search
Fietsenmerk is woedend over 'Sex and the City'-reboot
Series / Nieuws

Fietsenmerk is woedend over 'Sex and the City'-reboot

And Just Like That... bevat een moment waar een fietsenmaker niet blij van wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sex and the City-reboot And Just Like That... is van start. De serie begint ermee dat een van de personages na een fietsrit om het leven komt. Het merk achter die fiets, Peloton, is hier helemaal niet blij mee.

Peloton schakelde na de aflevering meteen een arts in om voor de nodige rugdekking te zorgen. Die arts liet weten dat de hoofdpersoon die we om het leven zien komen, vermoedelijk door diens extravagante levensstijl dood ging. Het personage dronk de hele dag door cocktails, at vlees en rookte. Dat 't personage om het leven kwam tijdens het gebruik van de hometrainer, is opvallend: de arts stelt dat de fiets het hartfalen vermoedelijk juist uitgesteld heeft.

And Just Like That...
De serie And Just Like That... is het vervolg op Sex and the City en ging afgelopen donderdag van start op televisiezender HBO.

We zien hoe het nu gaat met Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes. Ze zijn nu in de vijftig en leiden een heel ander leven, dat een stuk rustiger is.

In Nederland moeten we nog wel even wachten op de start van And Just Like That.... HBO Max zal de serie gaan uitzenden, maar wanneer de streamingdienst hier beschikbaar is weten we helaas nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen