search
'Witcher'-ster Henry Cavill will meespelen in 'Mass Effect'-serie
Series / Nieuws

'Witcher'-ster Henry Cavill will meespelen in 'Mass Effect'-serie

Opnieuw een grootschalige gameverfilming voor de voormalige Man of Steel?

Henry Cavill heeft laten weten dat hij zeer veel interesse heeft in een rol in de live-action Mass Effect-serie die onlangs werd aangekondigd.

Sinds Cavill Superman speelde in Zack Snyders DCEU-films, is de acteur een wereldster geworden. Hij wisselt de laatste jaren grote rollen in succesvolle films als Enola Holmes en Mission: Impossible - Fallout af met een hoofdrol in Netflix-serie The Witcher.

Cavill staat echter ook bekend als een grote liefhebber van bordspellen en videogames. Die passie leidde er eerder al toe dat hij zich zelf meldde bij Netflix voor de hoofdrol in The Witcher. Maar nu komt daar wellicht nóg een gameverfilming bij.

De acteur deelde eerder al via Instagram een foto met een script voor iets dat met Mass Effect te maken heeft, maar tijdens een interview met GamesRadar+ deed hij daar nog een schepje bovenop. Cavill noemde de games niet alleen "briljant", maar zei ook het volgende:

"Daar zou ik zeker bij betrokken willen zijn, maar dan wel afhankelijk van hoe ze het aanpakken. Als ik houd van een product, wil ik wel dat een verfilming zo trouw mogelijk blijft aan het bronmateriaal. Als de serie een thuishaven vindt, wil ik graag het gesprek aangaan met de makers. Ik heb de meest recente Mass Effect-game Andromeda niet gespeeld, maar dat komt doordat ik het zo druk heb. Maar de originele trilogie? Ja, die vind games vind ik echt briljant. Je zou er fantastische films of series van kunnen maken."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen