search
'Friends'-actrice trok de reünie helemaal niet
Series / Nieuws

'Friends'-actrice trok de reünie helemaal niet

Jennifer Aniston vertelt hoe ze meermaals weg moest lopen van de set van de Friends Reunion.

Jennifer Aniston was meermaals zo erg emotioneel dat ze de set van Friends: The Reunion moest verlaten. De special werd begin dit jaar opgenomen en was op 27 mei te zien op HBO Max.

De serie Friends liep gedurende tien seizoenen op NBC. Hij begon in september 1994 en eindigde in 2004, met de Friends-sterren als superbekende acteurs en actrices die wereldwijd bekend zijn. Aniston speelde Rachel, een personage dat zo bekend werd om haar aan/uit-relatie met Ross Geller.

Heel erg emotioneel
Aniston sprak met The Hollywood Reporter over haar aankomende nieuwe projecten, waaronder het volgende seizoen van The Morning Show en de Netflix-film Murder Mystery 2.

Tijdens het interview ging Aniston ook in op haar ervaring bij de opnames van de Friends-reünie. Dat was blijkbaar een erg zware ervaring.

"Ik denk dat we zo naïef waren dat we er gewoon in liepen en dachten: 'Hoe leuk gaat dit zijn? Ze brengen de sets weer bij elkaar, precies zoals ze waren'," begon Aniston.

"Toen kwamen we daar en realiseerde ik mij: 'Ik had niet gedacht over wat er gaande was, de laatste keer dat ik hier kwam'. Het verraste mij echt, dat gevoel van: 'Hoi, verleden, ken je mij nog? Weet je nog hoe zwaar dat was? Dat je dacht dat alles voor je lag en je leven prachtig was en je tegelijk misschien wel de zwaarste tijd meemaakte?' Het was heel moeilijk en overal stonden camera's om ons heen. Ik was al emotioneel toegankelijk, en dus moest ik een paar keer weglopen. Ik weet niet hoe ze daar omheen gewerkt hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen