search
Fanfavoriete 'Y: The Last Man' toch niet gecancelled?
Series / Nieuws

Fanfavoriete 'Y: The Last Man' toch niet gecancelled?

Y: The Last Man schijnt mogelijk toch een nieuw seizoen te krijgen van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Misschien heb je toch niet het laatste gezien van Yorick Brown. De serie Y: The Last Man keert wellicht alsnog terug op Disney.

De FX on Hulu-serie werd al na 1 seizoen stopgezet. Dat kwam niet omdat de kijkcijfers te slecht waren of omdat de serie te duur was. Maar simpelweg omdat de contracten van de cast dreigden te verlopen. En het verlengen te duur was om te doen, terwijl men nog niet kon oordelen of Y: The Last Man succesvol genoeg was.

Tweede seizoen voor Y: The Last Man?
Streamr meldt dat Disney overweegt meer afleveringen van Y: The Last Man te maken, en het dan in de markt te zetten als een Hulu of een Disney+ Original. Het zou onderdeel zijn van het plan van Disney om alle content te heroverwegen.

Opvallend genoeg kijkt Disney ook om te stoppen met het wekelijks releasemodel, door nieuwe seizoenen in één klap online te gooien, net als Netflix.

Castleden als Diane Lane en Ambert Tamblyn voegden zich al in 2018 bij Y: The Last Man. De oorspronkelijke showrunners stapten op, waardoor de productie flink vertraagd werd.

Op 15 oktober verliepen de contracten van de cast en besloot FX de boel niet te vernieuwen, nadat dit eerder wel al was gebeurd. Het eerste seizoen van Y: The Last Man staat op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen