search
Netflix voegt deze week 4 series nieuw toe, waaronder een langverwachte!
Series / Featured

Netflix voegt deze week 4 series nieuw toe, waaronder een langverwachte!

Check hier het lijstje met de series die nieuw naar Netflix komen deze week.

Elke week blikken we vooruit op de nieuwe week in streaming. Welke series kan je nieuw verwachten op Netflix de komende paar dagen? Dat zijn er in elk geval vier; hoeveel het er meer worden blijft natuurlijk de vraag, want de streamingdienst komt elke dag wel met nieuws.

VANAF 14 DECEMBER
The Future Diary: In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

VANAF 15 DECEMBER
Selling Tampa: De makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken en dat eigendom van zwarten is, combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe: Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.

VANAF 17 DECEMBER
The Witcher (seizoen 2): Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen