search
'Full House'-actrice heeft dit gestolen van de set
Series / Nieuws

'Full House'-actrice heeft dit gestolen van de set

Full House werd afgerond, waarna een van de castleden dingen van de set jatte.

Jodie Sweetin, ook wel bekend als Stephanie Tanner in Full House, onthulde recent welke items ze gestolen heeft vanaf de set van de televisieserie.

De oorspronkelijke serie centreert zich op Danny Tanner, die gespeeld wordt door Bob Saget. Hij neemt zijn beste vriend in huis als zijn vrouw overlijdt. Zo zorgen ze samen voor de drie kinderen: DJ, Stephanie en Michelle. Sweetin speelde het middelste kind, Stephanie, toen ze vijf jaar oud was in 1987 en deed dat tot 1995. Ze speelde de rol later weer in Netflix-serie Fuller House.

Full House-items jatten
Stephanie staat erom bekend dat ze in de serie heel wat leuke momenten had. Ook stond ze bekend om haar geliefde knuffel, Mr. Bear.

In een recent interview, samen met Here For You-podcast, vertelde Sweetin dat ze Mr. Bear meenam van de set. Dat ging niet eens heel gemakkelijk.

"De beveiliging kwam terwijl ik ermee weg liep aanzetten. Kathy van het productiekantoor en iemand anders kwam aanzetten en vroeg wie 'm had meegenomen. Ik had dat gedaan, precies na het moment dat we klaar waren."

Je kan Fuller House bingen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen