Apple bestelt nieuwe thrillerserie met opvallende naam en indrukwekkende cast

Apple bestelt nieuwe thriller met opvallende naam

De cast die het bedrijf voor de nieuwe serie samen heeft gebracht is alvast indrukwekkend...

Geoffrey Ketels, 11 december 2021 om 12:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Apple heeft voor haar streamingdienst Apple TV+ een gloednieuwe thrillerserie aangekondigd. De reeks luistert naar de naam Disclaimer en de cast die bij elkaar werd gesprokkeld laat alvast het beste vermoeden.
De serie Disclaimer is gebaseerd op een roman van Renee Knight. Ze vertelt het verhaal van een televisiedocumentairemaker die carrière heeft gemaakt door de fouten bloot te leggen die een bepaald bedrijf heeft gemaakt.

Indrukwekkende cast
Het team dat bij elkaar werd gesprokkeld voor deze reeks zorgt ervoor dat de verwachtingen meteen hooggespannen staan. In eerste instantie is aangesteld als regisseur voor de reeks de winnaar van meerdere Academy Awards, Alfonso Cuarón. Hij was eerder ook al betrokken bij Believe.

Eén van de hoofdrollen is dan weer weggelegd voor niemand minder dan Cate Blanchett. De reeks betekent verder ook meteen het seriedebuut van Kevin Kline.

Deze nieuwe thrillerserie Disclaimer is het eerste project dat afkomstig is van de hand van Cuarón en deel uitmaakt van de meerjarige overeenkomst die werd afgesloten met Apple TV+.

Wanneer de serie Disclaimer te zien zal zijn werd voorlopig nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Disclaimer, serie, series, thrillerserie, Apple, Apple Plus

Populair nieuws