Opvallende trailer 'The Now' met Dave Franco en Bill Murray

Trailer 'The Now' met Dave Franco en Bill Murray

Een korte serie met een enorme cast, ook met O’Shea Jackson Jr., Jimmy Tatro, Daryl Hannah, Pete Davidson en Alyssa Milano.

Bram de Groot, 12 december 2021 17:38

Een jaar geleden stopte de opvallende streamingdienst Quibi na korte tijd met zijn bestaan. Dat liet niet alleen een bibliotheek met reeds verschenen content achter, maar ook enkele geproduceerde titels die nog niet waren uitgebracht.
De dienst Roku kocht eerder dit jaar die bibliotheek en nu komt er eindelijk iets vrij van die nog niet verschenen series. De eerste is de door de Farrelly Brothers geregisseerde 'zelfmoordkomedie'-serie The Now.

Trailer voor The Now
De serie The Now is zelfs al gelanceerd op The Roku Channel en bevat onder meer rollen voor Dave Franco, O'Shea Jackson Jr., Jimmy Tatro, Daryl Hannah, Pete Davidson, Alyssa Milano en Bill Murray.

Franco speelt een man die midden in een zelfmoordpoging ontdekt dat zijn broer zelfmoord heeft gepleegd. Tijdens deze levensveranderende gebeurtenis heroverweegt Ed zijn blik op het leven en leert hij hoe hij de ontdekking het beste kan koesteren door te gaan voor wat hij wil in het leven.


Peter en Bobby Farrelly schreven en regisseerden de zwarte komedie, die in veertien afleveringen van elk ongeveer tien minuten heeft en volledig beschikbaar is voor kijkers van The Roku Channel in de VS, Canada en het VK.

Bron: Roku

Lees meer over: The Now, Roku, Peter Farrelly, Bobby Farrelly, Dave Franco, Alyssa Milano, Bill Murray

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws