search
'Mocro Maffia' seizoen 4 binnenkort te bekijken bij Videoland
Series / Nieuws

'Mocro Maffia' seizoen 4 binnenkort te bekijken bij Videoland

Het nieuwe jaar wordt ingezet met het vierde seizoen van de reeks 'Mocro Maffia' bij Videoland...

Heel wat mensen zitten ongetwijfeld te wachten op het verschijnen van het vierde seizoen van Mocro Maffia op Videoland. Dat wachten is nu bijna voorbij!

Tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar verschijnt het vierde seizoen van deze succesvolle reeks op Videoland. Dit zal meer bepaald gebeuren op 28 januari 2022. Belangrijk om rekening mee te houden is dat het volledige vierde seizoen terug niet in één keer zal verschijnen. De afleveringen zullen elke vrijdag worden toegevoegd.

8 afleveringen
Het nieuwe seizoen zal bestaan uit in totaal 8 afleveringen. Details over het plot van het nieuwe seizoen werden nog niet bekend gemaakt.

In ieder geval spreekt het voor zich dat ook het nieuwe seizoen terug een zeer meeslepend avontuur belooft te worden. We kunnen nu al niet meer wachten op het nieuwe avontuur van de drie criminele vrienden Romano, Potlood en De Paus.

Wacht jij al enige tijd met spanning af op het verschijnen van het vierde seizoen van Mocro Maffia? Dan is dat wachten nu dus in ieder geval eindelijk bijna voorbij!

Aanbevolen artikelen