Eerste poster 'Halo' vertrouwt op maar één persoon

Eerste poster 'Halo' vertrouwt op één persoon

De serie Halo verschijnt in 2022 en introduceert Pablo Schreiber als Master Chief.

Bram de Groot, 11 december 2021 om 17:17

Afgelopen donderdag verschenen dan eindelijk de eerste beelden van de live action-serie Halo van streamingdienst Paramount+. Al jaren werken allerlei partijen aan een verfilming en nu is het dan eindelijk raak. Hieronder hebben we de eerste poster.
In Halo, van onder meer uitvoerend producent Steven Spielberg, zien we uiteraard Master Chief, gespeeld door acteur Pablo Schreiber die bekend is uit onder meer de succesvolle misdaadserie The Wire.

Eerste poster Halo met Master Chief
Op het affiche zien we dan ook Master Chief, die zijn helm vasthoudt. De kans is groot dat we zijn gezicht te zien krijgen. Dit gebeurde nooit in de games. Het kan vergeleken worden met de Star Wars-serie The Mandalorian waarin het titelpersonage zijn helm afzet.

Andere rollen zijn voor Natascha McElhone als Dr. Catherine Halsey, Yerin Ha als Kwan Ha, Charlie Murphy als Makee, Shabana Azmi als Admiral Margaret Parangosky, Bokeem Woodbine als Soren-066, Olive Gray als Miranda Keyes, Kate Kennedy als Kai-125, Natasha Culzac als Riz-028, Bentley Kalu als Vannak-134, Danny Sapani als Captain Jacob Keyes en Jen Taylor returning spreekt de stem in van Cortana.


De verschijningsdatum voor de serie is nog niet bekend, al wordt verwacht dat deze in begin 2022 valt. Hieronder de eerdere trailer.
Bron: Twitter

Lees meer over: Halo, Natascha McElhone, Charlie Murphy, Jen Taylor, Shabana Azmi, Pablo Schreiber, Paramount

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws