search

Ons nieuws van maandag 13 december 2021

Netflix voegt deze week 4 series nieuw toe, waaronder een langverwachte!
Series / Featured

Netflix voegt deze week 4 series nieuw toe, waaronder een langverwachte!

Check hier het lijstje met de series die nieuw naar Netflix komen deze week.

Elke week blikken we vooruit op de nieuwe week in streaming. Welke series kan je nieuw verwachten op Netflix de komende paar dagen? Dat zijn er in elk geval vier; hoeveel het er meer worden blijft natuurlijk de vraag, want de streamingdienst komt elke dag wel met nieuws.

VANAF 14 DECEMBER
The Future Diary: In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

VANAF 15 DECEMBER
Selling Tampa: De makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken en dat eigendom van zwarten is, combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe: Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.

VANAF 17 DECEMBER
The Witcher (seizoen 2): Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ciri gaat knock-out in 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Ciri gaat knock-out in 'The Witcher' seizoen 2

Freya Allen keert in seizoen twee terug en gaat naar Kaer Morhen.

In seizoen twee van The Witcher is er een belangrijke rol weggelegd voor actrice Freya Allen, bekend uit de eerdere tv-series The War of the Worlds en Into the Badlands. In The Witcher speelt ze de rol van prinses Cirilla.

Cirilla, of kort Ciri, is de kroonprinses van Cintra, kleindochter van koningin Calanthe en dochter van Pavetta, die magische krachten bezit. Ze is door een gebeurtenis voor haar geboorte door het lot verbonden met Geralt of Rivia.

Uiteraard keert ook die Geralt of Rivia weer terug. Het is opnieuw Henry Cavill (Man of Steel) die weer te zien als de magisch verbeterde monster-jager die bekend staat als een "Witcher".

Ciri start training in clip seizoen 2
Netflix heeft nu de eerste volledige clip van het tweede seizoen van The Witcher vrijgegeven, waarin Ciri haar training begint bij Kaer Morhen onder het toeziend oog van Geralt en zijn mede-monsterjagers.

Vanaf 17 december staat seizoen twee online op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Max Verstappen kampioen: Geniet na op Netflix!
Series / Featured

Max Verstappen kampioen: Geniet na op Netflix!

Het feest van gisteren was groot. Bekijk op Netflix gave docu's over de seizoenen 2018 - 2020.

Het was spannend tot het eind en uiteindelijk reed Max Verstappen toch nog als eerste over de finishlijn op het Yas Marina Circuit tijdens de grote prijs van Abu Dhabi. En dat was uiteraard genieten voor de vele Max Verstappen-fans wereldwijd en uiteraard ook gewoon in Nederland.

Als de Formule 1-hype je helemaal heeft gegrepen dan kun je nog even nagenieten van de vele specials die op televisie en op YouTube verschijnen. Maar je kunt ook afstemmen op Netflix waarop je een van de gaafste Formule 1-docureeksen vindt.

Geniet na met Drive to Survive
Op Netflix vind je namelijk de drie seizoenen van Formula 1: Drive to Survive waarin je ook Verstappen en zijn Formule 1-team Red Bull voorbij ziet komen. In die serie zie je uitgebreide verslagen van wereldkampioenschappen in 2018, 2019 en 2020. Er komt volgend jaar ook een seizoen van 2021.

Overigens is Verstappen niet zo'n enorme fan van de docureeks. Het is wel jammer dat juist in zijn kampioensjaar geen beelden van hem zijn gemaakt in de serie aangezien er (volgens hem) veel niet zou kloppen en dat wat er wel klopt meestal flink gedramatiseerd is.

Dit neemt overigens niet weg dat het een prachtige blik is achter de schermen van de grootste en belangrijkste racewereld. Bekijk Drive to Survive nu gewoon op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie in opspraak voor dierenmishandeling
Series / Nieuws

Netflix-serie in opspraak voor dierenmishandeling

De verantwoordelijke regisseur van de nieuwe Deense reeks is Nicolas Winding Refn...

Dierenrechtenorganisatie PETA is niet opgezet met een vaststelling die werd gedaan tijdens de productie van een nieuwe Deense Netflix-serie. Er werd immers duidelijk dat er tijdens de opnames van de reeks met opzet een varken zou zijn doodgeschoten.

Verantwoordelijke regisseur van de reeks is Nicolas Winding Refn. Hij is in het bijzonder bekend omwille van de film Drive die in het jaar 2011 op de markt verscheen. In deze serie waren de hoofdrollen weggelegd voor Carey Mulligan en Ryan Gosling. Inmiddels is de regisseur druk in de weer met de productie van een nieuwe Deense serie in opdracht van streamingdienst Netflix.

Scène moet minstens worden geschrapt
PETA benadrukt dat het contact heeft opgenomen met de boer die het varken aan de productie heeft geleverd. Deze persoon heeft het verhaal bevestigd. Dit is niet alleen in strijd met de richtlijnen van PETA, maar ook met de Deense wetgeving.

De Deense wet stelt duidelijk dat het verboden is om dieren te trainen evenals te gebruiken in shows, voor circusacts of filmopnames als het dier daardoor ongemak kan ervaren. Inmiddels wordt de zaak dan ook onderzocht door de Deense politie.

PETA vraagt ondertussen aan Netflix om in ieder geval de doelbewuste scène uit de reeks te schrappen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streamingdiensten Netflix, Disney en Apple winnaars bij nominaties Golden Globes 2022
Series / Nieuws

Streamingdiensten Netflix, Disney en Apple winnaars bij nominaties Golden Globes 2022

De nominaties voor de Golden Globes, de opstapprijzen voor de prestigieuze(re) Emmy Awards, zijn bekend. Dit zijn de resultaten...

Maandag zijn de nominaties voor de Golden Globes bekendgemaakt. Aan de tv zijde zijn het vooral de streamingdiensten die uitstekend scoren. Netflix, Apple TV en Disney Plus/Hulu scoren hoge ogen bij de bekendmaking van de kanshebbers voor de gouden beeldjes.

In de strijd om de beste series of seizoenen aan de dramazijde zien we Netflix het vaakst terug: aan de drama kant zijn Pose, Squid Game en Lupin kanshebbers. Aan komediezijde hebben Apple en Disney het goud in handen met beiden 2 van de 5 nominaties, voor respectievelijk Hacks en Ted Lasso (Apple) als Only Murders in the Building en Reservation Dogs (Disney). Bij de beste miniseries zien we twee keer Disney, met Dopesick en Impeachment, Netflix doet mee met Maid, Amazon Prime met The Underground Railroad.

HBO
De allergrootste winnaar is echter geen verrassing meer: HBO en nu dus ook HBO Max. 15 nominaties pakt de traditioneel meest prijswinnende maker dit jaar. Hun hitserie, Succession, pakt er van die 15 nog eens vijf. De Apple series Ted Lasso en The Morning Show pakken er elk vier.

I May Destroy You
De meest verrassende snub aan seriezijde en misschien ook wel van de hele bekendmaking is de HBO serie I May Destroy You, die lof oogstte van zo'n beetje elk denkbare tv recensent op aarde. De serie vinden we 0 keer terug in de lijst.

De volledige resultaten

Beste tv-serie drama
- Lupin
- The Morning Show
- Pose
- Squid Game
- Succession

Beste tv serie musical of komedie
- The Great
- Hacks
- Only Murders in the Building
- Reservation Dogs
- Ted Lasso

Beste Miniserie of tv-film
- Dopesick
- Impeachment: American Crime Story
- Maid
- Mare of Easttown
- The Underground Railroad

Beste acteur in dramaserie
Brian Cox - Succession
Lee Jung-jae - Squid Game
Billy Porter - Pose
Jeremy Strong - Succession
Omar Sy - Lupin

Beste actrice in dramaserie
Uzo Aduba - In Treatment
Jennifer Aniston - The Morning Show
Christine Baranski - The Good Fight
Elisabeth Moss - The Handmaid's Tale
Michaela Jaé Rodriguez - Pose

Beste acteur in musical- of komedieserie
Anthony Anderson - Black-ish
Nicholas Hoult - The Great
Steve Martin - Only Murders in the Building
Martin Short - Only Murders in the Building
Jason Sudeikis - Ted Lasso

Beste actrice in musical- of komedieserie
Hannah Einbinder - Hacks
Elle Fanning - The Great
Issa Rae - Insecure
Tracee Ellis Ross - Black-ish
Jean Smart - Hacks

Beste acteur in miniserie of tv-film
Paul Bettany - WandaVision
Oscar Isaac - Scenes from a Marriage
Michael Keaton - Dopesick
Ewan McGregor - Halston
Tahar Rahim - The Serpent

Beste actrice in miniserie of tv-film
Jessica Chastain - Scenes from a Marriage
Cynthia Erivo - Genius: Aretha
Elizabeth Olsen - WandaVision
Margaret Qualley - Maid
Kate Winslet - Mare of Easttown

Beste Mannelijke Bijrol
Billy Crudup - The Morning Show
Kieran Culkin - Succession
Mark Duplass - The Morning Show
Brett Goldstein - Ted Lasso
O Yeong-su - Squid Game

Beste Vrouwelijke Bijrol
Jennifer Coolidge - The White Lotus
Kaitlyn Dever - Dopesick
Andie MacDowell - Maid
Sarah Snook - Succession
Hannah Waddingham - Ted Lasso

Mocht je willen weten hoe de film het gedaan hebben, klik dan hier!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pijnlijk nieuws voor 'Cowboy Bebop'-fans
Series / Nieuws

Pijnlijk nieuws voor 'Cowboy Bebop'-fans

Cowboy Bebop werd gecancelled door Netflix, maar had al scripts voor het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de crewleden die meewerkten aan Netflix-serie Cowboy Bebop, vertelt dat de scenario's voor het tweede seizoen al klaar liggen. Die zullen echter niet gerealiseerd worden, want Netflix besloot de serie al na 1 seizoen stop te zetten.

De serie ging op 19 november live op Netflix en was een live-action remake van de animeserie met dezelfde naam. Die liep gedurende 26 afleveringen in 1998 en was ondanks de korte speelduur een groot succes.

Cowboy Bebop seizoen 2
In de Netflix live-action verfilming speelde John Cho de rol van Spike Spiegel, zagen we Mustafa Shakir als Jet Black en was Daniella Pineda te zien als Faye Valentine.

Zij speelden de drie premiejagers in het jaar 2071, die vooral ook op de vlucht waren voor hun verleden. Maar ondanks een gigantisch budget en prima cast, viel de serie slecht bij critici, die hem slechts een rating van 46 procent gaven (volgens Rotten Tomatoes). Na drie weken trok Netflix er dan ook de stekker uit.

Op Twitter laat Naomi Markman, de script coordinator voor het eerste seizoen van Cowboy Bebop, weten dat de serie al scripts klaar had liggen voor het ongemaakte nieuwe seizoen:



Cowboy Bebop is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 5 series kijken we naar uit deze week
Series / Featured

Deze 5 series kijken we naar uit deze week

Het wordt wel een toffe week als we het zo zien met nieuwe series.

Soms is het moeilijk nog de bomen door het bos te zien als het op series aankomt. We zetten vandaag niet alleen op een rij welke series Netflix toevoegt, maar kijken ook wat verder. Wat komt er nog meer op de grootste streamingdiensten te staan?

Hawkeye (woensdag): aflevering 5 debuteert op woensdag op Disney+ en zet het verhaal voor de finale op. We zien hoe Clint Barton en Kate Bishop dicht bij het ontrafelen van de belangrijkste geheimen komt. Winnen ze echter ook? En wat zijn de consequenties en voor wie?

The Witcher (vrijdag): seizoen 2 begint vrijdag op Netflix en krijgt acht afleveringen die ook meteen online verschijnen. Je zal zien hoe Geralt of Rivia het meisje Ciri meeneemt naar zijn thuis: Kaer Morhen. Daar wordt ze getraind door de Witchers in een poging haar te helpen haar krachten te beheersen.

The Wheel of Time (vrijdag): aflevering 7 debuteert vrijdag op Prime Video en duikt in de gevaarlijke reizen van de hoofdpersonen, die allemaal The Ways bereizen. Dat wordt wat, want de serie gaat richting een epische conclusie van dit eerste seizoen!

The Expanse (vrijdag): aflevering 2 van het zesde en laatste seizoen is snel te zien. We duiken dieper in de oorlog tussen de 'inner worlds' en de 'belters' onder leiding van Marco Inaros. De hoofdvraag blijft natuurlijk stiekem ook hoe men verder gaat met het protomolecuul.

The Grand Tour (vrijdag): er debuteert vrijdag een nieuwe special. Ditmaal gaan de drie heren met Franse auto's op reis. Dat wordt weer wat!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 2 scoort wel héél goed op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 2 scoort wel héél goed op Rotten Tomatoes

Ten opzichte van seizoen één is er een hele vooruitgang geboekt.

Verleden week verschenen de eerste recensies online voor het volgende seizoen van de Netflix-serie The Witcher. Deze bleken al heel erg goed te zijn en beter dan de reviews van seizoen één. Ook het Rotten Tomatoes-percentage staat er goed voor.

Voor seizoen één werden er uiteindelijk 91 recensies meegenomen om tot een redelijke, maar niet indrukwekkende 68 procent op de Tomameter van Rotten Tomatoes te komen, met een 6.60 / 10 als gemiddelde beoordeling.

Hoge score op Rotten Tomatoes voor seizoen 2
Van het tweede seizoen heeft Rotten Tomatoes nu 20 recensies verzameld en deze zorgen voor een mooie 95 procent op de Tomatometer, met een 7.90 / 10 als gemiddelde beoordeling. En dat is uiteraard een flinke verbetering ten opzichte van seizoen één.

Gemiddeld neemt de waardering voor de complete serie dus flink toe. Op het moment van schrijven staat de serie gemiddeld op 81 procent. Het publiek beoordeelde seizoen één een stuk hoger, met 91 procent als Audience Score en een 4.5 / 5 als gemiddelde beoordeling.

The Witcher seizoen twee verschijnt op 17 december met opnieuw acht afleveringen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ted Lasso' seizoen 3 komt er snel aan
Series / Nieuws

'Ted Lasso' seizoen 3 komt er snel aan

De opnames van het nieuwe seizoen van de serie Ted Lasso gaan bijna van start.

Actrice Hannah Waddingham bevestigt dat de opnames van het derde seizoen van Ted Lasso beginnen vanaf Valentijnsdag. Ted Lasso was een grote hit voor streamingdienst Apple TV+ en leverde een indrukwekkende zeven Emmy Awards op.

Bedenker Bill Lawrence liet in een statement al eens weten dat Ted Lasso seizoen 3 misschien het laatste wordt. Gek is dat niet, acteur Jason Sudeikis blijkt namelijk uiterst druk te zijn en dat maakt het moeilijk om door te gaan met hem in de hoofdrol.

Ted Lasso seizoen 3
Ted Lasso is gebaseerd op een reeks advertenties die gemaakt werden voor NBC Sports. Ted Lasso volgt de hoofdpersoon uit de titel, een American Football coach, die een team uit de middenklasse in Engeland moet coachen.

Hoewel hij niets van de sport weet en onder grote druk staat, helpt de warme persoonlijkheid van Ted enorm. Actrice Waddingham:

"We beginnen op Valentijnsdag, wat eerlijk gezegd wel mooi is." Ze vindt het mooi dat de serie door gaat. In haar verhaal kon ze helaas niets zeggen over de richting van het nieuwe seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo wordt 'La Casa de Papel' definitief afgerond
Series / Video/clip/featurette

Zo wordt 'La Casa de Papel' definitief afgerond

Nou definitief... In 2023 moet er een spinoff verschijnen over Andrés de Fonollosa (Berlin), de rol van Pedro Alonso.

Op 3 december zette Netflix de laatste vijf afleveringen van de hitserie La Casa de Papel online. Hiermee komt er een einde aan de Spaanse misdaadserie die wereldwijd heel goed wordt bekeken. Nu heeft Netflix de allerlaatste scène online gezet.

"Bella Cia! Na vijf ongelooflijke seizoenen is er eindelijk een einde gekomen aan Money Heist / La Casa de Papel. Hier is de allerlaatste scène in zijn geheel; tijd om een laatste groet te brengen aan de professor en zijn bende," valt er op YouTube te lezen bij de clip.



Spin-off van La Casa de Papel in 2023
Uiteraard vind je de complete serie op Netflix, met 41 afleveringen. Overigens komt er wel meer La Casa de Papel. In 2023 verschijnt er waarschijnlijk een spin-off over het personage Andrés de Fonollosa (Berlin), de rol van Pedro Alonso.

In Money Heist sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Expanse' seizoen 6 verspilt de dood van dit personage
Series / Featured

'The Expanse' seizoen 6 verspilt de dood van dit personage

De serie The Expanse dumpt een van zijn personages, met pijnlijke consequenties.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Expanse is begonnen met z'n zesde en laatste seizoen. De eerste aflevering, Strange Dogs, bevestigt dat een van de personages van het eerste seizoen dood is: Anderson Dawes.

Hij werd gespeeld door Jared Harris en was kort te zien in seizoen 1 en 2. In de serie komt hij 'off-screen' dood, wordt hij vermoord door de mensen van Marco en de Free Navy. Dat omdat Dawes deel was van de dissidenten die het op durfden nemen tegen Marco.

The Expanse-dood
Marco zegt in het zesde seizoen van The Expanse op een zeker moment dat Dawes "dood is omdat ik geen zin meer had om naar hem te luisteren". Vervolgens noemt hij Ceres de hoofdstad van de Belt.

Gezien de paar afleveringen (zes) die de serie The Expanse maar heeft in dit laatste seizoen, is het niet heel gek dat er besloten is om Dawes te doden zonder hem te laten zien.

Daar komt bij dat acteur Jared Harris simpelweg een druk man is, die erg populair is geworden de laatste jaren. Zo was hij te zien in Apple TV+ serie Foundation en zie je hem in de aankomende Marvel Studios-film Morbius.

The Expanse binge je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' verandert weer een verhaallijn
Series / Featured

'The Wheel of Time' verandert weer een verhaallijn

De serie The Wheel of Time verandert 't verhaal van Mat en doet dat op deze manier.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mat Cauthon maakte een schokkend besluit in de zesde aflevering van de serie The Wheel of Time. Het verhaal van Mat dreigt daarmee veranderd te worden ten aanzien van de boeken van schrijver Robert Jordan waar de boel op gebaseerd is.

Mat werd genezen door Moiraine van de vloek van de duistere dolk. Maar besloot alsnog niet mee te gaan met zijn maten in de Ways. De aflevering eindigde ermee dat Mat de roep van zijn vrienden negeert en de Waygate zich sluit.

The Wheel of Time-keuzes
Mat is dit seizoen al een tijdje een van de belangrijkste kandidaten om de Dragon Reborn te zijn. In de ogen van Rand zou het niet heel gek zijn dat hij het is, aangezien Mat langzaamaan gek leek te worden.

Dat bleek echter te komen door de dolk die Mat meegenomen had. Vervolgens besloot Mat dus niet mee te gaan naar het Oog van de Wereld, waar het mysterie rond de Dragon Reborn opgelost zou kunnen worden. In de boeken liep het anders, waardoor het verhaal van Mat nu ook anders uitgevoerd moet worden.

In de boeken gebruikt Moiraine haar vermogens op Mat, maar wist ze zijn band met de dolk niet helemaal te scheiden. Ze liepen door de Waygate en gingen op een avontuur om Fal Dara en de Blight te bestrijden. Daar kwamen ze twee Forsaken tegen en de plantachtige bewaker van het Oog, de Green Man.

Mat vindt daar in de boeken een kist met onder meer een banier en hoorn van Valere van de oorspronkelijke Dragon. Dat hij nu niet mee gaat, betekent dat zijn rol anders wordt en dat hij het spul niet kan vinden. Dat betekent ook dat dit verhaal bij iemand anders terecht moet komen uiteindelijk.

The Wheel of Time zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon' lost 'The Big Bang Theory'-plotgat fout op
Series / Featured

'Young Sheldon' lost 'The Big Bang Theory'-plotgat fout op

Young Sheldon maakte dat er een duidelijk plotgat in zit en dat wordt niet mooi opgelost.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds de serie Young Sheldon in 2017 van start ging, is de boel alleen maar verkeerd gelopen met een specifieke verhaallijn. We kregen namelijk meermaals te horen dat George een slechte vader was, die alleen maar alcohol dronk - dat was hoe Sheldon hem neerzette in The Big Bang Theory.

In Young Sheldon is hij echter alleen maar een geweldige familieman. Een vader die alles heeft opgeofferd voor zijn vrouw en kinderen en veel voor hen doet. In het vierde seizoen van Young Sheldon straalde George uit dat hij depressief was.

Young Sheldon-plotgat
De serie probeert al een paar keer het verhaal rond George op te lossen. Young Sheldon laat het nu vooral overkomen dat de volwassen Sheldon een onbetrouwbare verteller was.

De volwassen Sheldon erkent dat intussen zelfs. Hij is namelijk de verteller van Young Sheldon, en heeft nu al tweemaal toegegeven dat hij George meer bekritiseerd heeft dan hij eigenlijk zou moeten. Sheldon heeft er zelfs spijt van zijn vader nooit gezegd te hebben dat hij van hem houdt.

Het verhaal van Young Sheldon probeert nu van George dus een sympathieke vader te maken, wat misschien niet de handigste manier is om de problemen van Sheldon en George op te lossen.

Als George in het verleden een affaire had, dan zou de serie dat gewoon hard neer moeten zetten zoals het is. De vraag is alleen of dat nog gaat gebeuren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-makers onthullen wat de toekomst brengt
Series / Featured

'The Walking Dead'-makers onthullen wat de toekomst brengt

De The Walking Dead-franchise richt zich steeds meer op het CDC en genezing van de Walkers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een verhaallijn uit het eerste seizoen van de serie The Walking Dead vindt nieuw leven in The Walking Dead: World Beyond. En zal een grotere rol krijgen in de toekomst.

Helemaal terug in 2010 hoorden we CDC-viroloog Dr. Edwin Jenner Rick Grimes vertellen dat het virus in ieders bloed zit. "We dragen het allemaal met ons mee". Dat geheim onthulde Rick pas aan het einde van het tweede seizoen. Later vertelde The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman dat als hij de kans had gehad, hij het CDC-verhaal niet zou maken.

Te veel onthuld
"Als ik het opnieuw zou moeten doen, had ik de CDC-aflevering niet gemaakt," vertelde Kirkman in 2014. "Het gaf mogelijk te veel informatie weg, en was een te grote verandering vroeg in de serie."

Voor hem was het toen dus niet zo interessant om mee te komen, en hij had het liever anders gedaan. "Tegelijk was het een leuke aflevering. Ik hou van het personage Dr. Jenner en vind dat Noah geweldig werk verricht heeft. Maar er waren dingen in die aflevering die niet bij de wereld van The Walking Dead hoorden."

Nu is dus wel besloten om dat toe te voegen en er volop in te duiken. De serie heeft nu namelijk een verhaal rond het zombievirus en de oorsprong daarvan toegevoegd.

Je kunt de serie The Walking Dead: World Beyond zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rick Grimes heeft 'The Walking Dead: World Beyond'-schurk al ontmoet
Series / Nieuws

Rick Grimes heeft 'The Walking Dead: World Beyond'-schurk al ontmoet

The Walking Dead: World Beyond-slechterik Kublek kent onze Rick al.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als grote baas van de Civic Republic Military, heeft Elizabeth Kublek heel wat geheimen gehouden. Het zou zelfs kunnen dat ze week waar Rick Grimes verkeert.

Volgens actrice Julia Ormond, die de rol van de pragmatische CRM-commandant heeft gespeeld in beide seizoenen van The Walking Dead: World Beyond, kruiste haar personage jaren voor de gebeurtenissen in de serie het pad met Rick Grimes. Ze kennen elkaar dus.

Een ontmoeting gehad
Tijdens een interview met TVInsider vertelde Ormond: "Mijn antwoord daarop, is dat het niet komt van de mensen hogerop, geen spoilers verklappend, want dit is mijn eigen inbeeldingsvermogen. Zoals ik het zie, als het personage, moet ze hem wel tegengekomen zijn. Maar hij zal niet zo overgekomen zijn als misschien wel zou moeten."

"Het zou een geweldig verhaal zijn als Elizabeth hem in de toekomst tegenkomt. Voor mijn gevoel zou dat gebeurd moeten zijn."

De finale van The Walking Dead: World Beyond eindigt ermee dat Warrent Officer Jadis Stoker haar baas een verrader noemt. En ze heeft een arrestatiebevel, getekend door de schaduwachtige Major General Beale.

The Walking Dead: World Beyond is helaas al voorbij en te zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit wordt de eerste Marvel-serie op Disney+ in 2022
Series / Nieuws

Dit wordt de eerste Marvel-serie op Disney+ in 2022

Marvel Studios komt met de serie Moon Knight in het begin van 2022.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Marvel Cinematic Universe is een grote en belangrijke aanwezige op streamingdienst Disney+. Dit jaar alleen al verschenen vijf series op de streamigndienst van Marvel Studios en de verwachting is dat men daar de komende tijd mee doorgaat.

Voor 2022 staan meerdere series aangekondigd, waaronder She-Hulk, Ms. Marvel en Moon Knight. Het is nog sterk de vraag in welke volgorde de boel online komt, al lijken we nu een eerste antwoord op dat raadsel te hebben.

Moon Knight eerst?
De Spaanse versie van Disney+ kondigde in een persbericht aan dat men volgend jaar begint met Moon Knight.

Het debuut van acteur Oscar Isaac als Marc Spector zou dan plaatsvinden voor dat van Iman Vellani's Ms. Marvel en Tatiana Maslany's She-Hulk.

De serie Moon Knight draait om de bijzondere held Marc Spector. Hij lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis en is huurling. Tijdens een missie komt hij bijna om het leven, maar redt de Egyptische maangod Khonshu zijn leven.

Daarbij krijgt Marc superkrachten en moet hij het tegen het kwaad opnemen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Sex and the City'-serie debuteert gestoord goed
Series / Nieuws

Nieuwe 'Sex and the City'-serie debuteert gestoord goed

And Just Like That... beleeft een heel erg goed debuut op HBO Max.

Zeventien jaar geleden verscheen de finale van HBO-serie Sex and the City. De cast kwam vijf jaar later bij elkaar voor een vervolgfilm die bijna 300 miljoen dollar opbracht aan de box office (ook al werd de boel enorm bekritiseerd door zo'n beetje iedereen).

Maar we leven in tijden van nostalgie en terugblikken op vroegere glorie. En dus is And Just Like That... verschenen. De serie van HBO blijkt wel heel erg goed te scoren.

Enorm veel bekeken
HBO Max meldt dat de revival de meest bekeken première van een serie is in de geschiedenis van het platform. Tegelijk is het ook een van de top tien beste debuten in films en series van HBO Max.

De streamingdienst komt niet met concrete data om te bewijzen hoe goed de boel bekeken wordt, maar we nemen de beste mensen van HBO Max maar op hun woord.

HBO Max heeft nog niet eens al te veel grote series gemaakt. And Just Like That... is een van de eerste en grootste series van de streamingdienst. De verwachting is dat er snel meer aangekondigd wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video beleefde weer flinke drukte met nieuwe series deze week
Series / Featured

Prime Video beleefde weer flinke drukte met nieuwe series deze week

Het was druk op Prime Video met al deze nieuwe series in 't aanbod.

Zondag is de dag waarop we kijken naar al het nieuws van Prime Video. Deze week is het aanbod weer flink gegroeid, met onder meer de eerste aflevering van het laatste seizoen van The Expanse.

The Wheel of Time (S01E06): Moiraine moet de gevolgen van haar acties onder ogen zien. Mart wordt geconfronteerd met de duisternis in zichzelf. Egwene staat tegenover de machtigste vrouw ter wereld.

The Expanse (S06E01): De spanningen van de oorlog verscheuren de crew van de Rocinante als ze een verrassende ontdekking doen op een asteroïde. Avasarala en Bobbie worden geconfronteerd met de verwoesting van de Aarde, terwijl Marco's rotsen blijven neerregenen. In de Belt en op de vlucht, moeten Drummer en haar familie een hartverscheurende beslissing nemen. Op Ceres ondervinden Marco en Filip onderling problemen.

The Walking Dead: World Beyond (seizoen 1 en 2): Seizoen twee van The Walking Dead: Nieuwe Wereld is het einde van het epische verhaal van Iris, Hope, Elton en Silas. Als ze het opnemen tegen het leger van de geheimzinnige Burgerrepubliek veranderen er doelen, ontstaan en verdwijnen relaties en wordt onschuld verloren en gevonden.

Revenge (seizoen 1 -4): Emily is van plan om wraak te nemen op de rijke mensen in The Hamptons.

Inside Edge (seizoen 3): Tegen de achtergrond van de grootste show op Aarde, namelijk een cricket-serie waarin India en Pakistan strijden, komt de politiek van Indiaas cricket bloot te liggen. Er staat meer dan ooit op het spel.

Four More Shots Please (seizoen 1 en 2): Vier vrouwen omarmen hun fouten. Ze leven in Mumbai en houden van tequila!

Dutch Wheels (seizoen 1): In dit seizoen van Dutch Wheels werkt het team van Absolute Motors zich in het zweet voor klanten in binnen en buitenland. Ze werken aan de Lamborghini van DJ R3HAB in Dubai, de G-Wagon van Justin Kluivert in Monaco, maar zijn ook dichter bij huis te vinden en nemen de bolides van Frans Duijts, Jessie Maya en Dionne Slagter onder handen. Geen wens is te gek, al moet de auto goud gemaakt worden.

Sainz: Vivir para competir (seizoen 1): Carlos Sainz is 59 jaar geworden. Terwijl de rivalen van zijn generatie hun helmen al hebben opgehangen, gaat hij door. Zijn verhaal is een toonbeeld van doorzettingsvermogen. Als tweevoudig wereldkampioen rally en drievoudig winnaar van de Dakar kent zijn ambitie geen grenzen. We beleven met hem zijn meest opwindende jaar, dat ook het debuut van zijn zoon, Carlos, als Ferrari-coureur zag.

The Ferragnez (seizoen 1): In deze docuserie volgen we het buitengewone leven van Chiara Ferragni en Fedez.

Tampa Baes (seizoen 1): Terwijl de Tampa Baes navigeren tussen hun carrières, romances en sociale levens, moeten ze ook een rivaliteit in hun vriendengroep aanpakken tussen de twee powerstellen die in het middelpunt van de scene staan - Haley en Brianna, en Summer en Marissa. Welke geheimen worden onthuld als de twee koppels het tegen elkaar opnemen, en moeten de andere Baes een kant kiezen?

The Moth Effect (seizoen 1): In het eerste seizoen van The Moth Effect is geen doelwit te gek, te ingewikkeld, te maf of te dom voor de beste en grappigste artiesten van Australië om de mensheid belachelijk maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.