Opvallend einde 'Chucky' keert terug in seizoen 2

Opvallend einde 'Chucky' keert terug in seizoen 2

Het einde van seizoen één van Chucky bevat iets groots dat in seizoen twee terugkeert.

Bram de Groot, 12 december 2021 12:19

In de States werd de serie Chucky op 30 november afgerond, terwijl de fans in Nederland de serie nog kunnen volgens op FOX. Hieronder gaat Child's Play-bedenker Don Mancini in op de het einde van de serie die toch iets heel opvallends liet zien.
LET OP: GROTE SPOILERS! SCROLL NIET VERDER ALS JE HET EINDE NOG NIET WIL WETEN!

Aan het einde van het eerste seizoen zie je namelijk een leger van Chucky's. Mancini sprak met de website Bloody Disgusting over de opvallende situatie en onthulde dat het leger terugkeert in seizoen twee.

Army of Chucky's terug in seizoen 2
"Als je eenmaal in je vierde decennium in een franchise bent beland, probeer je het verhaal verder te krijgen naar ongezien, onontgonnen terrein. En het idee van meerdere Chucky-poppen sprak me altijd aan," vertelde Mancini aan Bloody Disgusting.

"Ten eerste is het natuurlijk visueel onweerstaanbaar, maar dan zijn er conceptueel zoveel dingen die je ermee kunt doen. Ik kan er niet te veel over zeggen, want ik wil de pret voor seizoen twee niet bederven," zei Mancini.

"Ik denk dat het goed is om Brad er toe aan te zetten tot het bedenken van meer subtiele variaties van de Chucky-persona. Op veel fronten deden we dat goed in het eerste seizoen van Chucky, door het ontleden van de persona van Chucky en de persona van Charles Lee Ray," voegde Mancini toe.

De serie Chucky wordt in Nederland uitgezonden uit FOX. De vijfde aflevering wordt op 13 en 14 december uitgezonden en de zesde aflevering staat gepland voor 23 december. Er zijn er in totaal acht. Voor wie het Chucky-leger al wil zien, hieronder een clip:
Bron: Bloody Disgusting

Lees meer over: Chucky, Childs Play, Don Mancini

Populair nieuws