search
Pijnlijk nieuws voor 'Cowboy Bebop'-fans
Series / Nieuws

Pijnlijk nieuws voor 'Cowboy Bebop'-fans

Cowboy Bebop werd gecancelled door Netflix, maar had al scripts voor het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de crewleden die meewerkten aan Netflix-serie Cowboy Bebop, vertelt dat de scenario's voor het tweede seizoen al klaar liggen. Die zullen echter niet gerealiseerd worden, want Netflix besloot de serie al na 1 seizoen stop te zetten.

De serie ging op 19 november live op Netflix en was een live-action remake van de animeserie met dezelfde naam. Die liep gedurende 26 afleveringen in 1998 en was ondanks de korte speelduur een groot succes.

Cowboy Bebop seizoen 2
In de Netflix live-action verfilming speelde John Cho de rol van Spike Spiegel, zagen we Mustafa Shakir als Jet Black en was Daniella Pineda te zien als Faye Valentine.

Zij speelden de drie premiejagers in het jaar 2071, die vooral ook op de vlucht waren voor hun verleden. Maar ondanks een gigantisch budget en prima cast, viel de serie slecht bij critici, die hem slechts een rating van 46 procent gaven (volgens Rotten Tomatoes). Na drie weken trok Netflix er dan ook de stekker uit.

Op Twitter laat Naomi Markman, de script coordinator voor het eerste seizoen van Cowboy Bebop, weten dat de serie al scripts klaar had liggen voor het ongemaakte nieuwe seizoen:Cowboy Bebop is op Netflix te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen