search
Hollywoodlegende Frank Sinatra krijgt eigen tv-serie
Series / Nieuws

Hollywoodlegende Frank Sinatra krijgt eigen tv-serie

De zanger en acteur Frank Sinatra krijgt zijn eigen serie van regisseur Bill Condon.

Een van de grootste entertainers van de 20e eeuw krijgt een eigen tv-serie. Grammy en Oscarwinnaar Frank Sinatra wordt het onderwerp van een spraakmakende dramaserie, geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Oscarwinnaar Bill Condon.

De serie krijgt volgens Deadline toegang tot Sinatra's muziekcatalogus en heeft Tina Sinatra, Sinatra's dochter, als uitvoerend producent. Lionsgate Television en Universal Music Group zijn ook betrokken.

Frank Sinatra, geboren in 1915 en overleden in 1998, won vele Grammy's en Golden Globes. De Oscar won hij voor beste mannelijke bijrol in de film From Here to Eternity. De laatste drie films waarin hij te zien is, zijn Cannonball Run II, Who Framed Roger Rabbit en Young at Heart.

Indrukwekkende tv-serie
Het project wordt omschreven als de definitieve biopic-serie over de iconische zanger, acteur, producer en beroemdheid uit het Amerika van de 20e eeuw. Sinatra's muziek en uitvoeringen zullen te zien en te horen zijn.

Schrijver en regisseur Condon is een Oscarwinnaar voor het schrijven van Gods and Monsters, heeft drie muziekproducties geschreven, namelijk de films Chicago, Dreamgirls en The Greatest Showman. Dreamgirls regisseerde hij ook en voor Chicago kreeg hij een Oscarnominatie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen