Eerste foto van Tom Hanks in 'Yellowstone'-serie '1883'

Foto van Tom Hanks in 'Yellowstone'-serie '1883'

Grote gastrol voor de bekende Hollywoodacteur in de succesvolle serie 1883.

Bram de Groot, 12 december 2021 11:12

Dit weekend werd bekend dat er in de Yellowstone-prequelserie 1883 heel wat grote gastrollen te zien zullen zijn. Eerder werd al duidelijk dat Billy Bob Thornton kort opduikt en gisteren voegde niemand minder dan Oscarwinnaar Tom Hanks (News of the World) zich bij de dramaserie.
In de western speelt Hanks de rol van een driesterren Union-generaal en dat wel in een flashbackscène. Nu hebben we via Deadline al een eerste foto van Hanks als zijn personage, gebaseerd op General George Meade, die vooral bekend is door het verslaan van Robert E. Lee.

Hanks duikt op in aflevering twee van 1883 tijdens de Battle of Antietam in 1862. Deze dag wordt als een van de bloedigste ooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten gezien. Terwijl de strijdlustige Zuidelijke soldaat James Dutton een wrak inspecteert, toont het personage van Hanks sympathie voor zijn vijandelijke strijder.

Eerste foto Tom Hanks in 1883
De serie 1883 is gemaakt door Taylor Sheridan (Veronica Mars, Sons of Anarchy[//i]). Van de moederserie [i]Yellowstone verschenen al drie seizoenen en ook het vierde seizoen draait op dit moment op de zender Paramount+.

Hieronder zie je de foto van Tom Hanks als de driesterren Union-generaal in 1883.

Bron: Deadline

Lees meer over: Yellowstone, 1883, Tom Hanks, Billy Bob Thornton, Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott, Isabel May

Populair nieuws