search
Nieuwe Disney+ serie wordt niet wat je verwacht
Series / Nieuws

Nieuwe Disney+ serie wordt niet wat je verwacht

Shang-Chi krijgt straks een eigen serie op Disney+ en dat wordt heel anders.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ Day was het moment waarop Marvel Studios heel wat nieuwe projecten onthulde. Voor die tijd wisten we al van uitvoerend producent Victoria Alonso dat er 31 films en televisieseries in de franchise in de maak zijn.

Het ging om verschillende live-action en geanimeerde toevoegingen aan de franchise, die volgens Alonso in uiteenlopende stadia van ontwikkeling verkeren. Recent werd een nieuwe van die toevoegingen onthuld: een serie gemaakt door Shang-Chi and the Ten Rings-regisseur Destin Daniel Cretton.

Shang-Chi-serie
De recente showcase op Disney+ Day leidde al tot de conclusie dat er maar liefst zeventien series ontwikkeld worden voor de streamingdienst.

Regisseur Destin Daniel Cretton mag, zo bleek wat later, een serie ontwikkelen die zich ook in de franchise afspeelt en op streamingdienst Disney+ verschijnt.

Marvel-baas Kevin Feige ging tijdens een interview met The Hollywood Reporter in op wat we mogen verwachten van die serie. Volgens hem wordt het net iets anders dan je zou verwachten:

"Ik kan niet wachten om te zien hoe mensen reageren als ze erachter komen waar we echt aan werken voor Disney+ met Destin."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen