search
Fans worden door 'Obi-Wan Kenobi' omvergeblazen
Series / Nieuws

Fans worden door 'Obi-Wan Kenobi' omvergeblazen

O'Shea Jackson Jr. zegt dat de fans niet kunnen voorstellen waarover de serie gaat.

Over een paar weken start de serie The Book of Boba Fett op Disney+. De spin-off van The Mandalorian is de tweede Star Wars-serie die op Disney+ verschijnt. Volgend jaar staan er maar liefst drie series gepland.

Een van de nieuwe series is Obi-Wan Kenobi over het gelijknamige personage dat weer gespeeld wordt door Ewan McGregor. Acteur O'Shea Jackson speelt een nog onbekende rol in de serie en hij heeft nu nieuws voor de fans.

Fans weten niet waar ze het over hebben
"Het is zo moeilijk," zei Jackson tegen Screen Rant. "Het is zo moeilijk, want ik lees en zie veel op internet. Het enige dat ik gewoon wil zeggen is, 'Je weet het niet eens, je weet niet eens wat er gaat gebeuren!'"

"Al het gissen en mensen die het verkeerde konijnenhol kiezen, het is grappig om te zien. Maar zodra ik groen licht krijg, maak ik misschien een special van twee uur over alle details," voegde Jackson toe.

Obi-Wan Kenobi speelt zich tien jaar na Star Wars: Revenge of the Sith af. McGregor speelt "Old Ben" tijdens zijn jarenlange ballingschap op Tatooine, na de val van de Republiek. In de serie keert Hayden Christensen ook terug als Anakin Skywalker, nadat hij voor de duistere kant is gevallen en is getransformeerd in Darth Vader.

Een startdatum heeft Obi-Wan Kenobi nog niet. Naar verwachting krijgen we eerst Star Wars: Andor te zien. Ook het derde seizoen van The Mandalorian zou in 2022 moeten verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen