search
'Chilling Adventures of Sabrina' is toch niet voorbij
Series / Nieuws

'Chilling Adventures of Sabrina' is toch niet voorbij

Chilling Adventures of Sabrina-actrice Kiernan Shipka lijkt goed nieuws voor je te hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina hoopten natuurlijk al langer dat ze eindelijk zouden zien hoe Sabrina Spellman van Kiernan Shipka de oversteek zou maken naar Riverdale voor een speciale crossover.

Hoewel er geen plannen zijn voor Shipka om op de lange termijn de rol van Sabrina Spellman te blijven spelen, vertelt Shipka tijdens een nieuw interview met Entertainment Weekly naar aanleiding van haar cameo in Riverdale deze week, dat ze het helemaal ziet zitten om nog vaak terug te keren.

Chilling Adventures of Sabrina-revival?
"Het is gestoord. Want voor mijn gevoel hebben we het sinds de eerste aflevering van Chilling Adventures of Sabrina over een crossover met Riverdale", begon Shipka.

"Eindelijk stonden alle sterren op de juiste plek en voor mijn gevoel was het perfect getimed. Ik hoopte al heel lang dat we hier zouden komen en dit punt zouden bereiken. Maar het is logisch, en dus ben ik blij dat we het konden maken op dit moment en op deze manier. Het leven van Sabrina is ook wat uitgebreid en dat vind ik fijn."

Hoopt ze dan op nog meer? Zeker: "De deur staat open denk ik. Die staat denk ik wel open en dat is heel opwindend."

Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen