search
Zeer schokkende 'Succesion'-einde uitgelegd
Series / Featured

Zeer schokkende 'Succesion'-einde uitgelegd

Acteur Matthew Macfadyen legt uit waarom de serie Succession zo eindigt in seizoen 3.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Matthew Macfadyen vertelde tijdens een nieuw interview over het schokkende einde van het derde seizoen van Succession. Die hitserie rondde net zijn seizoen af op HBO, met een gigantische cliffhanger.

Succession seizoen 3 eindigt ermee dat Kendall, Shiv en Roman samenkomen en als team hun vader Logan confronteren, nadat ze erachter zijn gekomen dat hun vader Lukas Matsson Waystar RoyCo heeft laten overnemen. Daarmee kunnen ze er niet meer op rekenen het familiebedrijf over te nemen.

Succession-einde
De grote Judas van dit verhaal is niemand minder dan Tom, de echtgenoot van Shiv. Tijdens een interview ging acteur Macfadyen in op dat einde.

"Ik vond het echt heel logisch. Het is iets dat zich opstapelt. Als een soort draai die voortkomt uit duizend incidenten. Vanaf het begin heeft hij veel moeten slikken. Ze praatte op hun huwelijksavond over een open huwelijk. Het is echt geen gemakkelijke reis geweest voor Tom. Hij heeft veel shit moeten incasseren van de broers en van zijn schoonvader en iedereen. En dan is er de gruwel van de mogelijke gevangenis. Ik denk dat iets flink veranderd is. Toen ik de laatste aflevering las, dacht ik: 'Okay, ja, dit klopt'."

"Shiv heeft hem teleurgesteld en ik denk dat dit gebeurde na de scène in hun appartement tijdens het huwelijk, terwijl ze dat spel speelden en zij impliceert dat ze echt niet van hem houdt en het heeft over het invriezen van hun embryo's."

more=a0k6dt0zcoh9]Lees ook: Streamingdiensten Netflix, Disney en Apple winnaars bij nominaties Golden Globes 2022[/more]

Aanbevolen artikelen