search
'Killing Eve' onthult eerste trailer voor z'n laatste seizoen
Series / Trailer

'Killing Eve' onthult eerste trailer voor z'n laatste seizoen

De serie Killing Eve komt binnenkort met zijn vierde en laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het aankomende vierde seizoen van Killing Eve is het laatste deel in de franchise. BBC America en AMC Networks onthullen vandaag de eerste blik op deze culminatie van de intense spionageserie.

Killing Eve krijgt in de teaser nog geen eerste beelden. In plaats daarvan zien we vooral de toon en de geest van het nieuwe seizoen. Dat gaat in februari 2022 van start op de BBC.

Killing Eve seizoen 4
Na de emotionele climax van het derde seizoen, bevinden Eva, Villanelle en Carolyn zich in heel verschillende situaties. Na de uitwisseling van Eve en Villanelle op de brug, is Eve op een wraakmissie.

Intussen heeft Villanelle een nieuwe gemeenschap gevonden in een poging te bewijzen dat ze geen 'monster' is. Carolyn heeft Paul vermoord en gaat heel erg ver om de Twelve en de persoon die de aanslag op Kenny bevolen had op te sporen.

Dit seizoen volgt de buitengewone vrouwen, elk gedreven door passie, wraak en obsessie en gaat richting een - zo schrijft men in het persbericht - "rommelige, genuanceerde en volstrekt glorieuze seriefinale".

Check hieronder de promo:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen