search
Dit zijn de 5 slechtste Netflix-series volgens IMDb
Series / Featured

Dit zijn de 5 slechtste Netflix-series volgens IMDb

Netflix maakt heel veel series en soms zijn die eigenlijk niet heel sterk.

Netflix brengt elke week wel weer nieuwe Original Series uit. Sommigen zijn een hit, anderen een complete misser. In dit artikel zetten we de vijf slechtste Netflix-series op een rij, op basis van het cijfer dat ze op IMDb hebben gekregen.

1. Neo Yokio (5,9): Samen met zijn trouwe mecha-butler gaat Kaz Kaan op zoek naar liefde, mode en bovennatuurlijke krachten binnen de duistere high society van Neo Yokio.

2. Haters Back Off (6,0): De zelfverzekerde, maar onwetende Miranda Sings is vastbesloten om het te maken en gaat op een weinig veelbelovende zoektocht naar roem in deze onconventionele comedy.

3. Between (6,0): Nadat een mysterieuze ziekte iedere inwoner die ouder is dan 21 doodt, moeten de overlevenden van een stad zich zien te redden als de regering hen in quarantaine plaatst.

4. Dear White People (6,1): Studenten van kleur krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

5. Fuller House (6,7): Er staan weer heel wat Tanner-avonturen op stapel als DJ een huis deelt met haar zus Stephanie en vriendin Kimmy die helpt met de opvoeding van haar zonen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen