Netflix sluit grote deal met 'Star Trek'-maker

Netflix sluit grote deal met 'Star Trek'-maker

Netflix mag dan wel Star Trek: Discovery niet meer hebben, wel werkt men samen met makers.

Jim Pedd, 15 december 2021 08:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is grote verwarring rond de toekomst van de Star Trek-franchise op het witte doek. De vraag is wanneer er een nieuwe film in de franchise uitkomt en hoe die eruit zal zien.
De eerste van de films wordt straks geregisseerd door Adam Shakman en is recent flink uitgesteld. De release vindt nu in december 2023 plaats en de hoop van heel wat fans zal nog altijd zijn dat de vierde film in de Kelvin-reeks gemaakt wordt, met Chris Pine en Zachary Quinto en de rest van de bende.

Deal met Netflix
De tweede Star Trek-film wordt ontwikkeld door Star Trek: Discovery-veteraan Kalinda Vasquez als schrijver. Meer hebben we sindsdien helaas niet gehoord over de film.

Maar het lijkt erop dat er een fikse hobbel op de weg is. Vasquez heeft namelijk een ontwikkeldeal gesloten met Netflix, en haar eerste serie onder die deal is nu al in de maak.

Vasquez werkt volgens Deadline aan een televisieserie. Het gaat om een thriller genaamd Arbor Hall, die gebaseerd is op een origineel concept. Dat volgt een tienermeisje dat de verdwijning van haar beste vriend op een exclusieve en dure priv├ęschool onderzoekt.

De Star Trek-film van Vasquez is nog in de maak, maar het is afwachten welk van de twee projecten eerst af is.
Bron: Deadline

Lees meer over: Netflix, star trek

Populair nieuws