'The Flash' seizoen 8 trekt talent aan voor nieuwe heldin

'The Flash' seizoen 8 trekt Phantom Girl aan

Actrice Mika Abdalla gaat in seizoen acht de rol spelen van Phantom Girl.

Bram de Groot, 12-12-2021 16:52

Het achtste seizoen van The Flash is ondertussen vier afleveringen verder en binnenkort wordt de vijfdelige Armageddon-reeks afgerond. In de rest van het seizoen volgen uiteraard meer avonturen en nu is onthuld dat een bepaalde actrice is aangetrokken in een nieuwe belangrijke rol.
Volgens The Wrap zal nieuwkomer Mika Abdalla het personage Phantom Girl gaan spelen. De jonge actrice Abdalla, geboren in 2000 in Texas, gaat al een tijdje mee in Hollywood. In 2008 was ze al te zien in Barney & Friends en recent nog in Cruel Summer en S.W.A.T.. Ook zal ze binnenkort te zien zijn in de film Sex Appeal.

Haar personage Phantom Girl wordt omschreven als een meta-tiener die jarenlang met succes in de schaduw heeft gestaan en wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer ze het onderwerp wordt van Iris West-Allens laatste onderzoek voor CC Citizen Media.

Seizoen 8 van The Flash
Het achtste seizoen van The Flash startte op 16 november en het is de tweede serie uit het Arrowverse van de zender The CW. Acteur Grant Gustin is te zien als Barry Allen / The Flash. Het is nog onduidelijk of The Flash verdergaat na seizoen acht.

Mocht The Flash een negende seizoen krijgen, dan wordt het de langstlopende serie binnen het Arrowverse. Arrow werd in 2020 afgerond na acht seizoenen.Bron: The Wrap

Lees meer over: The Flash, Flash, The CW, Grant Gustin, Grey Damon, Tom Cavanagh

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws