Disney+ stopt met dit merk

Disney+ stopt met dit merk

FX on Hulu verdwijnt straks en gaat op in een nieuw pakket.

Jim Pedd, 8 december 2021 09:10

Een van de eerste en meest experimentele elementen van de overname van 20th Century Fox door Disney is niet meer. Afgelopen maandag is bekend gemaakt dat men stopt met FX on Hulu.
Alle titels die onder dat merk zijn uitgebracht, waaronder FX on Hulu-series en reeds bestaande FX-content, hebben vanaf begin deze maand alleen nog maar het FX-logo. De verandering moet een consistentere kijkervaring bewerkstelligen voor de verschillende streamingdiensten van Disney in de heel wereld, waaronder Hulu in Amerika, Star Plus in Latijns-Amerika en Disney+ in Europa.

Gewoon FX
"De prijswinnende programma's van FX zijn cruciaal voor onze diensten, zowel landelijk als internationaal, en we willen het merk meer aandacht geven binnen ons excellente en uitbreidende portfolio van algemeen entertainment voor het volwassen publiek", kondigde Rebecca Campbell, de voorzitter van Disney International en Direct to Consumer aan.

FX on Hulu werd in de lente van 2020 onthuld als manier om bestaande FX-series en aankomende FX-series op Hulu te kunnen lanceren.

Onder het merk werden series als Y: The Last Man en Reservation Dogs uitgebracht. Velen waren geen succes, hoewel Reservation Dogs het geluk heeft gehad een tweede seizoen te scoren.
Bron: ComicBook

Lees meer over: FX on Hulu, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws