search
Je weet nog helemaal niets van 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Je weet nog helemaal niets van 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett is extreem geheimzinnig en onthulde nog niets.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett gaat deze maand nog van start op streamingdienst Disney+. Het lijkt erop dat er Star Wars-fans een paar grote verrassingen ten deel gaan vallen.

De trailers die we tot nu toe zagen voor The Book of Boba Fett blijken namelijk hooguit het oppervlak geraakt te hebben. Fans weten dus hooguit het basis uitgangspunt van de serie: Boba Fett en Fennec Shand komen aan op Tatooine en nemen het misdaadsyndicaat van Jabba the Hutt over, en proberen over de onderwereld van de woestijnplaneet te heersen door eer, niet angst.

The Book of Boba Fett-trailers
Regisseur en showrunner Robert Rodriguez vertelt tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat het marketingteam nog niet eens meer dan de eerste helft van de eerste aflevering mocht gebruiken in de marketing.

"We kunnen de tweede helft van de eerste aflevering niet gebruiken, omdat die zoveel weg geeft," legt Rodriguez uit. "De dingen worden heel anders dan je denkt. Je gaat dingen zien waarvan wij niet hadden durven dromen ze te doen. Elke aflevering heeft grote verrassingen."

Wat die omvatten weten we nog niet, maar het gerucht gaat dat bijvoorbeeld Din Djarin een cameo heeft. Ook gaat het gerucht dat Gru te zien is, en vrienden van Boba Fett als Dengar, Bossk en misschien zelfs Cad Bane.

The Book of Boba Fett zie je vanaf 29 december op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen