschillende series gaan zien. Nou, wees gerust: die komt er.

Crossover in Star Trek
Star Trek-franchisebaas Alex Kurtzman sprak met Deadline en gaf natuurlijk geen details, maar hij werkt duidelijk aan een crossover.

"Het is grappig dat je de vraag stelde, want ik dacht er vanochtend nog aan. Wat crossovers betreft: voor mij voelen ze heel opwindend. Maar ze moeten er om een reden zijn. Er moet een goede reden zijn om het te maken. En het moet beide series op een manier vooruit stuwen. Als je dat doet, is het goed. En onvermijdelijk komt dat moment er op een zeker moment," begon Kurtzman.

Maar: "we moeten voorzichtig zijn voordat we zoiets doen, net zoals we opletten op de series die we maken en proberen elke serie een unieke eigen identiteit te geven."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix deelt eerste beelden van 'Elite' opvolger 'Rebelde'
Series / Nieuws

Netflix deelt eerste beelden van 'Elite' opvolger 'Rebelde'

In de gloednieuwe Mexicaanse reeks volgen we (terug) de gebeurtenissen op een prestigieuze kostschool...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het succes van de serie Élite heeft duidelijk ook heel wat andere series geïnspireerd. Het gaat hierbij niet in het minst om de reeks Rebelde waarvan Netflix nu de eerste trailer de wereld heeft ingestuurd.

Rebelde neemt ons mee naar een prestigieuze kostschool genaamd de Elite Way School. Hier doet een nieuwe generatie studenten hun uiterste best om de zogenaamde Battle of the Bands te winnen. Dit is de belangrijkste muzikale wedstrijd die het mogelijk moet maken om hun muzikale carrière een vliegende start te geven.

Remake
Voor Rebelde geldt dat ze eigenlijk een remake is van de gelijknamige Mexicaanse tienerreeks die verscheen in het jaar 2004. De cast van de reeks bestaat uit namen zoals onder meer Azul Guaita Bracamontes, Giovanna Grigio, Franco Masini en Azul Guaita. Ook Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jerónimo Cantillo en Franco Masini tekenen present.

Heel lang is het niet meer wachten op het verschijnen van deze nieuwe Mexicaanse reeks. Ze zou dan ook reeds te zien moeten zijn op streamingdienst Netflix vanaf 5 januari 2022.

Wil je alvast even kort kennismaken met deze gloednieuwe serie van Mexicaanse bodem? Dan is het interessant om even de onderstaande trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom moest 'Battlestar Galactica' nou eindigen?
Series / Featured

Waarom moest 'Battlestar Galactica' nou eindigen?

Battlestar Galactica werd enorm goed ontvangen maar eindigde heel plotseling. Waarom?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Battlestar Galactica eindigde in maart 2009 na vier succesvolle seizoenen op SyFy. De serie bracht prestige naar sciencefiction, na een tijd van series als LOST en The Sopranos. Maar ondanks het winnen van meerdere Hugo en Saturn Awards, kwam de serie snel tot een eind.

De serie Battlestar Galactica draait om de verre toekomst waarin de mensheid op dertien koloniën leeft. Als de robots Cylons in opstand komen en de mensheid bijna helemaal uitroeien, vluchten de laatste 50.000 mensen weg op zoek naar een nieuw thuis. Dat wordt gemengd met onder meer religieuze en politieke thema's.

Waarom eindigde Battlestar Galactica?
Al in 2007 werd bekendgemaakt dat Battlestar Galactica tot een einde zou komen. Het duurde nog twee jaar voordat de finale uiteindelijk te zien was.

Het einde kon daardoor gelukkig netjes opgebouwd worden zonder dat de makers ineens onopgeloste verhaallijnen achter moesten laten zoals je vaak ziet bij series. De staking van de Writers Guild of America van 2007-2008 had tegelijk wel impact op het laatste seizoen van Battlestar Galactica.

De laatste tien afleveringen werden uitgesteld tot na de staking, zodat de laatste tien in de winter van 2009 te zien konden zijn en de schrijvers langer konden nadenken over het mogelijke einde.

Battlestar Galactica moest echter eindigen vanwege het hoge budget, dat voortkwam uit de visuele effecten, gecombineerd met teruglopende kijkcijfers.

De serie heeft nu de status van een show uit de beginjaren van deze Golden Age of Television.

Battlestar Galactica stream je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye' verandert voor altijd dankzij deze theorie
Series / Featured

'Hawkeye' verandert voor altijd dankzij deze theorie

Fans van Hawkeye hebben weer een heel briljant idee ten aanzien van de show.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel Hawkeye heel kleinschalig lijkt te zijn, is de Marvel-serie dat misschien allerminst. Dat heeft te maken met hints in de serie naar 't feit dat het mogelijk om een serie in het multiversum gaat.

Goed, hoe zit dat dan met die hints? In de serie Hawkeye zaten al meerdere opvallende momenten die fout leken te zijn. Fouten zoals de verkeerde letters die van de Stark Tower vielen aan het einde van de slag om New York, maar bijvoorbeeld ook een Minions-boekje dat niet uitgebracht was op het moment dat de betreffende scène zich afspeelde. En wat te denken van de aanwezigheid van Ant-Man bij de slag om New York, terwijl dat in het 'echte' Marvel Cinematic Universe niet zo is?

Hints in Hawkeye
Vooropgesteld weten we dat het MCU zich nu in het multiversum afspeelt. Dat betekent dat alternatieve versies, of varianten zoals men ze noemt, een grote rol kunnen hebben.

In dit geval zouden de fouten allemaal verklaard kunnen worden aan de hand van een fantheorie.

Die fantheorie stelt dat de serie Hawkeye zich afspeelt in het multiversum. Want als dat zo is, zijn dit helemaal geen fouten maar gewoon manieren waarop deze alternatieve realiteit verschilt van de onze.

Of dat zo is leren we vermoedelijk snel. Hawkeye zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.