Deze 5 series kijken we naar uit deze week

Deze 5 series kijken we naar uit deze week

Het wordt wel een toffe week als we het zo zien met nieuwe series.

Jim Pedd, 13 december 2021 om 13:11

Soms is het moeilijk nog de bomen door het bos te zien als het op series aankomt. We zetten vandaag niet alleen op een rij welke series Netflix toevoegt, maar kijken ook wat verder. Wat komt er nog meer op de grootste streamingdiensten te staan?
Hawkeye (woensdag): aflevering 5 debuteert op woensdag op Disney+ en zet het verhaal voor de finale op. We zien hoe Clint Barton en Kate Bishop dicht bij het ontrafelen van de belangrijkste geheimen komt. Winnen ze echter ook? En wat zijn de consequenties en voor wie?

The Witcher (vrijdag): seizoen 2 begint vrijdag op Netflix en krijgt acht afleveringen die ook meteen online verschijnen. Je zal zien hoe Geralt of Rivia het meisje Ciri meeneemt naar zijn thuis: Kaer Morhen. Daar wordt ze getraind door de Witchers in een poging haar te helpen haar krachten te beheersen.

The Wheel of Time (vrijdag): aflevering 7 debuteert vrijdag op Prime Video en duikt in de gevaarlijke reizen van de hoofdpersonen, die allemaal The Ways bereizen. Dat wordt wat, want de serie gaat richting een epische conclusie van dit eerste seizoen!

The Expanse (vrijdag): aflevering 2 van het zesde en laatste seizoen is snel te zien. We duiken dieper in de oorlog tussen de 'inner worlds' en de 'belters' onder leiding van Marco Inaros. De hoofdvraag blijft natuurlijk stiekem ook hoe men verder gaat met het protomolecuul.

The Grand Tour (vrijdag): er debuteert vrijdag een nieuwe special. Ditmaal gaan de drie heren met Franse auto's op reis. Dat wordt weer wat!
Lees meer over: Streaming, Series, Week, The Witcher

Populair nieuws