search

Ons nieuws van vrijdag 17 december 2021

Topdrukte op Netflix met 17 (!) nieuwe series
Series / Featured

Topdrukte op Netflix met 17 (!) nieuwe series

Netflix voegde al deze series nieuw toe aan zijn aanbod en dat is echt veel!

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe series die je kan streamen op Netflix voor je op een rij. Afgelopen week was het weer behoorlijk druk op de streamingdienst, dus laten we er meteen in duiken.

The Flash (S08E05): Barry en Iris worstelen met de vraag of ze hun eindeloze strijd met Reverse Flash wel of niet voorgoed moeten beëindigen. Dat zal gevolgen hebben.

Riverdale (S06E05): Er heerst verwarring in de stad als Jughead een verontrustende theorie ontdekt en bekende gezichten terugkeren. Ondertussen begint er een moordonderzoek.

Blue Period (9 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als ze op een inspirerend schilderij stuit, duikt ze in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

The Future Diary (3 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

The Witcher (seizoen 2): Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

The Future Diary: In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

Selling Tampa: De makelaars van Allure Realty, waar alleen vrouwen werken en dat eigendom van zwarten is, combineren werk met plezier en maken de dienst uit aan de luxe kade van Tampa.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe: Net wanneer Cayetana met hulp van haar nieuwe vriend Felipe over haar ex heen probeert te komen, verschijnt de prins opnieuw in haar leven.

The Hungry and the Hairy: Rain en Ro Hong-chul maken met hun motor de roadtrip van hun dromen en ontspannen volop terwijl ze heerlijk eten en prachtige locaties in Korea ontdekken.

Inspector Koo: Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Russell Howard: Lubricant (1 seizoen): In deze tweedelige special keert comedian Russell Howard na uitstel opgetogen terug naar het podium en biedt hij een blik op zijn leven tijdens een onverwachte lockdown.

Japan Sinks: People of Hope (1 seizoen): In 2023 dreigt in de Kanto-regio de zeespiegel op catastrofale wijze te stijgen en zitten de bureaucraten en journalisten klem tussen corruptie, paniek en de waarheid.

Bonus Familjen (4 seizoenen): In deze Zweedse dramedy navigeert een nieuw stel met hun exen en kinderen langs de emotionele uitdagingen en ingewikkelde logistiek van het leven als samengesteld gezin.

22 Juli (1 seizoen): In deze serie worden de terreuraanslagen van 2011 in Noorwegen belicht vanuit het perspectief van journalisten, politieagenten, medische professionals en burgers.

Aggretsuko (4 seizoenen): De rode panda Retsuko is gefrustreerd door haar ondankbare kantoorbaan en probeert haar dagelijkse problemen te vergeten door deathmetalkaraoke te zingen na haar werk.

Archer (7 seizoenen): De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit gaat er gebeuren in 'Emily in Paris' seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Dit gaat er gebeuren in 'Emily in Paris' seizoen 2

Emily Cooper van actrice Lily Collins beleeft een nacht vol passie.

Het nieuwe seizoen van Emily in Paris verschijnt volgende week op Netflix en dan kun je kijken naar de nieuwe avonturen van Emily Cooper van actrice Lily Collins. In het eerste seizoen verhuist de Amerikaan van in de twintig van Chicago naar Parijs om de social media-strategie van Savoir op te tuigen.

Volgens Netflix wordt seizoen twee leuker, met meer mode en meer faux pas. Terwijl Emily voet aan de grond krijgt in Parijs, kunnen de gevolgen van een nacht vol passie haar in de problemen brengen. Er zijn ook rollen voor Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie, Ashley Park als Mindy Chen, Lucas Bravo als Gabrie en Samuel Arnold als Julien.

Preview seizoen 2 van Emily In Paris
"Ben je klaar voor de terugkeer van Emily In Paris? Hier is alles wat we je kunnen vertellen over seizoen 2," schrijft Netflix bij de video Emily In Paris: Everything We Can Tell You About Season 2. Check de video van ruim vier minuten hieronder.

Emily In Paris keert op 22 december terug op de streamingdienst. Je hebt nog een klein weekje om seizoen een te (her)kijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult acteurs voor 'Avatar: The Last Airbender'
Series / Nieuws

Netflix onthult acteurs voor 'Avatar: The Last Airbender'

De live action-serie Avatar: The Last Airbender is in de maak en dit zijn de hoofdrolspelers.

Netflix is niet bang om risico's te nemen. We zagen op de streamingdienst enorme successen, maar ook flink flops en teleurstellende series. Nu waagt de streamingdienst zich aan de verfilming van Avatar: The Last Airbender.

En dat is een risico. Een aantal jaar geleden verscheen er nog de enorme flop The Last Airbender van M. Night Shyamalan. Netflix hoopt het uiteraard beter te gaan doen. Er wordt een live action-remake gemaakt van de originele animatieserie.

Eerder werden Gordon Cormier, Kiawentiio Tarbell, Ian Ousley en Dallas Liu aangetrokken voor de rollen van respectievelijk Aang, Katara, Sokka and Zuko. Daniel Dae Kim werd later gepresenteerd als Daniel Dae Kim en Paul Sun-Hyung Lee als Uncle Iroh, Lim Kay Siu als Monk Gyatso en Ken Leung als Admiral Zhao.

Nieuwe castleden The Last Airbender
Elizabeth Yu speelt Azula, de intens gedreven prinses van de Vuurnatie. Een vuursturend wonderkind en meedogenloze perfectionist, ze zal voor niets stoppen om haar positie als erfgenaam van de troon veilig te stellen. Maria Zhang speelt Suki, de intimiderende leider van de Kyoshi Warriors, een elite vrouwelijke strijdmacht die zich inzet voor het beschermen van hun gemeenschap en het hooghouden van de idealen van hun naamgenoot, Avatar Kyoshi.

Tamlyn Tomita speelt Yukari, Suki's moeder en de fel beschermende burgemeester van haar kleine dorp op Kyoshi Island. Yvonne Chapman speelt Avatar Kyoshi, een legendarische krijger die wordt vereerd om haar moed, angstaanjagende vechtkunsten en compromisloze toewijding aan de zaak van gerechtigheid. Casey Camp-Horinek speelt de grootmoeder van Gran Gran, Katara en Sokka en de meelevende en wijze matriarch van de Southern Water Tribe.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'The Witcher: Blood Origin'!
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Witcher: Blood Origin'!

De spin-off van The Witcher verschijnt volgend jaar op streamingdienst Netflix.

Vandaag verscheen het tweede seizoen van de fantasyserie The Witcher op Netflix. De fans kunnen kijken naar acht nieuwe afleveringen. Begin volgend jaar wordt seizoen drie opgenomen en later zal ook de spin-off serie The Witcher: Blood Origin verschijnen.

Netflix heeft nu de eerste trailer vrijgegeven voor de spin-off serie. Blood Origin speelt zich 1.200 jaar voor The Witcher af "‹"‹in een elvenwereld en zal het ontstaan van het eerste Witcher laten zien.

Ook brengt Blood Origin de gebeurtenissen in kaart die leiden tot de cruciale 'Conjunction of the Spheres' als de werelden van monsters, mannen en elven samensmolten tot een.

Eerste trailer The Witcher: Blood Origin
De trailer concentreert zich op de drie belangrijkste personages, de eenzame krijger Eile die een zwerver werd (Sophia Brown). In haar avontuur wordt ze bijgestaan door de krijger Fjall (Laurence O'Fuarain) en een elf genaamd Scian (Michelle Yeoh) die op zoek is naar een gestolen zwaard.

Declan de Barra fungeert als showrunner voor de spin-off en uitvoerend producent naast Lauren Schmidt Hissrich, Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz BagiÅ„ski, JarosÅ‚aw Sawko en Matt O'Toole. The Witcher: Blood Origin zal naar verwachting ergens in 2022 in première gaan.

De trailer lijkt niet officieel te zijn vrijgegeven door Netflix, eerder een Russische lek. Dus wie weet verschijnt er snel een officiële versie.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de leukste aankomende Marvel-series is volgend jaar al te zien
Series / Nieuws

Een van de leukste aankomende Marvel-series is volgend jaar al te zien

I Am Groot komt er een stuk eerder dan we in eerste instantie hadden verwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt op dit moment opgenomen, maar is zeker niet de enige GotG-content om naar uit te kijken in het komende jaar.

We krijgen volgend jaar namelijk een Guardians of the Galaxy Holiday Special te zien op Disney+. En er komt een reeks animatieshorts met de naam I Am Groot, die de avonturen van Baby Groot volgen. Regisseur James Gunn bevestigt nu dat I Am Groot in 2022 uitkomt.

In 2022 te zien
Een fan vroeg aan James Gunn of de serie volgend jaar al te zien is. En dat bevestigde hij:



Dat er een serie rond Baby Groot komt, is heel knap. Regisseur Gunn vertelde dat de makers bij het begin zich al afvroegen of ze Groot wel in de film moesten gebruiken. "Omdat Sean [Gunn] Rocket op de set speelt, en hij aanwezig is als Rocket, ben je je van hem bewust als personage. Maar de man die Groot speelde was een stand-in bij de vorige film en we vergaten eerlijk gezegd telkens dat hij te zien was."

Gelukkig komt de serie er nu zelfs rond Groot!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Je weet nog helemaal niets van 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Je weet nog helemaal niets van 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett is extreem geheimzinnig en onthulde nog niets.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett gaat deze maand nog van start op streamingdienst Disney+. Het lijkt erop dat er Star Wars-fans een paar grote verrassingen ten deel gaan vallen.

De trailers die we tot nu toe zagen voor The Book of Boba Fett blijken namelijk hooguit het oppervlak geraakt te hebben. Fans weten dus hooguit het basis uitgangspunt van de serie: Boba Fett en Fennec Shand komen aan op Tatooine en nemen het misdaadsyndicaat van Jabba the Hutt over, en proberen over de onderwereld van de woestijnplaneet te heersen door eer, niet angst.

The Book of Boba Fett-trailers
Regisseur en showrunner Robert Rodriguez vertelt tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat het marketingteam nog niet eens meer dan de eerste helft van de eerste aflevering mocht gebruiken in de marketing.

"We kunnen de tweede helft van de eerste aflevering niet gebruiken, omdat die zoveel weg geeft," legt Rodriguez uit. "De dingen worden heel anders dan je denkt. Je gaat dingen zien waarvan wij niet hadden durven dromen ze te doen. Elke aflevering heeft grote verrassingen."

Wat die omvatten weten we nog niet, maar het gerucht gaat dat bijvoorbeeld Din Djarin een cameo heeft. Ook gaat het gerucht dat Gru te zien is, en vrienden van Boba Fett als Dengar, Bossk en misschien zelfs Cad Bane.

The Book of Boba Fett zie je vanaf 29 december op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Killing Eve' onthult eerste trailer voor z'n laatste seizoen
Series / Trailer

'Killing Eve' onthult eerste trailer voor z'n laatste seizoen

De serie Killing Eve komt binnenkort met zijn vierde en laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het aankomende vierde seizoen van Killing Eve is het laatste deel in de franchise. BBC America en AMC Networks onthullen vandaag de eerste blik op deze culminatie van de intense spionageserie.

Killing Eve krijgt in de teaser nog geen eerste beelden. In plaats daarvan zien we vooral de toon en de geest van het nieuwe seizoen. Dat gaat in februari 2022 van start op de BBC.

Killing Eve seizoen 4
Na de emotionele climax van het derde seizoen, bevinden Eva, Villanelle en Carolyn zich in heel verschillende situaties. Na de uitwisseling van Eve en Villanelle op de brug, is Eve op een wraakmissie.

Intussen heeft Villanelle een nieuwe gemeenschap gevonden in een poging te bewijzen dat ze geen 'monster' is. Carolyn heeft Paul vermoord en gaat heel erg ver om de Twelve en de persoon die de aanslag op Kenny bevolen had op te sporen.

Dit seizoen volgt de buitengewone vrouwen, elk gedreven door passie, wraak en obsessie en gaat richting een - zo schrijft men in het persbericht - "rommelige, genuanceerde en volstrekt glorieuze seriefinale".

Check hieronder de promo:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peacemaker'-personages krijgen hun eigen posters
Series / Posters

'Peacemaker'-personages krijgen hun eigen posters

In januari verschijnt eindelijk de langverwachte Suicide Squad-spinoff van James Gunn.

Over ongeveer een maand krijgt Christopher Smith, alias Peacemaker, zijn eigen serie. Deze keer maakt hij echter geen onderdeel uit van The Suicide Squad, maar moet hij het in zijn eentje tegen legers bad guys opnemen.

Om fans kennis te laten maken met de castleden die Peacemaker omringen in de serie, heeft HBO een paar personageposters vrijgegeven. Deze posters kun je hieronder bekijken.

Mens en dier
Naast John Cena, die zijn personage de 'grootste lulhannes ter wereld' noemt, zijn er in de serie rollen weggelegd voor terugkerende acteurs Steve Agee (als John Economos) en Jennifer Holland (Emilia Harcourt). Ze worden vergezeld door Freddie Stroma (als Vigilante), Chukwudi Iwuji (als Clemson Mum), Danielle Brooks (als Leota Adebayo) en Robert Patrick als Auggie, de vader van Peacemaker.

Voor de dierenliefhebbers is er het personage Eagly, de trouwe adelaarsvriend van Peacemaker.

Peacemaker is vanaf 13 januari 2022 te streamen via HBO Max (in Amerika althans).







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix stuurt trailer van nieuwe duistere serie 'The House' de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt trailer van nieuwe duistere serie 'The House' de wereld in

Het gaat om een gloednieuw stop-motionavontuur waar bijzonder veel van wordt verwacht...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van stop-motionavonturen kunnen binnenkort terug hun hart ophalen bij streamingdienst Netflix. 's Werelds grootste streamingdienst pakt namelijk uit met de komst van de gloednieuwe reeks The House.

In de opvallend duistere komedieserie draait alles om een huis en de drie verhalen van de personen die er hun thuis van hebben gemaakt. Het gaat hierbij om een arme familie, een zenuwachtige ontwikkelaar en een huisbazin die behoorlijk vermoeid is geraakt. Stuk voor stuk komen ze voorbij in hun eigen tijdperk.

Nexus Studios
Deze nieuwe stop-motionserie is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen Netflix en de bekende Nexus Studios.

De stemmen van de personages in de reeks zijn ingesproken door onder meer Matthew Goode, Miranda Richardson evenals Mia Goth, Helena Bonham Carter en natuurlijk ook Claudie Blakley.

Wanneer The House precies te zien zal zijn op streamingdienst Netflix is tot dusver nog niet bekend gemaakt. Dit zal echter ongetwijfeld ergens in de loop van het jaar 2022 zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mocro Maffia' seizoen 4 binnenkort te bekijken bij Videoland
Series / Nieuws

'Mocro Maffia' seizoen 4 binnenkort te bekijken bij Videoland

Het nieuwe jaar wordt ingezet met het vierde seizoen van de reeks 'Mocro Maffia' bij Videoland...

Heel wat mensen zitten ongetwijfeld te wachten op het verschijnen van het vierde seizoen van Mocro Maffia op Videoland. Dat wachten is nu bijna voorbij!

Tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar verschijnt het vierde seizoen van deze succesvolle reeks op Videoland. Dit zal meer bepaald gebeuren op 28 januari 2022. Belangrijk om rekening mee te houden is dat het volledige vierde seizoen terug niet in één keer zal verschijnen. De afleveringen zullen elke vrijdag worden toegevoegd.

8 afleveringen
Het nieuwe seizoen zal bestaan uit in totaal 8 afleveringen. Details over het plot van het nieuwe seizoen werden nog niet bekend gemaakt.

In ieder geval spreekt het voor zich dat ook het nieuwe seizoen terug een zeer meeslepend avontuur belooft te worden. We kunnen nu al niet meer wachten op het nieuwe avontuur van de drie criminele vrienden Romano, Potlood en De Paus.

Wacht jij al enige tijd met spanning af op het verschijnen van het vierde seizoen van Mocro Maffia? Dan is dat wachten nu dus in ieder geval eindelijk bijna voorbij!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Let op: Videoland abonnementen worden duurder in 2022
Series / Nieuws

Let op: Videoland abonnementen worden duurder in 2022

De streamingdienst heeft bekend gemaakt dat haar abonnementen in het komende jaar duurder zullen worden...

Verschillende streamingdiensten hebben in een recent verleden prijsverhogingen doorgevoerd of hebben er aangekondigd voor het jaar 2022. Tot dusver bleef het nog stil rond de tarieven van Videoland, maar daar komt nu verandering in.

Het zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen. Ook Videoland zal haar tarieven verhogen in het komende jaar 2022. De tariefverhoging laat bovendien niet lang op zich wachten. Reeds op 18 januari zullen de prijzen van de Plus- evenals Premium-abonnementen worden verhoogd met 1 euro per maand.

De prijs die wordt gehanteerd voor het Basis-abonnement blijft vooralsnog ongewijzigd. Voor abonnees die kiezen voor het Basis-abonnement geldt wel dat ze rekening moeten houden met het weergegeven worden van reclames. Deze ontbreken bij de Plus- en Premium-abonnementen.

Voor een Plus-abonnement ben je dus volgens de nieuwe prijzen 8,99 euro per maand kwijt. De prijs voor het Premium-abonnement gaat ook omhoog en kost in 2022 aldus 10,99 euro per maand.

Meer exclusieve content
Videoland heeft in een verklaring laten optekenen dat ze de prijsverhogingen door moet voeren om de mogelijkheid te hebben om meer exclusieve content aan te kunnen bieden aan haar abonnees.

Eerder werd ook door onder meer Netflix bekend gemaakt dat verschillende tarieven zouden worden verhoogd. Opvallend, ook de prijs van het basis-abonnement van deze streamingdienst blijft ongewijzigd. Het standaard abonnement wordt 1 euro per maand duurder terwijl de prijs van het Premium-abonnement stijgt met 2 euro per maand.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
BBC brengt gloednieuwe serie 'Chloe' naar Amazon Prime
Series / Nieuws

BBC brengt gloednieuwe serie 'Chloe' naar Amazon Prime

BBC beschikt reeds over samenwerkingen met Netflix, maar slaat nu ook de handen in elkaar met Prime Video...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is uiteraard reeds even bekend dat de BBC over een samenwerkingsverband beschikt met streamingdienst Netflix. Het heeft ondertussen echter eveneens de handen in elkaar geslagen met die andere populaire streamingdienst, namelijk Prime Video.

Eén van de series die deel uitmaakt van de overeenkomst is Chloe. Deze gloednieuwe reeks moet ergens in de loop van het komende jaar verschijnen.

Chloe vertelt het verhaal van Becky Green die reeds voor een aanzienlijke tijd Chloe Fairbourne op haar social media volgt. Het leven dat Chloe leidt staat in schril contrast met dat van Becky zelf.

Dementie
Becky zorgt voor haar moeder die lijdt aan dementie. Beiden wonen in een kleine flat in Bristol. Op het moment dat Chloe komt te overlijden beslist Becky om in de huid te kruipen van een andere persoon genaamd Sarah. Ze is vastbesloten om te achterhalen wat er precies met Chloe is gebeurd.

Betrokken bij de productie van deze serie is Alice Seabright. De kans is bestaande dat deze naam je niet meteen veel zegt. Ze was in het verleden echter als één van de schrijvers betrokken bij de reeks Sex Education.

[i]Chloe/I] zal ergens in de loop van 2022 verschijnen bij BBC One en op Prime Video. Wanneer dat precies het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit moet je weten over 'The Witcher' seizoen 2 voordat je gaat kijken
Series / Featured

Dit moet je weten over 'The Witcher' seizoen 2 voordat je gaat kijken

The Witcher krijgt over een week een tweede seizoen. Dit moet je weten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van The Witcher/i] werd besteld nog voordat het eerste te zien was op Netflix. Dat liet het vertrouwen dat de streamingdienst in de serie had zien. Een gok die zich uitbetaalde, want [i]The Witcher bleek de tweede meest bekeken serie van 2019.

Binnen een week kan je het nieuwe seizoen zien. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het tweede seizoen.

Wanneer te zien? We beginnen makkelijk. De serie The Witcher gaat op 17 december verder. Dat kondigde Netflix tijdens de WitcherCon aan, een event voor fans van de games, comics, serie, anime en de boeken in de franchise.

En hoeveel afleveringen komen er? Nou, ook daar hebben we een eenvoudig antwoord op: acht. En ja, die kan je allemaal op één avond bingen. Je hoeft dus niet elke week te wachten op een nieuwe aflevering. Netflix kiepert de boel in een keer over de schutting.

Is de serie daarna voorbij? Ook daar hoef je je op dit moment geen zorgen over te maken. Op dit moment is al bekend dat The Witcher een derde seizoen krijgt. En dat niet alleen: Netflix heeft ook meerdere spin-offs in de maak.

Waar gaat dit seizoen eigenlijk over? Vooropgesteld pikt The Witcher de draad na de slag om Sodden Hill op. Geralt denkt dat Yennefer dood is en neemt Ciri mee naar zijn jeugdthuis Kaer Morhen.

Kaer watnou? Morhen. Kaer Morhen. Dat is een kasteel waar Geralt opgegroeid is en getraind is als Witcher. Je leert straks ook zijn leermeester kennen, Vesemir. Die zag je al even voorbij komen in de anime film The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Zijn wel onze oude vrienden terug? Ja joh! Natuurlijk. Naast Henry Cavill als Geralt, zie je ook weer Anya Chalotra als Yennefer en Freya Allan als Ciri. En Joey Batey is terug als Jaskier. Ook belangrijk: Fringilla krijgt een wat grotere rol.

Wie was dat ook alweer? Fringilla trainde net als Yennefer in magie, maar eindigde bij het kwaadaardige Nilfgaard, waar ze voor vecht als magiër.

Zijn er verder nieuwelingen? Het belangrijkste is dus eerdergenoemde Vesemir (overigens gespeeld door Kim Bodnia). Maar ook nieuw zijn onder meer Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju als Nivellen, Adjoa Andoh als Nenneke en Graham McTavish als Dijkstra.

The Witcher binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The Boss is terug in beelden slotakkoord 'Hawkeye'
Series / Trailer

The Boss is terug in beelden slotakkoord 'Hawkeye'

Hij is er dan eindelijk en je ziet weer een kort verhullend beeld van de big boss.

In de vorige afleveringen is er vooral gehint naar de komst van de allergrootste schurk in de Marvel-serie Hawkeye van Marvel Studios en Disney+. In aflevering vijf werd zijn uiterlijk onthuld en in de zesde en laatste aflevering wordt het tijd voor de confrontatie. Let op: SPOILERS voor het MCU!

Het Marvel Cinematic Universe stond de afgelopen weken voor heel wat veranderingen. Niet alleen in Hawkeye, maar ook in de grote bioscoopfilm Spider-Man: No Way Home. Want zouden we nu wel of niet personages uit de Netflix-serie over Daredevil te zien krijgen?

Aflevering vijf van Hawkeye bevestigde de terugkeer van acteur Vincent D'Onofrio als het personage Kingpin / Wilson Fisk. De indrukwekkende schurk is terug in de Marvel-wereld. Hij bestaat in het MCU. Dat geldt ook voor zijn tegenstander. Ook Charlie Cox is terug als Matt Murdock a.k.a. Daredevil, zij het in de Spider-Man film.

The Boss is terug!
Hieronder zie je een nieuwe tv-spot voor Hawkeye met hierin heel wat beelden van de eindstrijd in de serie. We zien Kingpin weer niet in beeld, iets dat zal veranderen. Mogelijk heeft hij ook een groter aandeel dat Matt Murdock had in No Way Home.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De toekomst van Q in 'Star Trek' zal je verrassen
Series / Featured

De toekomst van Q in 'Star Trek' zal je verrassen

Het Q Continuum is toch voor een deel verdwenen in de Star Trek-franchise, blijkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgend jaar keert Q terug in Star Trek: Picard seizoen 2. Voordat het zover komt, bevestigt het vierde seizoen van Star Trek: Discovery alvast wat er gebeurt met het alomtegenwoordige wezen in de 32ste eeuw.

In het vierde seizoen van Star Trek: Discovery worstelen Captain Michael Burnham en haar crew met een nieuwe bedreiging voor het sterrenstelsel, de Dark Matter Anomaly (DMA). Het mysterie hiervan oplossen is waar Starfleet achteraan zit, en de vraag is of het Q Continuum mogelijk verantwoordelijk is hiervoor.

Waar is Q?
Q is een almachtig wezen dat debuteerde in de eerste aflevering van Star Trek: The Next Generation en ook te zien was in Star Trek: Deep Space Nine en Star Trek: Voyager.

In Star Trek: Picard keert Q nog eens terug, ouder en wijzer. Maar opmerkelijk genoeg onthult Admiral Charles Vance dat de United Federation of Planets al zeshonderd jaar geen contact meer heeft gehad met het Q Continuum.

De serie speelt zich af in het jaar 3189, en aangezien 600 jaar daarvoor, betekent dat er al sinds de jaren 2500 geen contact meer is geweest. Star Trek: Picard seizoen 2 zou dus zomaar eens een van de laatste contacten met de Q kunnen zijn geweest.

Dat belooft dus wat voor Star Trek: Picard seizoen 2, dat je op Prime Video kan zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video onthult z'n nieuwe series voor 2022
Series / Featured

Prime Video onthult z'n nieuwe series voor 2022

2022 wordt een jaar op Prime Video met echt heel veel nieuws.

Vandaag blikken we vooruit op de vele nieuwe series die Prime Video de komende maanden toevoegt. De streamingdienst maakt van 2022 een tof seriejaar!

Reacher (4 februari 2022): Reacher gaat over Jack Reacher, een veteraan van de militaire politie die sinds kort in de burgermaatschappij leeft. Reacher is een zwerver met de meest noodzakelijke spullen, terwijl hij door het land reist en de natie verkent waar hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is zeker: Ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4 (18 februari 2022): Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een optreden met totale creatieve vrijheid. Maar haar toewijding aan haar vak - en de plekken waar het haar brengt - creëert een kloof tussen haar en de familie en vrienden om haar heen.

Lord of the Rings seizoen 1 (2 september 2022): De aankomende serie van Amazon Studios brengt de heroïsche legendes van de legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde voor het eerst op het scherm. Dit epische drama speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of the Rings af, en neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken tot glorie rezen en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden werden getest, hoop aan de fijnste draden hing, en de grootste schurk die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een nalatenschap nalaten die voortleeft lang nadat ze verdwenen zijn.

Nader te bepalen releasedatum:

Totems: Totems speelt zich af in 1965 in het midden van de Koude Oorlog en volgt een Franse wetenschapper, Francis Mareuil (Niels Schneider), terwijl hij als spion begint te werken. Terwijl hij voor de Franse geheime dienst en de CIA werkt, ontmoet hij Ljoedmila Goloebeva (Vera Kolesnikova), een pianiste die gedwongen is voor de KGB te werken. Tussen hen bloeit liefde op, maar geen van beiden kan zeker zijn wat een uiting is van hun ware gevoelens, en wat het resultaat is van politieke streken.

A Private Affair: Jean Reno (22 Bullets, Le Grand Bleu) en Aura Garrido (El Ministerio del Tiempo) spelen de hoofdrollen in dit snelle en leuke drama dat de strijd toont van een vrouw om haar dromen te volgen ondanks de maatschappelijke stereotypen van die tijd. Wanneer eind jaren '40 verschillende prostituees worden vermoord door een seriemoordenaar in Vigo, gaat Marina Quiroga, een avontuurlijke vrouw uit de hogere klasse, op zoek naar de moordenaar met de hulp van haar trouwe butler Hector. Noch de vooroordelen over het geslacht die ze ervaart, noch de pogingen van haar moeder om haar uit te huwelijken, noch de nieuwe politiechef - die toevallig haar broer Arturo is - zullen haar ervan weerhouden de waarheid boven tafel te krijgen. Marina vecht tegen alle verwachtingen in om haar droom te verwezenlijken: een vrouwelijke detective worden in een mannenwereld.

James May: Our Man in Italy: James May: Our Man in Italy zal worden geproduceerd door Plum Pictures en New Entity. In deze serie zal James May door heel Italië reizen, van de zonovergoten kusten van Sicilië tot de besneeuwde bergen van de Alpen.

The Devil's Hour: Met Jessica Raine en Peter Capaldi in de hoofdrollen volgt The Devil's Hour het verhaal van Lucy, die elke nacht om precies 3:33 uur -het uur van de duivel- wordt gewekt door angstaanjagende visioenen. Wanneer Lucy's naam op onverklaarbare wijze in verband wordt gebracht met een reeks brute moorden in de omgeving, komen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontgaan eindelijk in beeld.

The Boys (seizoen 3): The Boys werd ontwikkeld door showrunner Eric Kripke en is een leuke en ironische kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken.

Star Trek: Picard (seizoen 2): Sir Patrick Stewart speelt opnieuw zijn iconische rol als Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen lang speelde in Star Trek: The Next Generation, en volgt het personage naar het volgende hoofdstuk van zijn leven. Star Trek: Picard wordt begin 2022 gelanceerd.

Mammals: Mammals is een zesdelige Britse Amazon Original comedy-drama serie, met in de hoofdrollen Tony-, Emmy-, en BAFTA Award-winnaar James Corden (The Late Late Show, Gavin & Stacey), tweemaal Oscar- en BAFTA-genomineerde Sally Hawkins (Paddington, The Shape of Water), Melia Kreiling (Filthy Rich), Colin Morgan (Humans), Henry Lloyd-Hughes (Killing Eve), en Samuel Anderson (Witless). Geregisseerd door Stephanie Laing (Made for Love, Physical) en geproduceerd door Street Hassle.

Prisma: Prisma is een coming-of-age dramaserie waarin de complexe relatie tussen uiterlijk en identiteit centraal staat; vooral voor een generatie die het zelfbeeld gebruikt als belangrijkste expressiemiddel. De serie vertelt het verhaal van Marco en Andrea, een eeneiige tweeling die beiden op verschillende manieren de gendernormen aan het uitdagen zijn. Hun reis naar zelfontdekking gaat ook over hun vriendengroep, die allemaal hun eigen plek proberen te vinden in een steeds veranderende wereld.

The Legend of Vox Machina: Gebaseerd op de geliefde karakters en avonturen van Critical Role's eerste livestreamed rollenspel (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een geanimeerde fantasie-avonturenserie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'CSI'-fans opgelet: Dit nieuws zat je op te wachten
Series / Nieuws

'CSI'-fans opgelet: Dit nieuws zat je op te wachten

CSI: Vegas krijgt een tweede seizoen, maar dumpt een van z'n personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CSI kwam in 2015 tot een einde, nadat de serie 15 jaar lang op televisie te zien was. Maar lang bleef het niet stil, want er is een revivalserie gemaakt genaamd CSI: Vegas.

CSI: Vegas bracht een aantal van de oorspronkelijke castleden terug, waaronder William Petersen als Gil Grissom en Jorja Fox als Sara Sidle. Het lijkt erop dat we nog niet het laatste gezien hebben van de Las Vegas club, want CBS laat vandaag weten dat CSI: Vegas vernieuwd is voor een tweede seizoen.

CSI: Vegas seizoen 2
Helaas has Petersen enkel getekend voor 1 seizoen. Hij is niet terug in de tweede reeks afleveringen. Wel is hij betrokken als uitvoerend producent van het nieuwe seizoen.

Voor Jorja Fox geldt dat haar contract de mogelijkheid open laat om haar terug te laten keren. Sara Sidle zou dus zomaar eens in meer afleveringen te zien kunnen zijn. Maar hoewel de producenten dat hopen, is nog niets officieel bevestigd.

"Het ongelofelijk getalenteerde CSI: Vegas team en de cast hebben met dit eerste seizoen geweldig werk verricht. Ze hebben het CSI-universum op briljante wijze van een update voorzien en het CSI-universum gevuld met frisse verhalen en een nieuw misdaadlab," laat Amy Reisenbach van CBS weten in een statement.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye' krijgt z'n langste aflevering tot nu toe
Series / Nieuws

'Hawkeye' krijgt z'n langste aflevering tot nu toe

De finale van Disney+ serie Hawkeye duurt echt heel erg lang.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios moet komende week met de finale van de serie Hawkeye het verhaal afronden. En dat is nog heel veel verhaal! Daarom zal de aflevering vermoedelijk langer zijn dan afleveringen tot nu toe waren.

De seizoensfinale van Hawkeye moet nog veel laten zien. De vorige aflevering introduceerde een grote nieuwe bedreiging. Ook moeten Clint Barton en Kate Bishop om zien te gaan met Maya Lopez, afrekenen met de Tracksuit Mafia en dan is er nog de bedreiging die uitgaat van Yelena Belova.

En dan is er nog de grootste vraag van al. Zal Clint op tijd thuis zijn voor de feestdagen?

Erg lange aflevering van Hawkeye
Er zit dus nog een lange aflevering aan te komen. Disney+ zet straks een aflevering van Hawkeye online van 59 minuten.

Daarmee krijgen we de langste aflevering van elke Marvel Studios-serie tot nu toe op Disney+ te zien. De aflevering is ook best een stuk langer dan de aflevering van The Falcon and the Winter Soldier, die eerder bovenaan het lijstje stond met een speelduur van 52 minuten.

Hawkeye is te zien op Disney+. Woensdag lanceert men de finale.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'The Witcher' is terug met het tweede seizoen!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Witcher' is terug met het tweede seizoen!

Het tweede seizoen van de razend populaire reeks is vanaf vandaag te bekijken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We hebben als gevolg van het Coronavirus iets langer moeten wachten op het vervolg van de serie The Witcher. Het langverwachte tweede seizoen is echter vanaf vandaag te bekijken bij streamingdienst Netflix!

Na de Battle of Sodden wordt prinses Cirilla in veiligheid gebracht door Geralt of Rivia. Hij neemt de prinses mee naar de veiligste plaats die hij kent, namelijk zijn ouderlijke woning in Kaer Morhen.

Tegelijkertijd proberen verschillende rassen op het continent om buiten de muren de macht te grijpen. Geralt of Rivia krijgt ook af te rekenen met een extra uitdaging. Hij moet de prinses immers niet alleen beschermen tegen de buitenwereld, maar ook tegen de geheime kracht die ze bezit.

Razend populair
In eerste instantie waren de scores die de reeks kreeg een beetje verdeeld. Vooral op Rotten Tomatoes was er in eerste instantie sprake van een ietwat povere 67 procent. Inmiddels zien de scores er globaal gezien heel wat beter uit. Op met name IMDB valt bijvoorbeeld een score af te lezen van 8,2/10.

Heel wat fans hebben sterk uitgekeken naar het verschijnen van het tweede seizoen. Dit niet in het minst nadat eerder een zeer veelbelovende trailer op de wereld werd losgelaten. Ben jij ook benieuwd naar wat dit tweede seizoen allemaal voor jou in petto heeft? Je kan het vanaf vandaag ontdekken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met bijzondere nieuwe western
Series / Nieuws

Netflix komt met bijzondere nieuwe western

The Hated komt naar Netflix en klinkt heel erg veelbelovend.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix zet de laatste tijd groot in op wat onbekend bronmateriaal om te verfilmen. Heel wat series van de streamingdienst waren een groot succes, misschien wel mede dankzij dat uitgangspunt, anderen wat minder.

Natuurlijk hoopt de streamingdienst het succes van series als Sweet Tooth, Locke & Key, Warrior Nun en Raising Dion weer te herhalen. Deadline meldt dat de streamingdienst nu de rechten op het werk The Hated heeft gekocht van schrijver David F. Walker.

The Hated
De The Hated-comics worden aangevoerd door vrouwelijke personages en spelen zich af in een alternatieve versie van het wilde westen.

De comics vertellen het verhaal van Araminta Free. Zij is een premiejager in een alternatieve realiteit waarin de Amerikaanse burgeroorlog eindigde in een wapenstilstand tussen het Noorden en de Confederatie. Als gevolg daarvan is Amerika opgedeeld. Araminta kruist die vijandelijke linies regelmatig om criminelen op te jagen.

De serie The Hated wordt ontwikkeld door Michael Starrbury. Er is nog geen releasedatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Harry Potter' dan eindelijk een eigen serie?
Series / Nieuws

Krijgt 'Harry Potter' dan eindelijk een eigen serie?

Krijgt de Harry Potter-franchise misschien een gave serie op HBO?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In het nieuwe jaar zien we dan eindelijk de special van HBO Max gemaakt voor de twintigste verjaardag van Harry Potter and the Sorcerer's Stone. Daarnaast brengt het nieuwe jaar de derde Fantastic Beasts-film. En mogelijk komt er nog veel meer.

We horen al een hele tijd geruchten dat WarnerMedia dolgraag meer Wizarding World materiaal zou willen maken. Gesprekken zouden onder meer gaan over een mogelijke televisieserie die zich in de franchise van schrijfster J.K. Rowling afspeelt.

Harry Potter-serie?
The Hollywood Reporter rapporteert over een Bloomberg-conferentie waar WarnerMedia CEO Ann Sarnoff ook aanwezig was.

Daar vertelde ze over een mogelijke spin-off in de Wizarding World-franchise. Het is natuurlijk allerminst een bevestiging, maar wel een mogelijk interessante reactie.

"We zouden het geweldig vinden om meer originele Harry Potter-series te ontwikkelen," vertelde Sarnoff. "We hebben het daar regelmatig over met J.K. Rowling en haar team. Maar het moet goed zijn. Wat we ook doen: het moet kloppen met het canon en passen bij de ethos van de Wizarding World en bij wie Harry is."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo krankzinnig is de geheimhouding rond 'Star Wars'
Series / Nieuws

Zo krankzinnig is de geheimhouding rond 'Star Wars'

Star Wars staat bekend om geheimhouding, en dat zit wel zo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opkomst van sociale media heeft het moeilijker dan ooit gemaakt voor grote film- of serieproducties in Hollywood om grote plotpunten geheim te houden. Dat laat Spider-Man: No Way Home wel zien.

Ook de Star Wars-franchise worstelt met geheimhouding. Bijna elke Disney+ serie die gemaakt wordt in het sterrenstelsel ver, ver weg, is slachtoffer van lekken, slechte setfoto's en video's die vanaf een afstandje gemaakt zijn met mobiele telefoons.

Star Wars-geheimhouding
Dat geldt dus ook voor de serie Star Wars: Andor. Gelukkig wisten de makers het grootste deel van het verhaal geheim te houden.

Star Wars-debutant Stellan Skarsgård vertelde dat de geheimhouding enorm is: "Ik weet niet wat ik kan zeggen, want ze zijn erg geheimzinnig. Je moet heel wat papieren tekenen om het scenario in handen te krijgen en hebt een soort dubbele verificatie en dan kan je het nog steeds niet lezen."

"Eigenlijk was het een heel kinderachtige en vreemde wereld om in dat opzicht te betreden, maar ik vond het fijn om te mogen doen. Het schrijfwerk is namelijk heel erg goed."

Star Wars: Andor is volgend jaar te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher': Dit moet je weten over Kaer Morhen
Series / Featured

'The Witcher': Dit moet je weten over Kaer Morhen

The Witcher is vanaf vandaag te zien bij Netflix met z'n tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Witchers reizen vaak over heel de wereld op zoek naar monsters om te doden en geld om te verdienen. Maar zelfs Witchers hebben een thuis nodig en voor Geralt of Rivia is dat Kaer Morhen. In dit artikel vertellen we je alles wat je over Kaer Morhen moet weten.

The Witcher geeft in het tweede seizoen, dat je vanaf vandaag kan zien op Netflix, een grotere rol aan het kasteel.

Wat is Kaer Morhen
Kaer Morhen staat, als je het vertaalt uit de Elder-taal, ruwweg voor 'kasteel van de oude zee' en is een fort dat ooit het thuis vormde van de School of the Wolf.

Dat is de Witcher School waar Geralt ook toe behoort. Velen hebben geprobeerd Kaer Morhen op te sporen, maar je kan het eigenlijk alleen vinden als je het Witchers Trail volgt (ook wel The Killer genaamd, wat enorm gevaarlijk is voor degene die het pad volgt).

De school maakte nieuwe Witchers tot in de jaren 1170, tot mensen in het dorp erachter kwamen dat enkele van de Witchers experimenten uitvoerden en nieuwe monsters maakten om hun manier van leven in stand te houden.

Vesemir wist dit niet en toen hij erachter kwam confronteerde hij Deglan daarover. Sommigen zagen het als een kans, want Tetra leidde een grote groep dorpelingen en een leger van beesten (met de magie van Kitsu) om de Witchers te doden. Slechts een paar van de Witchers overleefden, waaronder Vesemir en Geralt.

Het tweede seizoen van The Witcher zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Gilded Age' wordt de nieuwe 'Downton Abbey'
Series / Trailer

'The Gilded Age' wordt de nieuwe 'Downton Abbey'

The Gilded Age komt naar HBO en belooft een hele bijzondere serie te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor HBO's The Gilded Age. De serie wordt gemaakt door Downton Abbey-bedenker Julian Fellowes. Hij belooft weer een heerlijke dramaserie die zich in het verleden afspeelt te maken.

The Gilded Age begint in 1882 als de jonge Marian Brook (gespeeld door Louisa Jacobson) van het platteland rond Pennsylvania verhuist naar New York City. Haar vader is namelijk net overleden en ze gaat bij haar rijke tantes Agnes van Rhijn en Ada Brook wonen. Vergezeld door een aspirant schrijver die ook zoekt naar een frisse start, raakt Marian per ongeluk betrokken bij een sociale oorlog tussen verschillende rijke individuen.

The Gilded Age-trailer
Een eerdere trailer voor The Gilded Age liet al de drijvende focus van 'oud geld' zien, dat het opneemt tegen 'nieuw geld'.

De volledige trailer die HBO nu heeft vrijgegeven duikt dieper in het aankomende conflict en de sterrencast.

The Gilded Age wordt op maandag 24 januari gelanceerd op HBO en is ook te zien op streamingdienst HBO Max. Het eerste seizoen krijgt in totaal negen afleveringen.

Check hieronder de trailer:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is Dexter nou wel of niet gestoord? Michael C. Hall heeft 't antwoord
Series / Nieuws

Is Dexter nou wel of niet gestoord? Michael C. Hall heeft 't antwoord

Michael C. Hall is terug als Dexter in de serie Dexter: New Blood.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Michael C. Hall legt uit waarom Dexter Morgan geen complete sociopaat is in Dexter: New Blood. Hall speelt het personage opnieuw in de revival-serie, die laat zien hoe Dexter onder de schuilnaam Jim Lindsay gesetteld is in een klein stadje genaamd Iron Lake.

Dexter verbreekt zijn tien jaar durende 'streak' als hij een van de bekendste bewoners van de stad, Kurt Caldwell, die ook een moordenaar is, vermoordt. Hij blijkt ook meerdere meisjes die vermist waren in het stadje vermoord te hebben.

Dexter is geen sociopaat?
Tijdens een interview met Variety vertelt Hall waarom hij van mening is dat Dexter Morgan geen sociopaat is.

Hall vertelt dat Dexter een gevoelige kant heeft, en dat hij een beter mens wil worden voor zijn geliefden, en zijn duistere verlangens wil vermijden.

"HIj is iemand die omgaat met de bijkomende schade van zijn gedrag. Als Dexter een complete sociopaat was, zou hij uit Miami verdwenen zijn en gewoon doorgegaan zijn met moorden. Maar het feit is dat hij dat niet heeft gedaan. Hij heeft een gevoel van verantwoordelijkheid die hij neemt. Hij vertelt een verhaal over zichzelf dat heel anders is dan het verhaal dat hij vertelde toen we hem ontmoet hebben. Hij noemt zichzelf een monster, maar een veranderend monster."

Dexter is op Prime Video te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton' kan dit personage terugbrengen op Netflix
Series / Nieuws

'Bridgerton' kan dit personage terugbrengen op Netflix

Bridgerton keert eind volgend jaar terug op Netflix en brengt grote verrassingen met zich mee.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lord Featherington zou terug kunnen keren in het tweede seizoen van Bridgerton. Dat vertelt acteur Ben Miller tijdens een nieuw interview.

Bridgerton volgt de broers en zussen van de familie uit de titel, evenals de disfunctionele Featheringtons, terwijl ze het high society drama en romances proberen te overleven in de regency era. De serie was een gigantische hit voor Netflix, maar krijgt een flink vernieuwde cast.

Bridgerton-terugkeer
Miller vertelde tijdens een interview met RadioTimes dat het goed mogelijk is dat zijn Lord Featherington, het hoofd van de familie, een berucht gokker en alcoholist, terugkeert voor het tweede seizoen.

Het personage lijkt in het eerste seizoen van Bridgerton om het leven te komen als gevolg van zijn gokverslaving. Maar Miller laat weten dat zijn personage niet per se om het leven is gekomen.

De deur staat daarmee open voor een terugkeer van Lord Featherington in het tweede seizoen. Of eentje die daarop volgt, want Bridgerton is voor ten minste vier seizoenen vernieuwd door Netflix.

Het tweede seizoen volgt Anthony, Viscount Bridgerton, in zijn relatie met Kate Sharma. Bridgerton binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' komt met weer een gave clip!
Series / Video/clip/featurette

'The Witcher' komt met weer een gave clip!

Seizoen 2 van The Witcher komt er heel snel aan, namelijk vandaag!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een clip van het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher laat zien hoe Geralt en Ciri aankomen in Kaer Morhen. Een bijzondere clip die duidelijk laat zien wat we kunnen verwachten van de serie, die vandaag debuteerde op Netflix.

The Witcher ging in december 2019 van start. Het tweede seizoen liet echter lang op zich wachten vanwege het coronavirus, maar is dus vanaf vandaag in z'n geheel te streamen op Netflix. Op de valreep is er nog een clip gelanceerd.

The Witcher-clip
De serie The Witcher duikt nu in het fort Kaer Morhen, waar de Witchers van de School of the Wolf gemaakt en getraind werden. Eerder zagen we in de anime The Witcher: Nightmare of the Wolf al hoe zij gemaakt werden en kregen we een blik op het kasteel.

Ook zagen we iets van de val van Kaer Morhen. Maar dit tweede seizoen kijkt dieper naar het kasteel en de tijd van Henry Cavill's personage Geralt of Rivia daar.

Geralt ziet het als een veilige plek om Ciri mee naartoe te nemen. Hij neemt haar mee naar het kasteel omdat hij denkt dat Yennefer om het leven is gekomen bij de Battle of Sodden.

Hieronder zie je hoe ze voor het eerst aankomt daar:



The Witcher zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-acteur over z'n rol in 'Andor'
Series / Nieuws

'Star Wars'-acteur over z'n rol in 'Andor'

Disney+ maakt de serie Star Wars: Andor samen met onder meer Stellan Skarsgard.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stellan Skarsgård hint ernaar dat niet alles is wat het lijkt in de serie Star Wars: Andor. Die zal volgend jaar ergens te zien zijn op streamingdienst Disney+ en is een prequel op de film Rogue One: A Star Wars Story.

Centraal staat de Rebel genaamd Cassian Andor in de jaren voor Rogue One. De eerste rits afleveringen is er 12 lang, en tussen juli en september 2022 op Disney+ te zien.

Star Wars: Andor-serie
Stellan Skarsgård is in de serie te zien naast acteur Gabriel Luna in een nog te onthullen rol. De acteur maakte al flink indruk toen hij te zien was in Dune als de schurkachtige Baron Vladimir Harkonnen.

Tijdens een interview met Screen Rant vertelde Skarsgård dat hij het fijn vond om met Diego Luna te kunnen werken en dat hij een leuke rol heeft. Een rol met meerdere gezichten. Dat belooft wat.

"Het schrijfwerk is echt heel goed. Het is van dezelfde schrijver die ook Rogue One maakte. En het was mooi om met Diego Luna, een oude vriend,t e werken. Dus ik vond dat heel opwindend. En het personage is, nou ja, je zal het zien. Het was leuk om hem te spelen omdat hij verschillende gezichten heeft."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.