search
Thora Birch verlaat Tim Burtons 'Addams Family'-serie 'Wednesday'
Series / Nieuws

Thora Birch verlaat Tim Burtons 'Addams Family'-serie 'Wednesday'

Door persoonlijke omstandigheden was Birch genoodzaakt om de serie te verlaten.

Thora Birch (The Last Black Man in San Francisco, The Walking Dead) zal niet langer te zien zijn in Tim Burtons live-action Addams Family spinoff-serie Wednesday).

De opnames van de serie vinden momenteel plaats in Roemeniƫ. Jenna Ortega speelt de rol van Wednesday Addams, die studeert aan de Nevermore Academy.

Volgens bronnen heeft Birch de productie moeten verlaten vanwege een ziekte geval in haar familie. MGM zou hebben laten dat Birch niet meer terug zal keren. De actrice had blijkbaar al een groot deel van haar aandeel als Tamara Novak, toezichthouder van Wednesday's campus, opgenomen.

[b]Birch niet helemaal weg

Het lijkt er echter wel op dat Birch gewoon te zien zal zijn in de serie. Producenten zullen namelijk een nieuw personage toevoegen, dat een deel van de verhaallijn over zal nemen. In welke mate dit zal zijn, is echter nog onbekend.

Naast Birch en Ortega zien we in de serie ook Catherine Zeta-Jones (als Morticia Addams) en Luis Guzman (als Gomez Addams). Scenaristen zijn Al Gough en Miles Miller, terwijl Burton regisseert.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen