search

Ons nieuws van woensdag 15 december 2021

Netflix voegt tal van series nieuw toe in januari 2022
Series / Featured

Netflix voegt tal van series nieuw toe in januari 2022

De maand januari wordt een drukke op Netflix, vol gave nieuwe series.

Elke maand weer voegt Netflix heel wat nieuwe series toe. Vandaag onthulde men al tientallen nieuwe series die in januari 2022 toegevoegd worden. We duiken er meteen in.

VANAF 1 JANUARI
The Hook Up Plan (seizoen 3): Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.

Manifest (seizoen 1 en 2): De afgelopen vijf jaar was een commercieel vliegtuig vermist. Maar degenen die aan boord waren keren ineens terug en moeten weer integreren in de maatschappij. Zo ontvouwt zich een groot mysterie.

VANAF 5 JANUARI
Rebelde: Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Lodge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

VANAF 6 JANUARI
The Club (Part 2): In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

VANAF 7 JANUARI
Hype House: Een opvallende blik op de levens van de tien grootste social media sterren.

VANAF 13 JANUARI
Chosen: Een zeventienjarig meisje ontdekt een ontstellende waarheid over haar eigen identiteit wanneer ze in het mysterie rondom haar rustige Deense stadje duikt.

The Journalist: Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.

VANAF 14 JANUARI
After Life (seizoen 3): Een schrijver voor een krant probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Hij verandert in een norse man om zo de mensen die hem willen helpen op een afstand te houden.

The House: In deze duistere animatiecomedy raken een arme familie, nerveuze ontwikkelaar en vermoeide huisbazin in verschillende tijdperken betrokken bij hetzelfde mysterieuze huis.

Archive 81: Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.

VANAF 19 JANUARI
Too Hot to Handle (seizoen 3): Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke "‹"‹hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

El Marginal (seizoen 4): De dramaserie keert terug voor een vierde seizoen.

VANAF 21 JANUARI
Summer Heat: Een groep jongvolwassenen werkt in een paradijselijk resort. Ze beleven een onvergetelijke zomer en ontdekken de liefde, ware vriendschappen en schokkende geheimen.

Ozark (seizoen 4, deel 1): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

VANAF 25 JANUARI
Snowpiercer (seizoen 3, wekelijks nieuwe aflevering): De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans "‹"‹te midden van de spanningen aan boord.

VANAF 26 JANUARI
The Sinner (seizoen 4): In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

VANAF 27 JANUARI
Framed! A Sicilian Murder Mystery: Twee TV-technici zien per ongeluk een moord. Elke stap die ze zetten om te voorkomen verdacht over te komen, brengt hen dieper in de problemen.

VANAF 28 JANUARI
Feria: The Darkest Light: In het Andalusië van de jaren negentig hebben twee zussen te maken met afwijzing en een zoektocht naar de waarheid als hun ouders beschuldigd worden van de moord op 23 mensen in een occult ritueel.

In From the Cold: Een moeder komt voor een onmogelijk dilemma te staan: haar gezin in gevaar brengen of haar vroegere werk als genetisch aangepaste Russische agente weer oppakken.

The Woman in the Window Across the Street From the Girl in the Window: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld buiten haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurman, totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.

Curious with Jonathan van Ness: Jonathan van Ness bekijkt elke vraag waar hij nieuwsgierig van wordt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney brengt de legende 'Zorro' weer tot leven
Series / Nieuws

Disney brengt de legende 'Zorro' weer tot leven

Na zestig jaar keert de held Zorro terug naar het huis van de muis.

That '70s Show en Minority Report-ster Wilmer Valderrama zal de hoofdrol gaan spelen in een nieuwe tv-serie van Disney die gebaseerd wordt op het personage van Zorro. Hieronder de details!

Valderrama zal naar verluidt de hoofdrol spelen als Don Diego de la Vega en zijn alter ego Zorro. Het personage Zorro werd in 1919 gecreëerd door de Amerikaanse pulpschrijver Johnston McCulley, maar het lijkt erop dat Disney de serie benadert als een revival van de Disney/ABC-serie die liep van 1957 tot 1959 met Guy Williams in de hoofdrol.

"Toen ik opgroeide, was Zorro het enige personage dat me als Latino het gevoel gaf dat ik een held kon zijn," zei Valderrama in een verklaring.

"Als volwassene en verhalenverteller heb ik een verantwoordelijkheid in de verhalen die ik tot leven help brengen. Samenwerken met Gary en Disney om Zorro na 60 jaar terug in de familie te brengen en deel uit te maken van de erfenis voor andere kinderen, is een droom die uitkomt."

Zorro met hedendaagse personages
De serie speelt zich af in Pueblo de Los Angeles en wordt verteld in een zeer moderne stijl - met hedendaagse personages afgezet tegen de actie, het drama, de spanning en de humor van het origineel, de iconische Zorro.

Valderrama zal samen met Gary Marsh en rechteneigenaar John Gertz van Zorro Productions als uitvoerend producent voor de nieuwe Zorro-serie dienen. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt door The Hollywood Reporter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt releasedatum 'Too Hot to Handle' seizoen 3 bekend
Series / Nieuws

Netflix maakt releasedatum 'Too Hot to Handle' seizoen 3 bekend

Het derde seizoen van de reeks komt er reeds vrij snel in het nieuwe jaar aan...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie Too Hot to Handle. Inmiddels werd namelijk bekend gemaakt dat het derde seizoen er al vrij snel in het nieuwe jaar aan zal komen.

Het was influencer en model Marvin Anthony die er in het voorbije seizoen in slaagde om huiswaarts te keren met een bedrag van 55.000 dollar. Dit seizoen staat er uiteraard terug een nieuwe lichting kandidaten klaar.

Welke kandidaten zich deze keer aan het avontuur zullen wagen is nog niet bekend. Wel werd er door Netflix reeds een filmpje de wereld ingestuurd die dienst moet doen als aankondiging voor het derde seizoen. Dit filmpje maakt onder meer duidelijk wanneer we het nieuwe deel kunnen verwachten.

Emotionele band
In tegenstelling tot bij andere soortgelijke shows is het in Too Hot to Handle eigenlijk niet de bedoeling dat er veel fysieke handelingen gebeuren. Dit betekent niet zoenen, geen voorspel en al helemaal geen seks. Telkens wanneer de regels worden overtreden wordt er een bepaald bedrag afgetrokken van het prijzengeld.

Het nieuwe seizoen van Too Hot to Handle is te bekijken op Netflix vanaf 19 januari 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 5 slechtste Netflix-series volgens IMDb
Series / Featured

Dit zijn de 5 slechtste Netflix-series volgens IMDb

Netflix maakt heel veel series en soms zijn die eigenlijk niet heel sterk.

Netflix brengt elke week wel weer nieuwe Original Series uit. Sommigen zijn een hit, anderen een complete misser. In dit artikel zetten we de vijf slechtste Netflix-series op een rij, op basis van het cijfer dat ze op IMDb hebben gekregen.

1. Neo Yokio (5,9): Samen met zijn trouwe mecha-butler gaat Kaz Kaan op zoek naar liefde, mode en bovennatuurlijke krachten binnen de duistere high society van Neo Yokio.

2. Haters Back Off (6,0): De zelfverzekerde, maar onwetende Miranda Sings is vastbesloten om het te maken en gaat op een weinig veelbelovende zoektocht naar roem in deze onconventionele comedy.

3. Between (6,0): Nadat een mysterieuze ziekte iedere inwoner die ouder is dan 21 doodt, moeten de overlevenden van een stad zich zien te redden als de regering hen in quarantaine plaatst.

4. Dear White People (6,1): Studenten van kleur krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

5. Fuller House (6,7): Er staan weer heel wat Tanner-avonturen op stapel als DJ een huis deelt met haar zus Stephanie en vriendin Kimmy die helpt met de opvoeding van haar zonen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft eerste blik op 'Raising Dion' seizoen 2 prijs
Series / Nieuws

Netflix geeft eerste blik op 'Raising Dion' seizoen 2 prijs

De Netflix coming of age superheldendramaserie verschijnt begin volgend jaar.

Alweer in 2019 verscheen het eerste seizoen van de serie Raising Dion op Netflix. Het was al bekend dat er een tweede seizoen komt, maar het gat tussen de seizoenen is wel zo'n 2,5 jaar. Nu hebben we een eerste blik op het vervolg.

De superheldendramaserie is gebaseerd op een comic en korte film uit 2015 met dezelfde titel, van Dennis Liu. Het eerste seizoen verscheen in oktober 2019 en ondanks dat de cast bestaat uit vooral onbekende namen was er ook een rol voor Michael B. Jordan die ook fungeert als een van de uitvoerend producenten.

Eerste blik Raising Dion seizoen 2
De coming-of-age serie binnen het genre heeft weer een hoofdrol voor de jonge Ja'Siah Young die het titelpersonage Dion Warren speelt. Zijn moeder Nicole Warren wordt gespeeld door Alisha Wainwright. Zijn overleden vader is de rol van Jordan.

Seizoen twee vindt twee jaar nadat Dion de Crooked Man van Jason Ritter heeft verslagen plaats. Hij blijft trainen om zijn krachten te versterken. Dion heeft de steun van zijn moeder en Tevin (Rome Flynn), zijn Biona-trainer. Hij zal onderweg een nieuwe vriend maken die ook over zijn eigen superkrachten beschikt.

Seizoen 2 debuteert op 1 februari op Netflix.










Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De waargebeurde miniserie '22. juli'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De waargebeurde miniserie '22. juli'

De serie gaat over de terroristische aanslagen die plaats hebben gevonden in Noorwegen in 2011...

Vandaag verschijnen op streamingdienst Netflix twee nieuwe projecten die het verhaal vertellen van de terroristische aanslagen die op Noorse bodem hebben plaatsgevonden in 2011. Het gaat hierbij enerzijds om de film 22 July en de miniserie 22. juli.

De beide projecten gaan over de zware terreuraanslagen in het jaar 2011 die in Noorwegen plaats hebben gevonden. Daarbij kwam in eerste instantie een zelfgemaakte bom tot ontploffing in een auto in het regeringscentrum van de Noorse hoofdstad Oslo.

Acht mensen werden bij bovenstaande aanslagen gedood en tientallen anderen raakten gewond. Op hetzelfde moment als de hulpdiensten arriveerden op de plaats van het eerste incident reed de op dat moment 32-jarige Anders Breivik naar een eilandje in de buurt genaamd Utøya.

Het was op dit eiland dat op dat ogenblik jeugdleden van de Noorse Arbeiderspartij deelnamen aan een zomerkamp. Hij opende het vuur en zou uiteindelijk 69 jongeren vermoorden.

Occupied
Verantwoordelijk voor de productie van de miniserie zijn Gjyljeta Berisha en Pål Sletaune. Beiden waren eerder ook al betrokken bij het project Occupied.

De miniserie 22. juli is vanaf vandaag, woensdag 15 december 2021 te bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt releasedatum 'Sweet Magnolias' seizoen 2 bekend
Series / Nieuws

Netflix maakt releasedatum 'Sweet Magnolias' seizoen 2 bekend

Fans van de reeks weten eindelijk concreet wanneer ze het tweede seizoen mogen verwachten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder raakte reeds bekend dat het tweede seizoen van de serie Sweet Magnolias er vrij snel in het nieuwe jaar aan zou komen. Nu heeft Netflix bekend gemaakt wanneer we die nieuwe afleveringen precies mogen verwachten.

In het eerste seizoen van de reeks maakten we kennis met de drie beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue. In het nieuwe seizoen zal duidelijk worden wie er precies in de auto zit.

Bovenstaande is niet de enige verrassing waar de drie vriendinnen mee geconfronteerd zullen worden, in tegendeel. Bestaande vriendschappen blijken namelijk in het gedrang te komen terwijl oude liefdes aflopen en nieuwe liefdes beginnen.

Februari 2022
Voor drie leden van de cast uit het eerste seizoen geldt dat ze voor deel twee een promotie hebben gekregen. Zij moeten dan ook niet langer genoegen nemen met een bijrol, maar worden een deel van de vaste cast. Dit geldt concreet voor Jamie Lynn Spears, Brandon Quinn en Dion Johnstone.

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias zal volgens Netflix te bekijken zijn op de streamingdienst vanaf 4 februari 2022.

Heb je het eerste seizoen van deze reeks nog niet gezien? Dat hoeft geen probleem te zijn. In afwachting van deel 2 kan je deze namelijk gewoon nog steeds bekijken bij Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ zet punt achter geliefde horrorserie
Series / Nieuws

Apple TV+ zet punt achter geliefde horrorserie

Er komt nog een vierde seizoen van de serie Servant van M. Night Shyamalan.

In januari gaat de serie Servant weer verder op Apple TV+. De streamingdienst heeft nu goed nieuws voor de vele fans van de horrorthriller van bedenker en regisseur M. Night Shyamalan. Er komt nog een seizoen.

In januari start seizoen drie van de serie waarin Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free en Rupert Grint de voornaamste hoofdrollen hebben. Ze spelen respectievelijk het stel Dorothy en Sean Turner, de mysterieuze nanny en de jongere broer van Dorothy.

Apple T+ komt ook met seizoen 4
Apple TV+ heeft nu onthuld dat er nog één seizoen komt. Dat seizoen zal de serie afronden.

"Blij om aan te kondigen (in mijn zeer passende Jericho-t-shirt) dat Servant groen licht heeft voor zijn 4e en laatste seizoen. Ik stelde het doel om 1 verhaal te vertellen in 40 afleveringen, wetende dat er geen garantie was dat we het zouden halen. Het was een enorm risico," schreef Shyamalan op Twitter.



In het derde seizoen is er een nieuwe hoofdrol voor actrice Sunita Mani. Zij speelt een nog onbekend personage in de serie. Wie dat zal zijn, zie je vanaf 21 januari op de streamingdienst van Apple. Er is dus nog tijd om de eerste twee seizoenen te (her)kijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Simpsons': Homer heeft een bizarre medische rekening na al die jaren
Series / Nieuws

'The Simpsons': Homer heeft een bizarre medische rekening na al die jaren

In The Simpsons raakt Homer Simpson vaak gewond en dat leidt tot een hoge rekening.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Downtown L.A. Law Group heeft voor de grap eens uitgerekend hoe hoog de medische kosten van Homer Simpson inmiddels zijn opgelopen. Die blijken schrikbarend hoog te zijn.

Sinds The Simpsons debuteerde in december 1989, is de serie een van de meest iconische shows ooit geworden - mede dankzij zeer herkenbare personages zoals Homer, Marge, Bart en Lisa. The Simpsons bevindt zich nu in zijn 33ste seizoen en toont geen tekenen dat het richting een einde gaat.

The Simpsons-kosten
Al sinds het begin is de lompheid van Homer een centrale grap bij de schrijvers. Het is ook een van de meest herkenbare elementen van de persoonlijkheid van het personage.

Van de chaos die hij maakt in zijn werk voor de Springfield Nuclear Power Plant, tot kleinere verwondingen: het kost veel.

De Downtown L.A. Law Group bekeek de honderden afleveringen waarin Homer gewond raakte. De meest serieuze verwondingen zijn hersenschade (met kosten van 1.525.500 dollar), verlamming (508.904 dollar) en blootstelling aan straling (150.000 dollar).

Maar als je ook de verwondingen als gebroken botten meeneemt, momenten dat 'ie geëlektrocuteerd werd en meer, kom je op een bizarre 143 miljoen dollar uit: het budget van een gemiddelde Hollywood-blockbuster.

The Simpsons staat op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnieuw de Red Wedding: 'Succession'-fans draaien door
Series / Nieuws

Opnieuw de Red Wedding: 'Succession'-fans draaien door

Succession ging wel heel erg ver met z'n derde seizoen en dat bevalt fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van het derde seizoen van HBO-serie Succession wordt door heel wat fans vergeleken met de Red Wedding uit Game of Thrones. Met reden ook.

Na negen afleveringen die soms enorm grappig waren, op andere momenten vreselijk grof en vooral met de focus op de mentale staat van zijn van Kendall. Het derde seizoen leek al met al redelijk optimistisch. Tot de laatste momenten.

Succession-einde
Aan het einde van de negende en laatste aflevering van het derde seizoen kwamen Kendall, Shiv en Roman voor het eerst in lange tijd samen. Als team. Om het verenigd tegen hun vader Logan op te nemen.

Die was namelijk akkoord gegaan met een verkoop van Waystar RoyCo, waarmee elke kans voor een van de kinderen om het bedrijf over te nemen verkeken zou zijn.

Maar dat verenigde front leidde nergens toe. Logan wist namelijk al dat de kinderen hem wilden confronteren en had al gewerkt om hen tegen te werken. En het ergste? In de laatste momenten blijkt dat het Shiv's echtgenoot Tom is die Logan op de hoogte had gesteld van de aankomende opstand van zijn kinderen.

Dat doet fans denken aan de Red Wedding:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Raised By Wolves' onthult spectaculaire poster voor seizoen 2
Series / Posters

'Raised By Wolves' onthult spectaculaire poster voor seizoen 2

Raised By Wolves van Ridley Scott belooft een heel bijzonder tweede seizoen te krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Raised by Wolves van uitvoerend producent Ridley Scott keert in de loop van februari terug op HBO Max voor een tweede seizoen. Het was een sterk debuut op de streamingdienst en een van de eerste eigen series die gemaakt werden.

Voor Dune toonde HBO Max in de Verenigde Staten al een teaser voor het tweede seizoen. Een later vrijgegeven tweede trailer onthulde dat de tweede rits afleveringen op 3 februari van start gaat. Vandaag is er een nieuwe poster die onheil voorspelt.

Raised by Wolves-poster
Na het einde van het eerste seizoen voegde Raised by Wolves zes castleden toe: dat zijn Peter Christoffersen (When the Dust Settles), Selina Jones (Fragments), Morgan Santo (The Watch), James Harkness (The Victim, Anne Boleyn), Kim Engelbrecht (Eye in the Sky, The Flash), and Jennifer Saayeng (Cursed, The Capture).

Sarah Aubrey, hoofd van originele content bij HBO Max, vertelde in een persbericht over de aankondiging van het tweede seizoen dat ze de serie ziet als een stukje kunst.

"Deze goed bekeken serie weeft de prestaties van Ridley in sci-fi en horror samen en biedt fans een van de meest originele verhalen die ze in heel wat tijd gezien hebben. Ik kan niet wachten om te zien wat ons te wachten staat met het tweede seizoen."

Hier in Nederland is de serie helaas nog niet te zien. HBO Max moet nog gelanceerd worden, al weten we dat dit volgend jaar het geval gaat zijn.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 5 beste Netflix-series volgens IMDb
Series / Featured

Dit zijn de 5 beste Netflix-series volgens IMDb

Netflix maakt talloze series en daar zitten een paar uitzonderlijke toppers tussen.

Netflix brengt elke week wel weer nieuwe Original Series uit. Sommigen zijn een hit, anderen een complete misser. In dit artikel zetten we de vijf beste Netflix-series op een rij, op basis van het cijfer dat ze op IMDb hebben gekregen.

1. Black Mirror (8,8): Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

2. Narcos (8,8): Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia.

3. Arrested Development (8,7): Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een "arrested development".

4. Stranger Things (8,7): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

5. House of Cards (8,7): Nu Frank uit beeld is verdwenen, neemt Claire Underwood de macht volledig over als de eerste vrouwelijke president, maar haar positie wordt ernstig bedreigd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' onthult vette nieuwe clip van seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

'The Witcher' onthult vette nieuwe clip van seizoen 2

The Witcher ziet er weer heel erg tof uit op deze nieuwe beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft elke dag iets te bieden in het kader van Witchmas. Ja, dat begrijp je goed: er is drukte op de social media van de streamingdienst als het aankomt op de serie The Witcher. Vandaag is er een nieuwe clip vrijgegeven.

The Witcher toont nu een clip waarin je Yennefer en Tissaia samen ziet. Zij hebben het over de nasleep van de handelingen van Yennefer in Sodden Hill in het eerste seizoen van de serie.

Nieuwe The Witcher-clip
Het is onduidelijk wanneer de clip zich afspeelt en waar deze gesitueerd is. Al zijn Yennefer, Tissaia en de rest van de mensen met magische krachten vermoedelijk samen in het kasteel Aretuza.

Wat ook de situatie is, sommige politiek die Tissaia benoemt, betekent dat er iets groters aan de hand is. Vilgefortz eist namelijk de credit op voor de overwinning bij Sodden Hill en die moeten ze hem blijkbaar geven.

Dat is pas een onthulling! Je kunt hieronder de nieuwe clip van The Witcher zien. De serie krijgt acht nieuwe afleveringen in het tweede seizoen. Ook is er al een derde reeks besteld.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cowboy Bebop'-hoofdrolspeler is verrassend kritisch op de serie
Series / Nieuws

'Cowboy Bebop'-hoofdrolspeler is verrassend kritisch op de serie

Een van de castleden van de serie Cowboy Bebop is niet heel trots.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Cowboy Bebop is een van de meest recente live-action animeverfilmingen van Netflix. En eentje die al na één seizoen tot een einde werd gebracht.

Een paar weken na de première van Cowboy Bebop werd al besloten om 'm stop te zetten. Na die aankondiging liet acteur Mustafa Shakir - die in de serie te zien is als Jet Black - weten dat hij het misschien wel snapt.

Cowboy Bebop-flop
Nadat Netflix bekend had gemaakt, vertelde de acteur op Instagram hoe hij kijkt naar het cancellen van Cowboy Bebop.

"Wat een geweldige kans, niet!? Ik mocht Jet Black spelen! Ik zal hem nooit niet zijn, zogezegd. Dat is badbass als je 't mij vraagt." De acteur is heel trots dat hij mee mocht werken aan de serie. "Netflix heeft echt alles gegeven om het gemaakt te krijgen. Ze hebben ook goed op ons gelet toen het helemaal mis ging."

"Maar aan het einde van de dag, zijn zaken zaken en was dit uiteindelijk een groot schip dat een boel brandstof nodig had."

Shakir denkt ergens dat de kritiek misschien terecht is. "Misschien hebben de 'haters' en de critici ergens gelijk en was het niet zo goed als wij dachten. Wat ik weet is dat we dit gemaakt hebben onder gestoorde omstandigheden en dat ik trots ben op wat we gedaan hebben. Bedankt dat jullie met ons gedroomd hebben. Ik zie jullie ruimtecowboys later. Altijd de jouwe, Jet Black."

Cowboy Bebop zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter' wordt nu wel erg persoonlijk
Series / Nieuws

'Dexter' wordt nu wel erg persoonlijk

Dexter: New Blood bouwt op naar de meest persoonlijke strijd van Dex tot nu toe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Iron Lake lijkt wel vrij idyllisch, maar Dexter: New Blood laat het tegenovergestelde zien. Het dorp zit vol met bloederige geheimen, want er wonen maar liefst twee seriemoordenaars.

Dexter Morgan's geheime identiteit zal vermoedelijk onthuld worden en Dexter komt er ook nog eens achter dat de machtigste man van de stad, Kurt Caldwell, een massamoordenaar is. Hij heeft het nu voorzien op de tienerzoon van Dexter, Harrison.

Dexter: New Blood-gevecht
De serie Dexter: New Blood bouwt op naar een showdown tussen Dexter en Kurt. En het lijkt erop dat er een heel gevaarlijk moment aan zit te komen, waarbij de strijd extreem persoonlijk wordt.

In de serie Dexter: New Blood leren we dat Harrison ook de lust naar moord heeft die Dexter als zijn Dark passenger bestempelt. Hij heeft ook een eigen morele code en durft dodelijk geweld te gebruiken. Hij zou ook zomaar eens Dexter kunnen opvolgen als nieuwe seriemoordenaar met een hart van goud.

Kurt merkt dat dit eraan zit te komen en zorgt er in Dexter: New Blood daarom voor dat Dexter en Harrison uit elkaar gedreven worden. Dat belooft dus wat te brengen, misschien wel de meest persoonlijke strijd voor Dexter tot nu toe.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zit de Kingpin nu wel of niet in 'Hawkeye' aflevering 5?
Series / Nieuws

Zit de Kingpin nu wel of niet in 'Hawkeye' aflevering 5?

Er gaan al lange tijd geruchten over de terugkeer van de Daredevil-schurk, maar berusten deze ook op waarheid?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In MCU-serie Hawkeye zijn in de eerste afleveringen verschillende hints gegeven over de terugkeer van Daredevil-schurk Kingpin (Vincent D'Onofrio), en in aflevering 5 gaan we die terugkeer ook écht zien!

In aflevering 3 zagen we een flashback naar de jeugd van Maya Lopez (Alaqua Cox), die net buiten het zicht van de camera door haar oom in de wang werd geknepen. En in aflevering 4 komt Clint Barton erachter dat Jack Duquesne (Tony Dalton) geld witwast voor een mysterieuze 'big guy', die ook de leider moet zijn van de Tracksuit Mafia.

[b]Kingpin is terug![/i]
Ondanks al deze hints is het duidelijk dat het mysterieuze figuur in Hawkeye anders is dan de Kingpin die we eerder zagen. In Netflix-serie Daredevil is Wilson Fisk/Kingpin een publiek figuur dat persconferenties bijwoont en uitlatingen doet in de media.

Aan het einde van aflevering 5 gaan we dus eindelijk zien hoe D'Onofrio terugkeert als de iconische schurk. De belofte dat aflevering 5 "het internet zal opblazen" blijkt dus ook gegrond te zijn!

Hawkeye aflevering 5 is nú te streamen via Disney+!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre 'The Wheel of Time'-items uitgelegd
Series / Featured

Bizarre 'The Wheel of Time'-items uitgelegd

The Wheel of Time heeft een wel heel intrigerende mythologie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gebruik van magie is in The Wheel of Time beperkt tot vrouwen die de One Power kunnen gebruiken. De manier waarop is beperkt. Voor vrouwen geldt gelukkig dat er manieren zijn om hun magie te kanaliseren.

Dat gebeurt aan de hand van magische items en in de televisieserie hebben we er een aantal gezien tot nu toe. In dit artikel vertellen we je daarover.

Wat is een ter'angreal?
Er zijn drie categorieën van objecten die gemaakt worden met de One Power. Een angreal zorgt dat de kracht van de gebruiker toeneemt. Een sa'angreal is hetzelfde, maar sterker (zo zie je in het begin van The Wheel of Time dat Moiraine er eentje van steen meeneemt).

Dan is er de ter'angreal, die een specifieke functie heeft, en die volstrekt uniek zijn. Sommigen vereisen gebruik van magie om te gebruiken, sommigen kunnen door iedereen gebruikt worden en anderen hebben een heel specifiek doel.

In The Wheel of Time is het in aflevering 2 dat Moiraine uitlegt dat ze niet kan liegen vanwege de Three Oaths die elke Aes Sedai moet afleggen. Die worden verzegeld door de One Power in een tool genaamd het Oath Rod.

Dat is een van de ter'angreal waar de Aes Sedai van afhankelijk zijn in hun tradities. In aflevering 6 kan je dat ding zien, als Moiraine moet beloven dat ze trouw zal zijn aan de Amyrlin Seat.

The Wheel of Time zie je op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' heeft bijzondere poster voor seizoen 2
Series / Posters

'The Witcher' heeft bijzondere poster voor seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie The Witcher ziet er weer leuk uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geralt of Rivia neemt het tegen talloze monsters op in The Witcher. De meest gruwelijke monsters blijken ironisch genoeg niet de wezens die hij moet afslachten in ruil voor wat geld. Het zijn mensen.

Maar goed, de White Wolf of Rivia kan in elk gevecht dat hij uitvoert erop rekenen dat hij terug keert naar z'n favoriete compagnon. En nee, dat is niet de zanger Jaksier.

The Witcher-poster
De monsterjager kan namelijk altijd vertrouwen op het paard Roach. Okay, dat is de naam die Geralt aan elk paard dat hij ooit heeft gehad geeft, dus heel sentimenteel zijn ze niet. Maar er is wel een band.

In de serie The Witcher heeft Geralt Roach - gelukkig - nog niet verloren. Het paard keert dus terug in het aankomende tweede seizoen van de televisieserie.

Om dat te vieren heeft Netflix een poster vrijgegeven waarop je het legendarische paard kan zien staan.

Daarmee blijft de promotie heerlijk en humoristisch, zoals we intussen wel gewend zijn van de franchise. The Witcher gaat op 17 december verder op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer schokkende 'Succesion'-einde uitgelegd
Series / Featured

Zeer schokkende 'Succesion'-einde uitgelegd

Acteur Matthew Macfadyen legt uit waarom de serie Succession zo eindigt in seizoen 3.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Matthew Macfadyen vertelde tijdens een nieuw interview over het schokkende einde van het derde seizoen van Succession. Die hitserie rondde net zijn seizoen af op HBO, met een gigantische cliffhanger.

Succession seizoen 3 eindigt ermee dat Kendall, Shiv en Roman samenkomen en als team hun vader Logan confronteren, nadat ze erachter zijn gekomen dat hun vader Lukas Matsson Waystar RoyCo heeft laten overnemen. Daarmee kunnen ze er niet meer op rekenen het familiebedrijf over te nemen.

Succession-einde
De grote Judas van dit verhaal is niemand minder dan Tom, de echtgenoot van Shiv. Tijdens een interview ging acteur Macfadyen in op dat einde.

"Ik vond het echt heel logisch. Het is iets dat zich opstapelt. Als een soort draai die voortkomt uit duizend incidenten. Vanaf het begin heeft hij veel moeten slikken. Ze praatte op hun huwelijksavond over een open huwelijk. Het is echt geen gemakkelijke reis geweest voor Tom. Hij heeft veel shit moeten incasseren van de broers en van zijn schoonvader en iedereen. En dan is er de gruwel van de mogelijke gevangenis. Ik denk dat iets flink veranderd is. Toen ik de laatste aflevering las, dacht ik: 'Okay, ja, dit klopt'."

"Shiv heeft hem teleurgesteld en ik denk dat dit gebeurde na de scène in hun appartement tijdens het huwelijk, terwijl ze dat spel speelden en zij impliceert dat ze echt niet van hem houdt en het heeft over het invriezen van hun embryo's."

more=a0k6dt0zcoh9]Lees ook: Streamingdiensten Netflix, Disney en Apple winnaars bij nominaties Golden Globes 2022[/more]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix sluit grote deal met 'Star Trek'-maker
Series / Nieuws

Netflix sluit grote deal met 'Star Trek'-maker

Netflix mag dan wel Star Trek: Discovery niet meer hebben, wel werkt men samen met makers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is grote verwarring rond de toekomst van de Star Trek-franchise op het witte doek. De vraag is wanneer er een nieuwe film in de franchise uitkomt en hoe die eruit zal zien.

De eerste van de films wordt straks geregisseerd door Adam Shakman en is recent flink uitgesteld. De release vindt nu in december 2023 plaats en de hoop van heel wat fans zal nog altijd zijn dat de vierde film in de Kelvin-reeks gemaakt wordt, met Chris Pine en Zachary Quinto en de rest van de bende.

Deal met Netflix
De tweede Star Trek-film wordt ontwikkeld door Star Trek: Discovery-veteraan Kalinda Vasquez als schrijver. Meer hebben we sindsdien helaas niet gehoord over de film.

Maar het lijkt erop dat er een fikse hobbel op de weg is. Vasquez heeft namelijk een ontwikkeldeal gesloten met Netflix, en haar eerste serie onder die deal is nu al in de maak.

Vasquez werkt volgens Deadline aan een televisieserie. Het gaat om een thriller genaamd Arbor Hall, die gebaseerd is op een origineel concept. Dat volgt een tienermeisje dat de verdwijning van haar beste vriend op een exclusieve en dure privéschool onderzoekt.

De Star Trek-film van Vasquez is nog in de maak, maar het is afwachten welk van de twee projecten eerst af is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ms. Marvel'-cast is wel heel blij met elkaar
Series / Nieuws

'Ms. Marvel'-cast is wel heel blij met elkaar

De castleden van de serie Ms. Marvel namen allemaal samen een tattoeage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ergens in de loop van volgend jaar krijgen we Ms. Marvel te zien. De serie gaat op Disney+ van start en introduceert ons aan de nieuwste Marvel-held: Ms. Marvel.

Zij heet in werkelijkheid Kamala Khan en de rol van Kamala wordt gespeeld door actrice Iman Vellani. De serie wordt gemaakt door Bisha K. Ali en de ontwikkeling begon in 2019. De opnames werden echter pas eerder dit jaar afgerond, en later volgend jaar draait de serie op Disney+.

Ms. Marvel-cast
Ms. Marvel moet ook de film The Marvels opbouwen, een avonturenfilm waarin we de jonge Pakistaans-Amerikaanse superheld zien samenwerken met haar heldin Captain Marvel.

De cast van de serie Ms. Marvel bleek ook aanwezig te zijn voor de première van de film Spider-Man: No Way Home. Twee van hen, Yasmeen Fletcher en Laurel Mardsen, onthulden dat de cast een aandenken heeft genomen aan de opnames.

Twaalf van de cast- en crewleden namen een matchende Ms. Marvel-tattoo tijdens de laatste dag op de set, "want iedereen voelde zich zo erg thuis bij deze serie."

Het gaat om de tatoeage van een bliksemschicht. Ms. Marvel kan je volgend jaar op een nog nader te onthullen datum zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' gaat een compleet andere kant op
Series / Nieuws

'Loki' gaat een compleet andere kant op

Tom Hiddleston laat weten dat Loki het helemaal anders gaat doen in de toekomst.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tom Hiddleston ging tijdens een interview in op zijn toekomst als Loki in het Marvel Cinematic Universe. Hij vertelde de rol niet eeuwig te willen spelen. Maar kijkt voorlopig uit naar de toekomst.

Loki was eerder dit jaar te zien in het eerste seizoen van de gelijknamige serie, waarin we een variant van Loki volgden. Die moest samen met een andere versie van zichzelf - een vrouwelijke - vechten tegen de kwaadaardige Time Variance Authority. Loki is vernieuwd voor een tweede seizoen en dat belooft wat.

Heel andere Loki
Wat Hiddleston betreft, krijgen we straks een heel nieuwe Loki te zien in het tweede seizoen. Dat komt vooral omdat hij bepaalde ontwikkelingen doorgemaakt heeft.

"Ik begrijp wel waarom het publiek iets goeds in Loki ziet. Ze willen dat hij zijn interne en externe obstakels kan overwinnen en willen die relatie met zijn broer zien herstellen en zien dat hij de held wordt die hij kan zijn," aldus Hiddleston.

Volgens hem hoeft het niet per se zo te zijn dat Loki straks echt een goeierik is. Het zou ook kunnen dat hij "een deel van de karakteristieken" behoudt. "Hij houdt dan wat Loki Loki maakt. En tegelijk kan ik spelen met zijn iets andere manier van zijn."

Loki kan je zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laat 'The Witcher' seizoen 3 ook lang op zich wachten?
Series / Nieuws

Laat 'The Witcher' seizoen 3 ook lang op zich wachten?

The Witcher seizoen 3 heeft nu al scenario's klaarliggen horen we van Freya Allan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van de serie The Witcher is nog niet begonnen op Netflix. Maar actrice Freya Allan laat wel alvast weten dat de makers begonnen zijn met het schrijven van de scenario's van het derde seizoen.

Allan is in het tweede seizoen weer te zien als Ciri en schittert daarin naast Henry Cavill en Anya Chalotra. Het tweede seizoen van The Witcher is vanaf 17 december op Netflix te zien met acht afleveringen.

The Witcher seizoen 3
We weten van de makers van The Witcher al dat er druk gewerkt wordt aan een plan dat zeven seizoenen omvat. Dat wil niet zeggen dat we die ook echt allemaal te zien gaan krijgen, maar toch. Er wordt in elk geval aan gewerkt en gezien de populariteit van de serie kan er zomaar eens zoiets uitkomen.

Netflix liet nog voor de release van het tweede seizoen weten dat er een derde besteld is. Allan vertelde in een nieuw interview met RadioTimes:

"Ik heb misschien al wat scenario's gezien, weet je? Gewoon iets dat ik even neer wil leggen. Ik weet niet wanneer je het kan zien, maar het zal niet te lang zijn. Het is heel opwindend. Ik denk dat het een geweldig seizoen wordt."

The Witcher kan je streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Rick and Morty' komt met bizar rap-nummer voor kerst
Series / Video/clip/featurette

'Rick and Morty' komt met bizar rap-nummer voor kerst

Morty's zus Summer verrast ons met haar 'lyrical skills'!

Rick and Morty luiden de kerstdagen in met de bizarre release van een speciaal rap-nummer van Spencer Grammer als Summer Smith. Het resultaat zie en hoor je hieronder!

Eerder dit jaar verscheen het vijfde seizoen van de megapopulaire animatieserie van Adult Swim, die in Nederland via Netflix beschikbaar wordt gesteld.

Summer de rapper
Door de jaren heen is het echter niet alleen bij reguliere afleveringen gekregen. Ter promotie van de serie werden er verschillende korte animatie-films (vaak met een bizarre insteek), live-action promo's met Back to the Future-ster Christopher Lloyd en spotjes online gezet.

En nu is er een ware rap-single met de titel It's Rickmas Time, die via Adult Swim op YouTube werd geplaatst. We horen Spencer Grammers Summer Smith teksten van Heather Anne Campbell rappen. De muziek werd gemaakt door Ryan Elder.

Ergens in 2022 zal het zesde seizoen van Rick and Morty verschijnen, maar een concrete datum is nog onbekend.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.