Nieuw op Netflix: De spannende misdaadserie 'Aranyak'

Nu op Netflix: De spannende misdaadserie 'Aranyak'

Deze nieuwe serie zal je ongetwijfeld op het puntje van je stoel doen belanden...

Geoffrey Ketels, 9 december 2021 19:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de serie Aranyak vindt er een vreemde moord plaats in een bergplaatsje. Twee agenten worden er op uitgestuurd om de zaak van naderbij te gaan onderzoeken. Het wordt echter al snel duidelijk dat de twee elkaars complete tegenpolen zijn. Dat maakt de zaak er niet bepaald eenvoudiger op.
De locatie die is gebruikt als decor voor deze reeks is er één die niet bepaald alledaags is. De serie neemt je namelijk mee naar het dichte woud van de Himalaya. Dit levert in ieder geval heel wat bijzondere beelden op.

Bengaalse roman
De reeks is gebaseerd op het verhaal van een Bengaalse roman die beschikt over dezelfde naam. De roman werd op de markt gelanceerd door de beroemde Bengaalse auteur Bibhutibhushan Bandopadhyay. Het schrijven van de roman nam ongeveer 2 jaar in beslag.

Aangesteld voor de hoofdrollen in de reeks zijn namen zoals Raveena Tandon, Parambrata Chatterjee, Taneesha Joshi, Ashutosh Rana, Meghna Malik, Vivek Madaan evenals Zakir Hussain.

Ondertussen werd er van Aranyak ook een trailer gelanceerd. Deze trailer kan je uiteraard hieronder bekijken.

Wil je meteen aan de slag met het volledige eerste seizoen van Aranyak? Dat kan vanaf morgen, vrijdag 10 december 2021 op Netflix.

Lees meer over: Aranyak, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws