search
Netflix geeft eerste blik op 'Raising Dion' seizoen 2 prijs
Series / Nieuws

Netflix geeft eerste blik op 'Raising Dion' seizoen 2 prijs

De Netflix coming of age superheldendramaserie verschijnt begin volgend jaar.

Alweer in 2019 verscheen het eerste seizoen van de serie Raising Dion op Netflix. Het was al bekend dat er een tweede seizoen komt, maar het gat tussen de seizoenen is wel zo'n 2,5 jaar. Nu hebben we een eerste blik op het vervolg.

De superheldendramaserie is gebaseerd op een comic en korte film uit 2015 met dezelfde titel, van Dennis Liu. Het eerste seizoen verscheen in oktober 2019 en ondanks dat de cast bestaat uit vooral onbekende namen was er ook een rol voor Michael B. Jordan die ook fungeert als een van de uitvoerend producenten.

Eerste blik Raising Dion seizoen 2
De coming-of-age serie binnen het genre heeft weer een hoofdrol voor de jonge Ja'Siah Young die het titelpersonage Dion Warren speelt. Zijn moeder Nicole Warren wordt gespeeld door Alisha Wainwright. Zijn overleden vader is de rol van Jordan.

Seizoen twee vindt twee jaar nadat Dion de Crooked Man van Jason Ritter heeft verslagen plaats. Hij blijft trainen om zijn krachten te versterken. Dion heeft de steun van zijn moeder en Tevin (Rome Flynn), zijn Biona-trainer. Hij zal onderweg een nieuwe vriend maken die ook over zijn eigen superkrachten beschikt.

Seizoen 2 debuteert op 1 februari op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen