Weer lekker druk: 19 nieuwe series op Netflix deze week

Weer lekker druk: 19 nieuwe series op Netflix

Netflix maakt er weer een feest van deze week met veel nieuwe series.

Jim Pedd, 11 december 2021 17:38

Netflix heeft weer een heerlijk drukke week achter de rug. We zetten alle nieuwe series voor je op een rij die nieuw toegevoegd zijn. Dat zijn er een paar met een nieuwe aflevering en een aantal met compleet nieuwe seizoenen. We duiken erin!
Undercover (S03E04): Bob hoopt zijn leven te beteren en gaat op een gevaarlijke undercovermissie om een politiemol op te sporen, maar dan komt Ferry Bouman weer op zijn pad.

Riverdale (S06E04): Drie generaties Blossom-vrouwen ontmoeten elkaar tijdens een reis door de tijd waarbij liefde, verlies en magie centraal staan. Een speciale bondgenoot bezoekt Thornhill.

The Flash (S08E04): Barry is geschokt als hij, tien jaar in de toekomst, de ware omvang van Eobard Thawne's sinistere plan ontdekt. Later bundelt Barry zijn krachten met een gezworen vijand.

Japan Sinks: People of Hope (8 afleveringen): Het nieuws over de crisis en de relocatiebesprekingen in Japan wordt met de wereld gedeeld. De inwoners van het land beginnen het vertrouwen in hun regering te verliezen.

Tiger King: The Doc Antle Story (1 seizoen): In deze 'Tiger King'-docuserie wordt de eigenaar van een park voor katachtigen, Bhagavan 'Doc' Antle, beschuldigd van seksueel misbruik, geweld en wangedrag.

Reflection of You (8 afleveringen): Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

The King's Affection (16 afleveringen): Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

How to Ruin Christmas: De Bruiloft (2 seizoenen): De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstreünie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?

Voir (seizoen 1): In deze verzameling visuele essays nemen liefhebbers de filmmomenten onder de loep die hen in vervoering brachten, verwonderden, uitdaagden en voor altijd veranderden.

Go, Dog, Go (2 seizoenen): De handige en vindingrijke pup Pluck zoekt het avontuur op met haar beste vriend Roef. Ondertussen lost ze problemen op en helpt ze de inwoners van Woefburg.

Centaurworld (2 seizoenen): Een dapper oorlogspaard gaat op pad om haar trouwe Rijder terug te vinden en reist door een bijzondere wereld vol magie, avontuur en zingende centauren.

E O Amor: Familia Camargo (1 seizoen): Omringd door familie en vrienden brengen Zezé Di Camargo en dochter Wanessa samen tijd door en werken ze creatief samen in deze exclusieve realityserie.

Shaman King (1 seizoen): Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.

Titans (seizoen 3): Batmans ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.

Bonus Family (seizoen 4): In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.

Aranyak: Twee agenten, elkaars tegenpolen, onderzoeken een vreemde moord in een bergplaatsje. Ze krijgen te maken met politieke en persoonlijke agenda's en een beestachtige mythe.

Saturday Morning All Star Hits!: Deze behoorlijk oneerbiedige en wat verontrustende animatieserie voor volwassenen brengt een ode aan de bizarre tekenfilms van de zaterdagochtenden van de jaren 80 en 90.

How To Ruin Christmas: The Funeral: De vrijgevochten Tumi heeft een talent om overal een puinhoop van te maken. Lukt het haar de kerstreünie met haar familie door te komen zonder die compleet te verpesten?

Twentysomethings: Austin: Deze realityserie over volwassen worden speelt zich af in Austin, Texas, waar twintigers liefde en vriendschap beleven en een nieuw avontuur aangaan: het leven.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws